Ahaha aynen yaa hakeder![]()
Haber ver bakalım kutlcak mı ![]()
Meğer ne kadar da Boş zamanım varmış Onu anladım ve işten geldiğimde yemekten sonra koltukta şekerleme yapmayı çok özledim Evet evet En çok da koltukta şekerleme yapmayı sanırım çok özledim![]()
bebeğiniz kaç aylık alerji durumundan dolayı soruyorum
Valla 2 aylik bebegim var uyku duzeni olmadigi ve kucaga alıştığı icin kocamla hic bisey yasayamiyoruz gece gunduz sirayla kucagimizda tutuyoruz ve kaynanamla yasiyoruz. Cinsel hayatimiz sıfır durumda ![]()
Oyyy oyyyy zevkinizi sevsinler , Kuti uyanıkken çatır çatır yiyin , ulaşılabilinir Özlem bu ![]()
Kutladı mi sinemm:)???
8 aylık şuanda
Bizde 8 ayligiz , 13 Haziran’da doğduk ![]()
Doktor bir şey dedi mi canım nasilsin
benim kizimda alerjik bir bebekti normal mama icemiyordu özel mamaya geçmiştik .7. ayda süt ürünlerini denemeye bu ayda da yumurtaya başladım sizinkini de merak ettim deneme yaptınız mi ya da süreciniz nasıl ilerliyor
Özlediğim şey onun sacımı okşarken beni uyutması ama şimdi 3 cocuktan sonra başımı taşa bıle koysam uyuyorum bide rahat yemek çay içmek savaş halindeyiz sureklı ama genede guzel ya canları sağ olsun da artık onlarla herşeyı yapmak ıstıyorum saçımı bıle arqda kızıma oğluma okşatırım onlar kuaför bende müşterileri oluyorum hem oyun hemde ben karlı cıkıyorum
cocuklarımla bişiler yapmak bana daha iyi gelıyor
Aynı ben bu hazırlıkların düşünecisi bile yorulmama sebep oluyor çıkma hevesim kaçıyor
Yaaaa çok üzüldüm bebebk bakımı ayrı zor, kaynanayla yaşamak ayrı zor rabbim yardımcınız olsun. Çocuktan sonra cinsel hayat cidden bitiriyor sanki.
Yok cnm yaaa nerde
bende sofraninca sonra telafi ederim diyorr
Kutay uyanıkken yiyemeyiz çünkü uyanık olmuyor
yani elim 7 buçukta gsliyor yemek ye kaldır kutayı yedir derken akşam 9 oluyor. Kutayın uyku saati 9 . Onu uyutuyoruz mecbur . Uyanık olsa dizide izleriz doya doya cipste yeriz![]()
![]()
Doğum günü geçtikten sonra telafi etse nolur sanki. Senede bir gelen bişey bu . Çok zor bişey değil elinde bi pastayla gelip iyi ki doğdun canım karım demek. Benden sana![]()
![]()
![]()
Bende aynı şekilde söyledim cnm istemiyorum telafi felan etme dedim senin dediğin gibi senede bir defa oluyor dedim alarm kurarım bir daha unutmam felan filan…teşekkür ederim cnm benim Allah razı olsun![]()