Hanimlar kendi kiyafetlerinizi nerden aliyorsunuz

Aslında bu kıyafet olayı da statü, çevre, yaşayış vs onla ilgili..Bazı ortamlar kaliteli giyinmeyi gerektiriyor, bazı ortamlarda ama ne giyindiginin önemi olmaz vs..Marka takıntım yok ama genelde kaliteli şeyler almaya çalışıyorum.

1 Beğeni

Bende kaliteden yanayım . Dolap uygulamasında setre outlet sayfası var butik , sadece ordan alıyorum

2 Beğeni

Trendyol milladan denedim bir kaç kez Ağzi burnu yamuk geldi aldıklarımin anlamadım, iki üç yıkamaya da tişörtlerin yapısı değişmişti kullanılan kumaş ipliğinden kaynaklı .pamukta olsa kumaşın kalitesi aynı olmuyor .

1 Beğeni

Moda selvim tredyol genelde dışarı çıkamıyorum uzun zamandjr ama internette tabi beden sıkıntısı olabiliyor testettur giyim daha pahalı bı takım en kötü 1000 TL alıyorum

1 Beğeni

Kız o kadarda kendini feda etme istediğini al bende eskiden borcumuz var diye oykeydim ama az da olsa aliridm biseyler cocuklarada daha az alıyorum yirttiyor dayanmıyor çok devamlı alşam hepsini giyip iki günlük ediyorlar küçüğe daha çok yogunlastim oda kustugu için

1 Beğeni

ondan değil oldum olası kıyafete para vermeyi sevmiyorum evde zaten var fazlası israf gibi geliyor bana :sweat_smile: dediğin gibi çocukların sürekli ihtiyacı oluyor hele bebiş çok çabuk büyüyor

2 Beğeni

Aynen sende haklısın

Valla ya int benim.de elim ayağım :joy:yoksa birsey alamıyorum burada hersey cok pahali ve istediklerim yok . Kizima da merkeze gidince aliyorum. Bim ve a101 den aloyorum bugün bimden 55 tl kilotlucorap aldim .Bence cok uygun .. cok tatlislar .

2 Beğeni

Ay haklısınız bu konuda. Ben evlenince biraz daha kendime çeki düzen verdim. Dugun davet vs yerlerde biraz daha şık olman gerekiyor.

Demi ama .

Ben elbise alınca mutlu oluyorum valla .Ben mesla kizima tam tersi yaparım..ucuz elbise alirim geçen 39,49,75 boyle foaytlarda elbise buldum.aldim.cpook da güzel aslında. Pamuk likrali daha ne olsun 50 TL’lik.

Kizim çabuk buyuyor o yuzden bugün geldiği yarın gelmiyor en ucuzlarini tercih ediyorum. Biz ama öyle değiliz boyumuz fln uzamiyor Ben 8 sınıftan beri boyum.hep aynı hiç değişmedi. Kilomdz en fazla 7 kilo.oynadi onlarda da sorun yok buuui sene benim senem çok güzel planlama yaptim 2026 yılını iple çekiyorum . İnşallah harika bir yıl olacak.

1 Beğeni

Yaaa evet orayada güzel şeyler geljyor güle güle giysin prensesim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tsk ederiz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen cnm çocuklar her sene fazla abartma dan az az alırım kendimede beğendiğim olursa alıyorum her sene pahalaniyor kıyafetler hep diyorum seneye Almam bu seneden stok yapıyım :grinning_face:ama yinede alıyorum

İyi almışsın ben geçen oğluma aldım iki tane çorap 200 şu kilotli

1 Beğeni

Buraki çok beğeniyorum nisanlıyken de Çorum’a geldigimde ordan alırdım ama şimdi yazicarsida falan güzel mağazalar var uyguna ordan aliyorum mesela yada duru tekstil var evimin yakının da Novel var novelin ürünler temiz ama panayirdan geliyor dedi nasıl oluyor bilmiyorum ama oralardan alıyorum hem uygun hem güzel şeyler var mesela geçen durdu dan evde normal sütyen giyemiyorum diye sporcu sütyeni aldım yarım atlet gibi 100 TL ye regl iken giymek için erkek baxer dan aldım tanesi 25 TL ye falan novelden 75 TL ye kısa kol elbisey aldim böyle bişey evde yazın giyerim diye

1 Beğeni

Ayn cok uygun olunca almadan edemiyorum cok da guzeller

Bunlar 3 tanesine 165 tl verdim

4 Beğeni

Duru ya bir kere gitim uygundu ama benim tarzım cok yok Onceden bende buraktan alirdim ama şimdi yanına yaklaşilmiyir cok pahali olmus.

Yaa şimdide yeni bişey açıldı oraya bakacam kocam maaşi bekliyorim

1 Beğeni

Kiiz reesmen iç sesim oldun ya yeri gelir pazardan yeri gelir en iyi yerden giyerim birde büyük halamın kızı ablam bana veriyordu kendi 1kere giyer birdaha giymez benim tarzimi alır bana verirdi ben onları giyer kendiminkileri küçük halamın kızı benden küçük bende ona verirdim hep öyle dönüşümlü giydik mesela bağzı insanlar buna karşı ama ben çok severim böyle giymeyi şimdi evde koca buyuk siyah çöp poşetleri ile fazla kıyafetim var hepsi taze kiminin etiket üstünde dolaba yukliycem fırsatım olmuyor

Öyle tabi kız bende giydim yeri gelir yine giyerim gocunmam da. O gün görümcemle oturuyoruz onun kızı büyük 4 yaşlarında falan bitane elbise almış kızına ta benim düğünüm için bi o zaman giydirdi daha giydirmedi. Çekinerek söyliyorki versem giydirir misin diye. Giydiririm dedim niye giydirmeyim çocuk çocuğun kıyafetiyle büyür biz hiç mi giymedik başkasının kıyafetini başkasıda bizimkini giydi bu böyle yani. Elbette fazla fazla alıyorum kızıma ihtiyacım da yok ama yinede kırmam onuda alırım giydirirsem giydiririrm yoksa ihtiyacı olan birine veririm. Kendimde öyle nerde ucuz orda ben. Eşimde tam tersi en pahalısını alır bitane olsun sağlam olsun der :smiley: