Valla dünden kalma ezogelin çorbam var yanına da bir sebzeli bulgur pilavı fırında kıymalı patlıcan sarma turşu yeter
Ayrıca bu başlık iyi oldu her gün girip bakarım fikir olur belki bana da çünkü hep söylerim ne yemek yapacağını düşünmek yemeği yapmktan daha zor geliyor bence
Hayırlı ramazanlar herkese
Yogurtlu roka salatasi tarif nedir ilk defa duydum rokada aldim.bugun denemek isterim ![]()
Valla bebekle iyi uğraşıyorsunuz zor yemekleri ![]()
Bu gün köfte pilav kereviz çorbası salata ve yaprak sarma yarına Allah kerim ![]()
Evet evet arttı krep yapacağım geceye inşallah
herkesin eline sağlık hayırlı iftarlar ![]()
Kocam bey bulgur pilavı sevmiyor. Papaz gibi hergün pirinç pilavı yiyoruz![]()
![]()
Bende sıcak suyun içine koyuyordum. Bunuda deneyeyim sağolun
Kurufasulye, erişte, yoğurt, vişne suyu ![]()
Akşamdan yapacağın eti buzdolabına koy zaten ağır ağır çözülüyor ben öyle yapıyorum
Akşamdan ayarladığımda öyle yapıyorum da sabaha kaldı mı zor çözülüyor ya
Bir tane leğene Su köy soğuk su normal musluk suyu. İçine eti buzluktan çıkardığın şekil direk posetiyle köy çözülüyor hemen. Ama sıcak suda çözünen sakın bakteri üremesi yapar
valla gı bide heç olunca insan acıyor. Sende makineyle sağ kendini bn 10ml ciksada sağyom gunde 2 kere sagyim yarin tutmuycam oruç bakalim nasil olcak
Eşim roka çok seviyor bende sevmem ancak yoğurtla yiyebiliyor um aslında sallamasyon bişey
rokaları salatalık varsa onları ince ince kesip sarımsak yoğurtla karıştırıyorum cacık gibi ama değilde değişik oluyor ama gidiyor işte ![]()
![]()
İki çelik tencerenin arasına koyuncs yarım saate çözülüyor bende Instagram’da görmüştüm işe yarıyor aklınızda olsun
Bugün kıymalı ve patates iki çeşit pide yapacağım bide çorba salata
Pide yapmayı çok istiyorum ama hiç denemedim yapabilir miyim bilmiyorum. Şimdiden ellerinize sağlık
Ayy ne yapsam diye düşünürken bu iyi fikir bnde yapayım ahagsh
Bizde bugün annemlere davetliyiz bugün boşum![]()
Benim de dünden kalanlar var çorba yapmam lazım ona karar veremedim
Yoğurt çorbası yapın
ben çok severim hergün olsa hergün yerim. Özellikle buğdayla olanı