Bide oyun istiyor yalnız kalmak istemiyor kucak istiyor ayyyyy
Ne kadarlık ki bizimki 6ay 16 günlük toplam da yaklaşık 15 saat uyuyor günlük
Taze daha 6 ay 1 günlük
Ay evet bide o başladı oyun alanına koyuyorum ben de başında veklhcem bı vc gidim diyorum bı dudak büzerek ağlama başladı bı garip hareketler yürüteç zıpzıp artij hangisinde durmak isterse ama sandalye karşısında oturuyorum öyle
Maşallah sizinki iyi biz daha destekli oturma yapıyoruz tembeliz iyiki bı karın üstü dönmeyi öğrendi sırtı yere geldi mi hop karın üstü sonra ağlıyor sanki ben döndürüyorum sizinki kız sanırım benim oğlan
Kolaylık falan değil ya 6 aya girdik dönmeler başladı 1 hafta içinde iki taraflı da dönmeye başladı desteksiz oturmaya başladı maşallah pek de egzersiz bişey yapmamıştım ama bu kadar özellik yüklenince bı anda yan etki yaptı bence
Evet kız ama 1 hafta içinde çözüyor merak etme ben de ohoo daha uğraşır diyodum ama şimdi yerde yorgan hop hop döne döne heryere gidiyor
Ayy biz uğraştık buda güzel birşey sizi yormamis kendi yapmadı ama oturmak istemiyor deliriyorum ama ayakta yürüt deliriyor ona
Ek gıda nasıl iştahı
Bugün savaş var şimdi tekrar uykuya döndürdüm 2 kez uyutcam bakalım yapabilirsem
Valla hiç yurutmeye calismadim zıpzıp olduğu için kucağımda da tutsam zıplıyor adım atmayı pek bilmiyor ama bak ben 6. Ayına kadar çocuğu kucağımdan yere indirmedim gibi bişey 15 gündür falan yere yorganın üzerine bırakıyorum bıkac da oyuncak orda öğrendi kendisi , yapmiyorsan sen de dene bence
ben çocuk sonradan görmesi olduğum için ay bırakmayın tek falan diyodum halt etmişim
Daha erken değil mi 2 uyku için 1 sabah 2 de öğlendeb sonra yapıyoruz biz
Şu popüler oldu uyku eğitmenleri hani 2 diyorlar belki bide şekerleme
Bizim ki dönüyorum katin üstü geriye donemiyor sırt üstü şuan benim için oturması önemli ya
Oy masalllah kuzuma bende gündüz yerde hep koltuk tehlikeli malum
Valla bilmiyorum patron bebek nasıl isterse öyle . Ama dişi kaşınıyor olabilir uykuya geçmekte zorlanıyor ve ağlayarak huzursuz uyaniyorsa ben dentinox jel kullanıyorum tam uyuyacağım zaman sürüyorum bide ağlayarak vaktinden önce uyanırsa zaten anlaşılıyor sıkıntı olduğu o an sürüyorum kapatıyor direkt gözlerini deneyebilirsin
Döner de oturur da hiç merak etme inanılmaz hızlı öğreniyorlar
Tedagil var bendede ya benim çocuk garip bı onu sürerken bile ağzını açmıyor ah ah
Ay inşallah bazen diyorum yuruse rahat ederiz alır başını gider nereye gidcekese