Hamur yoğurma makinası şart mıdır

Kızlar almak istiyorum güne girdik belki alırım eşime kalsa gerek yok da. Ben çok çiğköfte hamur işleriyle uğraşıyorum yani mecbur işte çiğköfte yogurmak için özellikle almak istiyorum hemde kolaylık sağlığı için sizce mantıklı mı Trendyoldan baktım Karaca 4bucuk bine var bide aynı fiyata hem kıyma çeken hemde blendirli ((blendir şart değil sizce hangisi mantıkli

Başka biri bu konuda post açmıştı. Modeller atmıştım bulursam o postu atayım sana

Şart değil tabi ama iş kolaylığı sağlıyor kesinlikle. Bebekle hamur işi gözümde çok büyüyordu, kurabiye bile yoğuracak olsam elim hamurun içindeyken çocuğun ağlayıp durması işi uzatıyordu. Ben yeni aldım çiğ köfte denemedim henüz ama içli köfte, Mantı, katmer, Poğaça, kek, kurabiye yapıyorum. Bütçeniz varsa çok güzel modeller var ama kıyma çekme fonksiyonundan genelde kullanıcılar memnun değil. Çok zor çekiyor ve et buzluyken ancak mümkün oluyor diyorlar. Gövdesi döküm olanlar çok daha iyi diye duydum hep. Ben plastik gövdeli, çelik yoğurma hazneli aldım, şuan işimi görüyor yeterli. 3800₺ye aldım emsanın.

Ben açmıştım daha önce konu. Şart değil ama çok büyük kolaylık alma durumun varsa kesinlikle al derim. Örnek veriyorum kenarda hamur yoğururken sen mutfağını toplarsın. Özellikle çiğ köfte yapmak yarım saatimi alıyor hadi diyelim 1 saat gene avantaj​:partying_face:

Aaa evet sendin.. ben hala almadım ya. Onceligimi salon halisina vermeye karar verdim gibi. Her makineyi kullandığında bana dua et kız. Kocam bana da alsın. Kocam 3. Çocuğu yapalım istediğin ne varsa alacam söz diyor :sweat_smile:

Bes yıldır kullanıyorum cok memnunum pandemi doneminde ekmek yapmak için almıstım. Çig köfte denemistim bir kere cok da guzel olmustu. Hamur isini cok yapan biri iseniz kesinlikle cok iyi oluyor. Ben hamur yogururken ellerim bileklerim agrıyordu artık o yuzden almak zorunda kalmıstım. Marka olarak Arzum kullanıyorum tavsiye ederim.

Bence 3ü çocuk bir hamur makinası ile kalmamalı :joy:çünkü o daha büyük birşey istiyor

İnşallah alır aminn​:palms_up_together::heart: bu erkekler de kendileri bakıyormuş gibi çocuk istiyorlar​:smiling_face_with_tear:

Ay sorma.. sirnasiyor valla istediğin şeyleri alacam söz yapalım üçüncüyü diyor​:sweat_smile:

Kız bı hamur makinesine tav olacak göz varmı bende :sweat_smile::sweat_smile: ha hamur makinesi almış ha issten gelirken 2 ekmek almış :sweat_smile: aynı değerde şu an :sweat_smile: üçüncüyü asla dusunmuyorum ama düşünecek olsam rahat adamı 300binlik yapmadan çıkmam işin içinden :sweat_smile:

Bence alınabilir, ben senelerdir merak ediyorum mutfağımda yerim olsa hemen alırdım :joy: mutfağım küçük olduğu için almıyorum, bence büyük kolaylık olur.

Hahahhha afferin :joy:

Bakıyorum.canm uygunu bulursam inşalah

O zaman kalsın kıymalı olan dediğiniz gibi daha mantıklı geldi normalini alırım bakıyorum

Hemde ne büyük avantaj evet vaktimi alıyor cocukla da zor biliyorsunuzdur zaten

Aynen Arzum iyi midir ya sanki Karaca falan daha iyi

Ay evet benm yerim var hep tezgahta kalsa da hiç sıkıntı değil yeter ki olsun :grin::grin:

Tam tersi bende karaca’nın kaliteli oldugunu dusunmuyorum. Benim iki tane karaca urunum var ikiside cok kalitesiz cıktı. Çope gitti.. Arzumun da birkac urunu var yıllardır kullanıyorum mutfak robotum 12 yllık bir kere teklemedi masallah. Çevremden de karaca kullanıp memnun olmayan cok var hemen bozulduğu için..