Hanımlar yardıma ıhtıyacım var 🤦‍♀️

Bir tane de siyah var başka yok. Bunlar da şu zamana kadar yetmişti. .Kendime uygun fiyatlı elbise bulmakta zorlanıyorum. Buradakiler ya çok acık ya çok kapalı satıyor. Trendyoldan da geçen sene elbise almaya başladım. Evlenmeden önce öyle bir derdim yoktu. Evlendikten sonra mecbur cekş duzen vermek zorunda kaldım. Eşimin arkadaşlarının hanımları hep acık ve çok süslu seyler gıyorlar. Ben de mecbur abıye giymek zorunda kalıyorum. Yoksa gömlek pantolon giderdim​:joy::joy::joy::joy:en kolayı o.

Kuti banada abiye yola acil hemde çarşafımın üzerine giyerim efil efil​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::rofl::rofl::rofl::rofl:

S2nin işin de cok zor ya kac gündür canın cıktı :smiley:

Oyyy güzel dileklerini Allahım kabul etsin inşallah. İnşallah senin içinde aynı şeyleri diliyorum. Karşına da hep iyi insanları çıkarsın Allah. Hiç aman dedirtmesin hep iyi ki diyesin :purple_heart::purple_heart:

Aslında şey de yapabilirsin kalem etek ve şık bir bluz hem uyguna gelir hem de çok stil tarzı görünürsün. Altına stiletto ayakkabı giyersin üffff

Yollayayım ayıpsın :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

:grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face:yeni bir tqrz yqpmış oluruz

He ya sorma :joy:

Hahaha kendımı hayal edemedim. Çok agır başlı olurum herhalde :joy:

Bolca amin . Tsk ederim canım :heart:

Yapay zekayla bi denemek laızm ahahaha :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Bunuda yapay zekayla dene :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:kafası çorba olur

Dinle alakalı konular hassas konulardır. Bu isteğinizi gerçekleştiremem der eminim​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Yok yok yaptı bı guzelde yaptı:grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face:

Ama demek istediğimiz tam olmamış :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Yqni bu cok guzel şık yaptı gereklı ki cok farklı olmalıydı:smiley:

Yakın olsan sana beğendiğin modeli dikerdim. Bekarken hep annem beğendiğim modelleri bana dikerdi. Şimdi de ben öğrendim dikiş dikmeyi. Elbise etek pijama falan dikebiliyorum artık.
Dikince daha ucuza geliyor ve hemde marjinal oluyor :wink:

Oda mantıklıymış.

Ben de tam tersi sanıyorum ya. El emegı daha çok olunca daha pahalı olur dıye dusunuyordum .

Terzi işçilik parası aldığı için pahalı oluyor. Ama kendim dikince karlı çıkıyorum. Bir de topun sonu olan kumaşlarda kampanya yapıyorlar. Sezon sonu indirimleri oluyor. Ben geçen yaz kışlık kumaş almıştım. Kışın da yazlık kumaş aldım. Annemin mankeni var gidince anneme elbise diktireceğim :smiling_face: Annem önce terzilik yaptı ama daha çok çeyiz işi yapardı başkasına kıyafet dikmezdi sadece bize dikerdi. Şimdilerde kolu uyuşuyor o yüzden çeyiz işini de biraktı