Hal Hatır sorma postu olsun😇

Merhaba kızlar yorgunluk kahvemi alıp geldim​:melting_face: nasılsınız? bebişler nasıl herşey yolundamı?:smiley::heart_hands::cherry_blossom::herb:

Afiyet olsun serabım bu uygulamanın en güzel en becerikli ve nerde nasıl konuşacagını bilen insan​:face_blowing_a_kiss::sweat_smile:

Yaa canım sinemim seni çok seviyorum :heart_hands::heart_hands: efnan napıyor :cherry_blossom:

Herşey yolunda yarın samsundaki dostum eşi ve çocuğuyla bana gelecek dip köşe temizlik yapıyorum bendeeeee

Bizde seni çok seviyoruz canım :kiss_mark::heart:efnan uyuöamak için direniyor Asilim nasıl yakışıklı kuzum

Kolay gelsin canım​:face_blowing_a_kiss:

Yazı ne ara bitirdik onu bilmiyorum sona gelmişiz baksana kosturmaca hayat iş güç aynı, kahve fincanlarini özlemişiz :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba herkesee, türk kahvesini keşke şu an karşılıklı içebilseydik serapp :cherry_blossom:

Kızıma tarif defteri hazırlığına başladım ben de, ikinci tarifi düşünüyorum ne yapsam diye :face_with_hand_over_mouth:

Ben de kızı uyuttum çay içiyorum. Biraz dinleniyorum temizligi geceye bıraktım yarın akşama misafirim var hem hazırlık hem temizlik beni bekliyor

Kızım da büyüyor iyiyiz çok şükür 14.5 aylık olduk​:heart_eyes:

Kolay gelsin canım benim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: bol muhabbetli zamanlar geçirin inşallah :cherry_blossom:

Yaramazlık sinem son gaz devam​:rofl::rofl::rofl:

Ay zehra hiç sorma ben bu yazdan hiç birşey anlamadım :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: ama kış gelsin artık ben kış insanıyım​:rofl::rofl::rofl:

Bu arada teşekkür ederim canım arkadaşım :heart_hands::smiling_face_with_three_hearts::heart_hands::cherry_blossom:

Yaaa bu çok güzel ama çizimler kesin sana ait​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: ne kadar hoş ara ara paylaş bizde yapalım tatiflerden​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: bu arada evet 2. Kez inşallah içebiliriz karşılıklı bir kahve daha​:smiley::smiley:

Afiyet olsun sultancığımm :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: kolay gelsin sanada inşallah bir çırpıda hazırlığını yapar bitirirsin​:melting_face::melting_face: İpek ecemi öpüyorum :face_savoring_food::heart_eyes: minnoşumu​:cherry_blossom:

Maşallah Allah sağlık versin :heart_hands::cherry_blossom::heart_hands::cherry_blossom::heart_hands::cherry_blossom::heart_hands:

Sağ ol canım​:face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

Amiiin inşallah sağ,ol canım benim​:face_blowing_a_kiss:

Afiyetler olsun tatlım​:face_blowing_a_kiss: yorgunum bacım Bursa’ya gidip geldik düğün işleri vardi oğlum 2 yaşına doğru gidiyor çok yoruyor sendrom üstüne sendrom…sen nasılsın nasıl gidiyor