Hanimlar kendi kiyafetlerinizi nerden aliyorsunuz

Evet onu diyorum ..

Kiz zengin.degil onun gitiginde öyleymiş ellem :joy:yoksa oda vermez o kadar

Tsk ederiz canim​:cherry_blossom:

Ooo o yönden şanslısın diktir bol bol elbise .

Dediğin yerlerde çok pahalı ya buyuk şehirlerucuz diyorlar ama . 600 verende kadar marka alirim daha uzun.omurlu olur ..Bende senelik yapiyorum yılda 2 kere birde gezerken uygun fiyatli olursa aliyirum. Gecen fullada kendime 200 kazak aldim . Bir de 130 aldim. İşte onlar bu kişi cikartir ama çok güzeldi dur atam :joy:

Yumusaciik makinaya atınca ne olur bilmiyom :joy::joy::joy:

Anldim canim. :blush:

Hanimlar trendyola bakabilirsiniz tek fiyatli sayfalar var anasayfada

Defacto indirim var bi kac yerde de var

bende bunlardan verdim bugün sipariş ama 460 aldım ben flaş indirimde bakalım nasıl gelecek evde giymeye

Bende bakayım güzel ev icin

Aynen gorumcemin düğününde abiye bile dikti sağolsun :face_with_peeking_eye: valla iyi fiyatı burda bulamam o fiyata . Konya da bildiğim kadarıyla fulla yok ama kardeşim Isparta da okurken bana aynı böyle yumuşacık fulladan almıştı bir kaç yıkamada bozuluyor duruşu ama bu fiyata gayet iyi güle güle kullan canım

Bizim burda da öyle bir kaç yer var uyguna alabileceğimiz onda da maalesef tesettürlü bulmak zor oluyor herşeyi artık yarım üretiyorlar​:grin:

Olabilir bak. Neyse bir kere giysem yine kar :joy:

Ayn ya bebekler bile acil seçik oldu doğru düzgün elbise yok .Ben kendime hiç elbise bulamıyorum kafama göre ya çok dar ya crop

.

Şimdi defacto indirim var .

Yarına kadar bitmezse şunları alcam cok uygun .

Ay bak bu kazaklarda güzel bide DeFacto nun ürünleri iyi olur baya iyiymiş fiyatı .

Ayn siparis verdim.ilk defa aliyorum defacto iyi olduğunu biliyorum.da int iyi mi onu bilmiyorum

Elbiselerim geldi bayildmmmmmm.

Bugün mağazasına gitim yoktu bunlardan int siparis verdim coook güzel sıcacık makinaya atınca nasil olur bilmiyorum ama fiyatına göre çok iyi

Cok yakışmış rengi güle güle giy . Kısa programda 600 sıkma devrinde yikarsan uzun zaman giyersin diye düşünüyorum :slight_smile:

Bilgi için çok tsk ederim canim. Dediğini yapacağım. :blush::heart:

Gule gule giyin sekerim…

Çok tatlı olmuşsun maşallah gule güle giy cnm​:heart::tulip:

Çok tsk ederim canim​:face_blowing_a_kiss: