Hoş geldin 6. Ay 🫣

:rofl: önceden bu da öyleydi şimdi direkt açıyor o da jel mi kullanabilirsen bilgi verirmisin onu da deneriz alisirsa bunu bir süre sonra istemicek çünkü :rofl:

Ayy deme öyle en korktuğum dönem valla yok düştü yok dolap kapağı çarptı yok kayboldu evin içinde valla düşündükçe anksiyetem artiyor

Buda toz şeklinde doğal mis bak istersen doktorumda sordum kullan dedi çok sık olmamakla beraber instegramda gezen doktor da önermişdi temiz içerikli diue

Kapaklara kilit :joy: yavrucum benimki erkek beni düşün bide duvarlardan toplarım :joy:

Görüyorum reklamları da denerim onu da :hugs:

Ay evet erkekler biraz daha hareketli oluyormuş artık tencere tava varsa oyalancaklat

Böyle bardağı dayayinca gözüküyor denedinmi beyazlık var

Denedim de hiç bişey anlamadım ben ya yok gibi sırf rüzgar :rofl:

Gerçekse bizimki gözüküyor ama yolu varmış gibi daha

Yolumuz çok uzun :rofl: Allah hepimize kolaylık ve sabır versin

Amin canım inşallah canım

Yok canım dış için evet kasoniyor ama çıkmadi ama belkide ouledir ama altı aya adım attı levent atladı resmen belki yazılarıma denk geldin koynumda uyuuyor sabaha kadar diye

Ya her halleri zor ağlamaları huysuzluklari yıpratıyor insanı bide tek olunca işimiz zor bacım haklısın

Valla doğru çocuk olmasa da sıkıntı olmasa da ama iyi ki var ondan önce ne yapıyor musum nasıl nefes alıyor musum anne diyor ya karşılık beklemeden sevmesi…

Çok şükür benim ki tam mucizemiz Allah’ın gücüne gitmesin tabi bizede dayanma gücü versin inşallah :palms_up_together:

Amin inşallah canim