Hanimlar kendi kiyafetlerinizi nerden aliyorsunuz

Ben hic marka kıyafet kullanmadım. Hep ucuz kıyafetler alıyorduk 200-300tl arası alıyorduk. Tutup da bir kıyafete 500 tl bile vermedik 2 gundur corum merkezde geze geze bir kaldık fulla, zincir,burak , santral buralarda da baya artış var. Fulla daki elbiseler faln cok iyi değil ama 1 yıl idare ediyordu. Bugun fulla ve diğer saydığım yerlerde elbiseler baya pahalı olmus . Koton,mavi,lc wakiki 700 -800 tl olan diğer yerlerde 550 -600 tl 200 tl için değmez deyip bu hafta bir kac marka almak istiyorum. Kaliteli olup da uygun fiyatli yerlerde var mi tum kiyafetleri avmden alirim . Sizler nerden alıyorsunuz. Uzun ömürlü oluyor mu yoksa 1yil mi idare ediyor ..

1 Like

Valla ben ucuz bulduğum herşeyi alıyorum nerden olduğu önemsiz. Öyle marka takıntım da yok. Marka kıyafetlerim var ama onda da ucuz rastlarsam alırım mesela bir gömleğe 1000 ₺ hayatta vermem ben. Öyle uzun ömürlü laflarına da inanmıyorum ben şahsen biz kadın milleti doyumsuz olduğumuz için​:sweat_smile: alıyoruz pahalı yok efendim yıllarca giyermişim. Ne alaka ya biraz giyoruz yeni bişey çıkıyo ona heves edip alıyoruz diğerini gözümüz bile görmüyor yok modası geçti yok bilmem ne. :sweat_smile: o yüzden ucuz almak en mantıklısı :sweat_smile:kendi fikrim

2 Likes

Hajahhaja bense aynı senin gibi düşünüyordum taaaa ki fiyatları görene kadar . :see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey:almış başını gitmiş her şey .

Ben en son 5 ay önce kiyafet almistim . Oyle dk bası kiyafet fln alamıyorum ben ilçede oturuyom ve buralar ateş pahasına. Aynı marka gobi satıyorlar tuturabildiklerine cocuk da olunca biraz daha az çarşıya gider olduk . Yaaa soyle bi sorun oluyor cok cabbuk eskiyor elbiseler. Ben makinaya cok atigim için galiba :joy:gardolabimda nerdeyse hic elbise kalmadı kucuk geliyor diye cogunu kardeşime verdim . Bu sene bir değişiklik yapacagim bende senin gibi 1000 tl vermem de 500 600 civarı veririm bu sene deniycem bakalım nasıl olacak yavas yavas kaliteli ve kombinlenecek 10 takım elbise. almayi düşünüyorum.

Bir konuda çok haklısın biz kiyafet konusunda doyumsuz olabiliyoruz. Valla bazen tanıdıklarım elbise veriyor cok taze oluyir yeni almış gibi seviniyorum​:joy::joy::joy::see_no_evil_monkey:

uzuuuunnn zamandır kendime hiç birşey almadım genelde çocuklara almayı tercih ediyorum bayramlarda bile almam kendime alirsam bı corap alırım sadece zaten ferace kullandığım için gittiğim yerlerde çıkarmıyorum o yüzden içime ne giydigim önemli olmuyo daha çok eşime ve çocuklara alırım en son 3 sene önce 3 tane elbise almıştı ucuz bulup bizim burda Zeytinburnu ucuzluk pazarı vardı ordan bol sevdigim için hamileyken bile kıyafet almadım ben çok mecbur kalmadıkça kıyafete para vermeyi sevmiyorum ama yiyecek derseniz tüm servetimi dökerim​:sweat_smile::sweat_smile:

3 Likes

Ben de hep internetten aliyorm. Instagram’da ki sayfalardan

Fatmanur şahin

Seda Kobal

Locco moda

Bunlar bana uygun geliyor üçünden de alıyorum. Ve Trendyolmilla indirin. Orası da baya uygun. 500-600 liraya harika elbiseler takimlar oluyor.

1 Like

Ben tesettürlüyüm ve tesettür kıyafetler adı sanı duyulmamış küçük butiklerde bile çok pahalı. Öyle olunca bari bilindik markalardan alıyım kumaşı, dikimi kaliteli olsun diyorum. Onlardan da senede iki kez indirime girdiği zamanlar bakıp alıyorum ve marka olmayan kıyafetlerden daha ucuza geliyor. Memnunum, ben az öz alışveriş yaparım, çok sık kendime kıyafet almam. Hani böyle ıvır zıvır bir sürü parça, çeşit çeşit kıyafet alacağıma güzel kaliteli bir tane elbise almayı tercih ederim. Uzun yıllar kullanırım.

2 Likes

Eşim aynı senin gibi :joy::joy::joy:yiyecek dersen herseyi al . Elbise deyince çok seçici ve almoyor genelde ben aliyom onada. :joy:

Ya biz istegramdan kaziklandik o gunden beri borsey almiyoruz​:joy::joy:

Bu sene. Ben de senin gibi düşündüm. Gar dolabımda 3 takım elbise anca var onları da ya biri verdi yada ucuz diy aldim. Dogumdan sonra giydiğim hiç bir elbise bana gelmiyor göğüs hatlarim büyüdüğü ve kilo aldigim için :see_no_evil_monkey:

aynen banada eşim zorla alır hiç istemem ne gerek var evde zaten tişört pijama dışarda tisortun üstüne etek onun üstüne ferace bitti gitti​:joy::joy:

1 Like

Açıkçası kaliteli ve güzel temiz olunca ben o kıyafeti defalarca kez giymekten gocunmam. O yüzden dolabımı ucuz naylon, yıpranan kıyafetlerle doldurmaktansa kullanışlı bir iki parça olması daha hoşuma gidiyor .

2 Likes

Ayyy bende uzuunnnnn zamandır kendime hiç bişey almıyorum çocuklara gelince gözüm görmüyor kendime gelince AA pahalıymış diyorum ve benim kıyafetlerimi sonradan çıkma babam İstanbul’dan alıp geliyordu bende almaya gerek duymuyordum baba ile küstük artık yok​:joy: zaten kesin begendigin gibi olmaz tabiki de bende biseyler almak istiyorum ama kızımda biraz kilo aldım acaba zayıflar miyim ki diyede almaktan geri vazgeçiyorum diğer çocuklarımda 1sene icinde zayiflamiştim bunda kalirmi verirmiyim acaba bilemiyorum

1 Like

Ben trendyolmilladan alıyorum orası bana uygun ve kaliteli geliyor

1 Like

Tehhh Allahim ya bende hep aynı elbiseyi giymek istemiyirum ..hele hoşuma gitmezse hiç giymem

1 Like

Oraya bakacağım bu sene oradan alışveriş yapmayı düşünüyorum.

Modasah var nette ordan aliyorm istersen bak

1 Like
1 Like

Bakayim canim

Ben bol giyom zaten o yüzden öyle şeyler düşünmüyorum.
Bİzde kızımıza cok eşya alıyoruz..hemen ben nerde oyuncak görsem param olunca alıyorum :joy:

1 Like

Bende bol giyiyorum artık zayiflarsamda kötü durmaz demi​:blush: yaa bende toka delisiyim kızım olacağını öğrendim doğmadan almaya başladım oyuncaklara bakmadım daha daha doğrusu bakamıyorum cimcime çok gazlı büyük oğluma biraz bak hemen geliyorum deyip ne alacaksam koşarak gidip alıyorum pazardan dönuyorum Allah’tan pazar hemen karşimizda şehire hastane işi olursa gidiyoruz carsiyada ugramiyoruz bu herifi dövmek gerek ya​:joy:Allah’tan internet alisverisi var

1 Like