Hoş geldin 6. Ay 🫣

Bakalım neler bekliyor bizi 5. Ay içimizden geçti :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni
  1. Aydan merhaba :cherry_blossom: Geceleri 3 gibi uyanıp sabah 6’ya kadar evde ailece ayaktayız. Bebek arabası ile evi turluyoruz :sweat_smile:
1 Beğeni

O bebek arabadi bendede var :joy: kurtarıcı bazen gündüz kaç uyku yapıyor

1 Beğeni

3 uykumuz var. Saat 10.00, 13.00 ve 16.00. Gece uykusuna 20.00 gibi geçiyoruz. Yaklaşık 6 gündür geceleri karnını doyurduktan sonra geri uyumuyor.

Kacta uyanıyor sabah ben 3e dusemedim ya… Oda kötü uyusa keşke bu bebekler ya

06.30 ve 07.15 arası uyanıyor.

Bizimde aynı 6da uyanıyor 6 buçuk en geç…destekli mi uyutuyorsun

Çığlık atıyor durmuyor susmuyor uykusu daha üç dört gün önce mükemmeldi e şimdi onndk bile değil evde kimsede yok yani swsten uyumuyor diyim

Evet destekli uyuyoruz.

Siz bide 7 buçukta görün :joy:

Daha ne olabilir ki merak ediyorum tam altı aya girdi bı kaç gün oldu yani boule bişi yok memnuyetsizlik sürekli ağlıyor ama çokta güzel ağlıyor ya…uyuması on dk hani uykusu yok desem var inad ediyor uyumuyor bide üstüne dayak iyiyorum tokat atıyor saçımı çekiyor çığlık atıyor çok güzel zamanları ama ağlayınca kötü hissediyoeum

Bende aynıyım 6 ay 15 günlük yarim dasst 40 dakika gündüz gece uykusuna geçemiyor uz bile suan sallıyorum üstelik ben çalışıyorum esim gündüz bakıyor bi duzen alamıyoruz okula giden fe var allahim kolaylık versn bilmiyorum ben artik

Kaderdas bende sallıyorum şimdi güzel günler bizede gelir elbet Allah yardımcın olsun canım

1 Beğeni

Sanırım şimdide diş serüveni başladı ondan böyleyiz Canim evet çok zor inan ama gecicek diye Umut ediyorum :palms_up_together:

Anladım canım bizde

1. Aya girer girmez bı triplere hepsi giriyor sanırım :rofl: 6 ay 16 günlük olduk artık saat 3.30-4.00 gibi ayakta 2 saat oyala uyut bide Saba 6.3o da bidi bidi uyanıyor tamaam, hadi 2 saatte bir uykusu geliyor gün içinde de onda da yatıyoruz mız mız tekmeler tokatlar saç cekmeler ama onu da diş jeliyle biraz olsun sakinlesiyor gibi valla ne kadar sürer en azından gece uyusa sık sık uyanmasa yetecek gibi bakalım ne kadar sürecek
1 Beğeni

En büyük duam gece uyumak benimde inan gece uyusak gündüze enerjimiz olur bari… Kaç uyku yaptırıyorsun gündüz

Bugün 2 uykuya düşürecek bakalım becerebilen mi bizimki 4 uyku yapıyor sabah 6da dirilince gündüz çok uyku yaptığı için geceden çalıyor diyorlar ama kendi istiyir uyumak oda yarım saat en fazla 50 dk sallarsam tabi

Ay aminnn. Gündüz 2 saatte bir uykusu geliyor yarım saat debeleniyoruz yarım saat ile 1,5 saat arası uyuyor tamamen keyfine bağlı bazen uyutuyorum ben yanından ayrılırken suratıma gülüyor hemen kaldırıyorum valla madem uyumican kalk yardım et diyorum ama nafile başlıyor maraton :rofl:

6 ay Kolaylık ayıydı hep kandırıldik​:joy::joy: