Hadi itiraf edelim kızlar

Moralim bozulursa yazmam :smiley:

1 Beğeni

Tahmin ettim :smiley:

O zaten kanayan yaramız​:joy::joy::joy::joy:

Hahhhah​:rofl::rofl::rofl:bozulmaz yaaa az çok erkeklerin kafa tek tip çalışıyor bizler gibi derin düşünemiyorlar​:rofl:

Akşam burdayım , seninkini de beklerim yaz :grinning_face_with_smiling_eyes:

Bakalım ne dicek​:rofl: akşama yazacam inşaAllah unutmaz isem

Bebeğim alerjik olduğu için süt ve süt ürünü (tatlılar peynirler yogurt vs) ve yumurta yiyemiyorum. Emzirdiğim için sucuk salam abur cubur fast food yiyemiyorum en çok bunları özledim​:hamburger::shortcake::chocolate_bar::cooking::sushi::hot_dog::weary_face::smiling_face_with_tear: çok sık yemezdım zaten saglıklı degıl dıye ama bazen cok canım çekiciyor. Bir de hepsınden once bacaklarımı gere gere uyumayı ozledımm​:sweat_smile:her guzellıgın bır bedelı var tabıı saglıklı olalım da hepsı gelir geçer..

1 Beğeni

Hemde nasıl.cnm yaa cocuklarin dersi ayağımda kızı sallıyorum cocuklara ders anlatıyorum kafam o kadar doluki dediğin gibi şunu yapayım bunu yapayım diye hep ayy yazamıyorum bile varya​:sweat_smile:oturup agliyasim geliyor bazen​:sneezing_face:

Ayy yok ne kusuru 2000 liyim 26 ya gircem Mayıs’ta ama ruh 50 oldu

Sakinliğimi özlemiş , çok gerginmisim:(((((

3 Beğeni

Aaa aynısıni benimkide söylüyor herşeye niye ters cevap veriyorsun bazı günler bana birsey dediğinde ben hemen fevri davraniyorum bagryorum.suan sana güzellikle birşey söylüyorum neden sürekli bir bağırma çağırma davranisnda bulunyosn diyo. İster istemez gerginim çocuktan sonra hele tahamulum olmuyor hicbirseye

Erkeklerin beyni tek düze çalışıyor bacım bizim gibi değiller ki

Gelsin bende sorcam :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Yani inanır mısınız dün gece 11 buçukta oturdum popişimin üstüne.eşim akşam 7de geliyor işten. Sofrayı kur sofrayı topla bulaşıkları yerleştir . Bebeğin eşyalarını yıka gece uyutmadan mamasını yedir. Uyutmaya çalış soonra kalk eşinin ütüsünü yap derken biz kadınların kendine ait asla zamanı yok asla. Bu yüzden gerginiz. Bize ait alan diye bişeyi geçtim zaman yok . Bu yüzden de antidepresan kullanmadan gülücük saçmak zor oluyor​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Bekliyoruz cevabı :slight_smile:

Ama bunu annemde söylüyor bana , çok gergin olduğumu . Tahammülüm bazen tükeniyor her şey için :frowning:

Sesli sesli cips yiyip benimle Dizi bitirmeyi özlemiş :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Annem banada diyo çok agresifsin diyr

1 Beğeni

Sesli sesli cips yemek mii sapur şupur yani :smiley:

1 Beğeni

Hayır​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: cips ısırınca kırt diye ses çıkıyo ya çocuk uyuyunca biz yiyemiyoruz :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: onu özledik

Ahahaha bende eşime sorayım gelince bakalım :sweat_smile:merak ettim ne diyecek birde doğum günüm eğer kutlamazsa mahkeme suratı olacak yüzüm :joy:

1 Beğeni

Kutlamazsa burda ona her üyeden bir şaaaak :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni