Kiz Allah seni onlarada anı olmusdur anlatmislarlardir biyerde kesin
Ay ben ilk kızımda ilk defa nst ye gircem nst nin yan tarafı doğumhaneymis özel hasteneydi birisi doğum yapıyor yada sancı çekiyor ama bı bağırıyor aklım çıktı sonra da dedim ki bilmiyorum ya sancıyı bı de benim normalde acı eşiğim yüksek kolay kolay suram acıdı yada ağrıdı asla demem gıkım çıkmaz canım yansa bile , eşimde duyuyor sesi ben olsaydım bu kadar bağırmazdım birazda abartıyorlar dedim .veee dogumhaneyi inlettim bagirmaktan bağıra bağıra Ayetel Kürsi okudum Devlet Hastanesi’nde doğum yaptım tek kişilik doğum odaları ama hepsi yanyana ve kapıları açık herkesin sesi birbirine duyuluyor bı tek benim sesim yankılandı koridorda resmen
yani bağırınca geçmiyor evet ama o acıdan ne yaptığını bilemiyorsun ki .
Aynen camsakirada yptm dogumu cok berbat bi uerdi ama doktorlar ilgiliydi baya destek oldular
Ay çok güldüm hikayelerimizi gülümseyerek hatırlamak ne güzel bir şey
Olabilir ya
Ben de gulerek yaziyorum ya
Hahahahah deli ya
Teyzem hep anlatir 21 yil once dogum icin koyden annemin yanina gelmis sezeryan olacak hastaneye yatisi yapilmis ogunde stajerlere egitim veriliyomus teyzemi sedyeye yatirmis doktor etrafim stajer kucuk kiz erkek dolu bakiyolar doktor demis once ortuyu kaldiriyoruz diye bi kaldirmis teyzemin bacaklar orman bide killidir kara kara erkek bacagi gibi bi utanmis ogun utancimdan sirittim sadece dedi anneme kizar bi bacaklarini al demedin bana diye bende derim stajerler hep seni anlatacak herkeze teyze diye
Cok istemiştim ben ya vallah suni sancı nasıl bişey bilmiyorum ama çok az ağrım vardı yada stres daha baskın geldi hissetmedim bilmiyorum da o kadar açılma olup ta sezeryan olunca üzüldüm hatta doğumda 1ay önce demişti Dr sezeryan olursun sen diye doğum zamanına kadar hep normal istedim hatta eşimin kuzeni ebelik mezunu onu çağırıp evde doğruyum diyordum
Suyum geldi ve hastaneye gittik ama acilma 2 cm dedi bekleyeceksinjz
Neyse o arada bana diyorlar iste dinlenmen lazim dogum baslafigi zaman 3nerjin yerinde olsun felan filan ama ben korkuyorhm ve her yataga uzaniyordum yemin ederim sanki sancim daha cok oluyordu ve uyuyamıyordum CTG bağlıyordar ve suyum cok geliyordu sonra hemsire dedi igne yapacaz bende döndüm ama cok korkuyorum igneden ayagimi yataga attaim
Hemsireye diyorum hani nasil uxanacam karnim büyük hemsire bi güldü ayakta yapacam dedi ayyyyy ben bi hül suyum nasil geldi yine ayyy yeminle hemsireyle gülmekten ölduk resmen ben sinirden de guluyordym hem o aglrilar sancilar hemde
Yaaaa kız ne güzel duşmuş almışım sen benim adım attıkça soylemeso ayıp suyum geliyordu saat 1 kontrol var sabah 9.5 suyum geldi eşimi aradım bende sanki o doğuracak gibi heycanliydi hastanede de ilk suyum geldi diyince masaya oturup elle bakacak ti altan pantalonu çıkarırken akiyor akıyor diyodum
o geldi aklıma seninkini okuyunca
Ariiiyyyyyyyy
Ben suyum gelince direk hasta bezi taktim kendime, dusa girince kadar haraket ettim dus aldim . Tekrardan hasta bezi taktim valizimi aldim iki suslendim
Allah seni
Kiz bende normal oldum hatta evde acilmam 3 cm oldu. corum z gititk ambulasla coruma gidene kadar 6 cm aciklik vardi ..ambulanstaki abi aman dogurma deyip durdu direk dogumhaneye girdim. Ama dogramadim suni verdiler aman yarrabim dedim .
kendi sancim da fln birsey yokmus ..suni beter valla .
Kız ben anlamadım ki suyumun geldigini ilk hastaydım oksurdukce altıma kaçırıyodum ilk ondan sandım 2 saat çektim onu mucize anneye falan baktım internetten baktım en son sarı şeyler görünce dank etti meğer oğlum içerde şeyini yapmış ama ben sezeryan oldum beline normal de 1 iğne vuruyorlar bana 3 vurdu en son komple uyuttu ayy o kadar açıklık kolay değildir da birde sancı olunca hâlâ uzuluyorum normal olmadı diye
Daha acilma olmadimi okdr acilmis ayy suni sanci berbat ya
Aboooo .bende o igneden korkuyom. Sezeryan olurum diy aklim cikiyordu valla . Sonunda bagitdim tabi beni sezeryan a alin diy ama dok almadiben arastirdgim icin anladim bir de ben kendim baslatim dogumu normalde beklerdi 2 gun fln ben kendimi zorladim egzersiz yaptim yaparken suyum da nisanim da geldi ..
Bebegin kafasi buyudu ananas gibi oldu o yuzden cikmadi bebek dok. Vakumla cekmisti
Ayy ne güzel yaa ama doğurduktan sonra ilk kokusunu sen aldın sesini sen duydunn yaaa aglıycaaam