Hal Hatır sorma postu olsun😇

Büyüdükçe kolaylaşma evresi ne zamandı onu bekliyorum :joy::joy:

Bende yorgunluk cayimi aldim lokma doktum oglani aldim catiya musamba gecirdim vallahi yorgunluktan yeni oturdum derken aksam yemegi gelecek simdide yani bize paydos yok

son birhaftadir kendimi bitik hissediyorum , Cihangir 2 yaş sendromuna şimdiden girdi heralde , napcagimi nasıl davranacağımi bilemez oldum

Çok ama çok güzel :heart_eyes: Fikir de çok hoş bence​:smiling_face_with_three_hearts: Herkesin vazgeçilmezi olan tariflerden devam edebilirsin; ıslak kek, yaprak sarma, içli köfte vb.:smiling_face_with_three_hearts:

Cirpma borek,mozaik pasta trilice lokma muffin.vs…

Aa evet ıslak keki ve içli köfteyi hiç düşünmemiştim, teşekkür ederiim hep aklımdaydı sonunda başlayabildim :heart_eyes:

Bunları da not alayım triliçe çok yapardım o tarifi yaparım hem de, teşekkür ederiim :heart_eyes::heart_eyes:

Bisey degil canim

Harika görünüyor eline emeğine sağlık :smiling_face: Kendine özel yaptığın bir kraker vardı onu da ekleyebilirsin. Küçükken annem hep yapardı dediğimiz yemekler kekler vardı çocukluk anısı olanlar hiç unutulmuyor. Mesela ben üzerinde küncü olan, hamuruna kakao koyup çatalla karıştırdığı keki hep özlerim çocukken tadı bir başkaydı sanki :heart_eyes: Bir de bisküvili pastayı çok severdim. Yöresel bir tatlımız olan topak helvasını anneannem yapardı, dedem ev telefonundan arardı akşam gelin kahve yapın topak helvasıyla yeriz diye. Bize özel yapılan her şey çok kıymetli oluyor :smiling_face_with_three_hearts:

31 aylıktan bildiriyorum biz henüz o evreye ulaşamadık. Her evrede zorluklar var. Ben 32 yaşına girdim bir ay önce ama annemin gözünde hiç büyümedim, annem hala bana yemek yemem için ısrar eder, ayaklarıma çorap verir, üzerimi örter :smiling_face_with_three_hearts: Annelik :heart:

Bolca sabır diliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Annelik hic bitmiyo degilmi esosss

Ayni laflari isitiyorum hep ama insan kendini iyi hissediyo candan sevildigini bilmek

Kesinlikle öyle :smiling_face_with_three_hearts: Annelik ömürlük mesai istiyor hemde gönüllü olanından :melting_face::heart:

Ne guzel soyledin baci

Bu ara hamur isiyle kafayi bozdummm.

Bu post iyi olmus

Havalar şimdiye kadar ısınmadı ise direk yıkamacı varsa oraya ver. Sonbahar geliyor yavaştan…
Benimde çok iş yapılacak ama küçüğüm peşimde olduğu için şimdilik erteliyorum. Rutinleri yapıyorum tmm. Ev işi nankör bitmiyor. Bizde böyle değişik bir yapışık hastalık gibi birşey var boğaz ağrısı şişliği gidiyor geri geliyor anlamadım…

Ah kuzum ne mutlu sana annene sarıl annesi olan herkes annesine sıkı sıkı sarılsın benim Yok çok kıskanıyorum :pensive_face:… Yaaa benimde hiç umudum yokdu inan tempoya devam :smiling_face_with_three_hearts:

Allah annesi olanların annesine sağlık sıhhat versin inşallah, göçüp gidenlere de rahmet eylesin, toprağınca evlatlarına torunlarına sağlıklı ömür versin inşallah :folded_hands:t2::bouquet:

inşalAllah İnşaAllah :smiling_face_with_three_hearts: