Hadi biraz gülelim😀

Benim öyle komik bir anım yok maalesef ya çok korktum ben çok ağladım 40 haftalık doğum yaptım hastaneye yatışım yapıldı açılmam yok sancım yok hiç biri yok suni sancı verdiler bana fitil olarak öğleye sancın başlar dediler öğle oldu bende tık yok üstüme gülüyorlar nasıl olmaz diye. Sonra doktorum demiş damardan verin işte taktılar damardan eşim annem kaynanam hepsi yanımda dedim siz beklemeyin gidin yemek yiyin bana suni sancı bağlıyorlar ve tabi nst ye bağlıyım o anda bunları gönderdim neyse gittiler beni aldılar odaya bağladılar suni sancıyı yine tık yok 2 3 damla gittiğini biliyorum yanımda da kimse yok nst de baktım hemen kızımın kalp atışları düştü 30 lara bi bağırdım çabuk gelin diye o arada hemen oksijen maskesi vs taktılar beni sakinleştirmeye çalışıyorlar ben korkuyorum orda konuşuyorlar kendi aralarında bebeğin kalp atışları duruyor diye hemen doktorum geldi dedim bebek dayanamaz suni sancıya sökün damarı acil sezeryana alın 10 dkka içinde kendimi ameliyat masasında buldum uyanıktım zaten hemen aldılar çok şükür çok sağlıklı bir kızım var Allah’a şükür çok ağladım bişey olacak diye​:smiling_face_with_tear:. Sadece dikiş aşamasına geldiklerinde çok ağrım oldu bayıltmadılar ama uyanıkta değildim kendimde değildim yani sesimi benden başka kimse duymuyor tek hatırladığım şey öldüm üstüme toprak mı atıyorsunuz dedim güldüler :joy: çıktıktan sonra da annemlere demişim direk bebeğim nerde bebeğimi getirin eşim bekliyordu sadece beni zaten. Hepsine demişim doğurdum ben getirin kızımı aldıktan sonra da demişim benden mi çıktı bu :grinning_face:

2 Beğeni

Ayyyy cok fena gercekten yaa saglıkta utanma olmaaz evet ama bız de alıskın degılız kı boyle seylere​:grinning_face::face_with_hand_over_mouth:

Ayy masallah yaa ben aşırı ağrılı suni sancıdan sonra epidural oldum o yuzden bısey hıssetmedım, hıssetsem daha zor gecerdı herhalde​:smiling_face_with_tear:

Bebek durus pozisyonundan dolayi baski yapiyomus wcde cok oturma dedi ilik suya oturdum gunde 3 kere oyle gecdi ama szeryan oldugun gun yine oldu o agri ikisi birden canim gitti inanki suan iyiyim hemoroid oluyomuş dikkta et dedi

Kiz sorma Alttan bakiyolar tammada yani buda bi tuhaf oldu yerin dibine girdim inan nasil cikdim ordan bilmiyom :rofl:

1 Beğeni

Cok gecmıs olsun canım hıkayemız neredeyse aynı sıfır acılma sıfır sancı suni sancı şle mahvolmustum, ve ben arastırdım suni sancı ile normal sancı arasında dağlar kadar fark varmış gercekten cok zor

Ya tabi orası öyle de ben normal doğum çok istiyordum hep normal olacak kafasında ilerledim kendimi hani sezeryana hazırlamadım hiç aniden olunca çok korktum. Yinede o sancıyı çekmek isterdim ne kendimden ne de suni sancıda hiç ağrı ne bilmedim doğum sancısı ne bilmem yani :grinning_face:

1 Beğeni

Aman bosver valla cok da guzel bısı degıl​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:saka bır yana ınsan her anı yasamak ıstıyor ben de asla sezeryan ıstemıyordum, yurtdısındayım tekım kendıme bebegıme bakamam dıye, ama bebeğim için hangisi sağlıklı olacaksa o olsun dıye hep dua ederdım

Ben aslında epidural istiyordum ama sonrasında bel baş ağrısı çok yapıyor dediler mucize anne uygulamasında o yüzden vazgeçtim. Sünni sancı almadım hiç ama çok zor diyolar

1 Beğeni

Valla ben de epidural ıstemedım once ama sonra ciddi ciddi sancıdan ölücem sanmıstım tövbe tövbe.. çok kotuydum kocama kalcama vur belıme vur yumruk at diye bagırıyordum. Sonra dayanamadım hemşireye dedim benı hemen sezeryana alın ya da epidural iğne yapın dedım.

Epidural yaptılar ama benım sancı sıklıgım 2 dk da bir olmaya basladı ve cok sıddetlıydı. Anestesi dr 5 dklık ısı 20-25 dk da yaptı.. sancı geldııgınde durdu milim milim yaptı o kadar zordukı anlatamam. Sancı oldugu ıcın cok tehlıkelıydı, Allahım yardım ettı çok şükür​:folded_hands::folded_hands: ben epidural secenegını bıraz gec soyledım dayanırım dıye dusunuyordum yanıldım

Aay çok zor yaa evet sancı sıklaşınca dünyayla bağlantısı kopuyor insanın. Ama Rabbim bı kolaylık veriyor işte yaratılışımız böyle.

1 Beğeni

İki gun sanci cektim 8 cm acildi 41 haftada dgrd ne acilma ne agrim wardi smdi yine oyle olursa diye aklim cikiyo

1 Beğeni

Dewlette isteye biliyormuz

Suni sanci cok kotu heleki sıklasinca acilma yok diyip diyip gittiler 8 cmde dogurdum

Aay çok kötü ya :pleading_face:

Müsait bir zamanda şu sohbete dalcam​:joy::see_no_evil_monkey:merak ediyorum ne yazmislar .. ufakdan anlatayim ..Suyum gelince evde kimse yoktu ..Tek basimaydim ,bir yerden mucize anneye post atiyordum dogruyom ben diy​:joy::see_no_evil_monkey:bir yerden evleri topluyordum..sancim fln varrsada hic anlamadım .Esim gelmis hadi gidek diy ben dur dedim dus alcam bir gizel dus aldim.Acille gittik orda bizi bekliyordular . Dok diy ne beklediniz, esim duş aldi dedi ..Dok. dda esime diyor, sen niye duş aldin​:joy::joy::joy:dok yanlis anladi ben cok guldum :joy::joy::joy:
Sonra ordaki calisanin biri tekerlikli sandalye getirmis ben diyom yuruycem adam diy otur ben goturcem daha cok yolumuz var :joy::joy::joy::joy::joy:zorla oturutular .
Cok zor dogumum oldu . Normal dogum yaptim ..Ama erkek dok. Yapti dogumumu .dogumumu gicenlici bile gormisti ..dok. bana bagirma doye cekisyor ben yeri göğü inletiyom. Dok. bagira bildigin kadar bagir diy​:joy::joy:Agzima bez soktular ellem
Guvenlikciyi isirdim.ebenin birine ucan tekme atim .en son dok bacaklarimdan cekiyordu​:joy::joy::joy::joy::joy::joy:ben yukarı kaciyom dok cekiyor .simdi cok komik geliyor bana ..

1 Beğeni

Ay cooooook guldum :rofl::rofl::rofl::rofl:

Abooöoooo​:joy::see_no_evil_monkey:

:rofl::rofl::rofl:bagirma diyolar ister istemez bagiriyosunki bendede yattigim ldada dogum ettim sanci geliyo bagiriyorum erkek doktor geliyo bakiyo acilma yok sen bagiriyon ben geliyorm ama bisey yok nabim demisti bana annem yanimdaydi esim aramisti annemino siradada sanci geldi bagirdim anneme diyomuski soylede aglamasn diyip tlfnu kaptmisti hic dayanamaz o bna doktora cok gulmustum ama bir susamistim oyle boyle dgl hemsireye dedmki bana su werirmisin dedm o da sen dogumunu yap elimle su getircm sana demisti zilli kari getirmemisti kandirdi beni :rofl:

2 Beğeni

Bide dogum basladi ikiniyorm sanci gekdikce ikin demislerdi snra doktora dedmki daha gelmedimi daha warmi demistim

1 Beğeni