Hadi biraz gülelim😀

Hep dert tasa yazacak halimiz yok, biraz da eğlenelim!:grinning_face: Hadi herkes hamilelik,doğum zamanı veya lohusa zamanı yaşadığı komik, saçma anısını anlatsın! Ben başlayayım​:backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down:

Doğum yaptığım günün öncesi ve sonrası bilirsiniz ki çok ağrılar çektim ve artık çok yorgundum.

Doğumdan sonra bebeğimle birlikte normal odaya geçtik herşey yolundaydı çok şükür :folded_hands: yatağımda uzanırken kısa süre sonra elimi karnıma koydum ve bebeğimin tekmelerini hissetmeye çalışıyordum, hissedemeyince çok korktum tam eşime söyleyecektim ki bebeğimin yanı başımda yatağında uyuduğunu gördüm​:smiling_face_with_tear::sweat_smile: hayatımdaki en şapşal anımdı diyebilirim :grinning_face:

Sıra sizde!:backhand_index_pointing_right::backhand_index_pointing_right:

4 Beğeni

Ameliyatta hava maskesi takmışlar bana ameliyat sonunda mi bitince mi bilmiyorum artık sadece bir fisildasma duymuştum sonra bu ne böyle ya çıkarın şunu ağzımdan zaten nefes alamıyorum diye atarlandim doktorlara sonra Ameliyattan çıkınca ayilmak için önce soğuk bir yerde bekletiyorlar orda doktor değil ama bir kaç sağlıkçı vardı görevlerini bilmiyorum bir erkek bir kadın sanırım ayiltmak için konusturuyorlar tabi bende narkozlu kafa 1 milyon bayağı bir saçmalamisim benim ameliyattan ciktigimi haber vermeye gidince bizi çok güldürdü demişler bayağı gülmüşler erkek olan arkasinı dönüp oturunca kendi kendime mi soyledim sesli mi söyledim bilmiyorum ama niye arkanı döndün bana mı küstün falan demiştim soğuk yerden çıkınca eşime hele şükür gelebildin demiştim çünkü sanki herkez gitmiş bir ben kalmışım sanıyordum oğlumun adı da narkozlu halde koydum birden oldu diyorum inşallah küfür etmemişim dir bacaklarım dik ve ayrikti bacaklarımı birleştirin falan demiştim belime 3igne yiyip sonra genel anestezi olunca felç oldum sanmıştım daha neler var da uzun olur :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Ahah ay çok güldüm yaaa :grinning_face::grinning_face: bayılıyorum boyle anılara :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

1 Beğeni

Benimde çok komik olmasada doğum anım var . Ben sancım başlayınca gittim hastaneye tabi yatış verdiler sancı odasındayım açılmam olsun diye bekliyorum pilates topunda falan hareket yapıyorum tamda Ramazan’da iftara yakin dogum yaptım tabi yemek getirdiler odaya ne zaman doğuracağım belki değil ya neyse açılmama baktı hemşire doğumhaneye goturcez dediler bütün eşyalarımı aldım sandalyeye oturdum hemsire kucağıma yemegide koydu ben yemem onu derdim yemek mi diyorum acıdan ağrıdan yersin yersin doğumdan sonra 5 dk lik işin var senin dedi hemşire zorla doğumhaneye götürdü beni kucağımda yemekle şehir hastanesi olunca doğumhaneye geçerken herkesin beklediği yerden geçtik tabi eşimle kızım bekliyor kapıda eşim noldu diye soruyor adam kapıda doğuracam bebekle çıkacam diye beklerken kucağımda yemek çıktım bı şaşırdı tabi :sweat_smile: neyse doğum haneye gittik doğum yaptıracak ebe de gel bakalım ooo yemeğini de getirmissin falan dedi güldü hadi hemen dogurda bende iftarımı yapayım dedi iftara yetişti ebem hemen doğurdum :rofl: sağolsunlar çok kibarlardı ilgi çok iyiydi . Buda benim tebessüm ettiren bı anım oldu

Ayy normal doğum yapanlara o kadar özeniyorum o kadar istedim ki norlwm doğum nasip olmadı bende o kapıdan bebeğimle çıkmak istiyordun doğum dan bir gün önce sancım 2cm açılmam vardı ama eve geldim sabahta suyum gelince yanlış hatırlamıyorsam 4 cm açıklık hem bebeğim küçük hemde dönmedi diye acil sezeryan oldum

:joy::joy::joy: eşim kaynak yapıyor normalde eve gelir hemen yüzünü falan yıkar o gün de bayağı yorulmuş dinleniyim ecik sonra yıkarım dedi yıkamadan oturdu bende sarıldım ama adamın yüzü şeker koyuyo öpüyorum tadı geliyor yapma etme yüzüm demir tozu diyor ama nafile yok sen ya şeker yemişim yada sürmüşsün öyle böyle değil ama ağzımın suyu akıyor resmen

Bu şekerlerin portakallı sı adam gitti 11 de bakkal açtırdı bu şekerlerden yokmuş portallalli ne bulduysa almıştı şimdi ara ara işten gelince bir baksana portakallı şeker kokuyor muyum diyip güler

4 Beğeni

Yaa olsun öylede anne oluyoruz böylede :smiling_face: ikinciye artık sezeryandan sonra normal doğum oluyor diye duymuştum inşallah ikincide olur :palms_up_together::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ahahaa bazen bana da gelir öyle gaipten kokular :rofl: yalnız değilmişim

1 Beğeni

İnşallah ya belli bir süre geçip vücut elverişli ise oluyormus

1 Beğeni

:joy::joy::joy: ay çok değisik ya sanki hamile iken yemezsem catliycak mısın gibi hissediyordum ilk aşerdigimde de anlamadım aserdigimi 3 gün sayıklamıştım söylemesi ayıp sütlacı yedim de rahatladım şimdi bile geliyor ara ara

Bende Çarşamba günü doğum yaptım ve ameliyat korkusuyla bugun doğurmak istemiyorum dünkü salıda doğurcam diye bir saat diretmişdim sonra sakinleştirici verdiler de yatırdılar yarım yamalak aklımla ameliyatda da adam kesiyolar kurtarın diye baya cırlamışım :joy::joy::joy: çıkdıkdan sonra doktorum mümkünse bidaha doğurma sen demişdi :joy::joy:

4 Beğeni

Bende suni sanciyal dogm ettgm icn norml istemiyorm korkuyorum ya

1 Beğeni

Ayy bende hamileyken surekli popom zonkladi ama nasil bi agri bi anda geliyo bagirtiyo yerimde duramiyorum dogum sancisi gibi acile gittim basurmu var acaba diye alttan muayene ettiler bisey yok genel cerrahi gelecek buralarda olun dediler neyse aradilar hemen gelin cerrah geldi diye kostur kostur gittim acile girdim 4 tane gencecik erkek doktor buyrun şöyle gecin dedi bitanesi gecdim perdeyi ortu sedyeye uzanin dedi karnimimi aciyim dedim panikle hayir secde pozisyonu alin altinizi cikarin dedi Allahim karnim burnumda zaten bi utandim alttan muayene kurban oluyum muayene etti beni yerin diplerine girdim insan hamile olunca daha cok utaniyo cok kotu ani olarak kaldi bu bende :rofl: ordan cikdim bizimkiler sordu ne oldu doye nolacak secde pozisyonunda muayene oldum dedim :rofl::rofl:

2 Beğeni

Çok tatlışş bir hikaye​:heart_eyes::heart_eyes::smiling_face:masallah sıze dedikleri gibi doğurmuşsunuz

1 Beğeni

Kiz allah seni ne guldum​:rofl::rofl::rofl: ee niye aciyomus peki sonuc ne

1 Beğeni

:grinning_face::grinning_face:hahaha ısrarlaa portakallı mı:face_with_hand_over_mouth:

Yaa gercektenmı hahha :grinning_face::grinning_face: doktor da ne acık sozluymus​:grinning_face:benım şansım yurtdısında dogurdum ettiğim lafları anlamıyorlardı hahah

Ahhh bacımm sende bendensın suni sancı benı mahvettı gram sancım yoktu suni verdiler öldüm öldüm dirildim ama gectı bıttı cok sukur

1 Beğeni

Ay ben normalde daha çok aseririm biseyler hamileyken o kadar olmadı :rofl:

Teşekkür ederim canım ama ilk doğumum hatırlamak bile istemiyorum ikinci olunca daha bilinçli gittim :speak_no_evil_monkey: ilkinde yasadigim bütün kötü anları tekrar yaşarım diye çok korkmuştum ama öyle olmadı çok şükür hatta ebeye işini öğretiyorum kendimce ilk doğumumda kesi attılar iğneyi yaptı sonra makası attı hiç beklemeden Allahdan bilmiyordum da kendimi çekmedim ikincide biliyorum ya dedim ebeye kesi atacaksan yap hemen iğneyi yoksa yanlış bı hareket yaparım çok korkuyorum dedim dur kız kesi atmadan dogurtcam seni dedi öylede yaptı hatta canımı yaktığını farkettiginde özür dilerim özür dilerim diye diye dogurttu beni hala dua ederim Allah razı olsun o ebeden :palms_up_together::two_hearts:

1 Beğeni