19 Kasım’da bizimkide gün gün ogreniyorla bazı şeyleri ![]()
Ben tek çocuktan yanayım ikinciyi istemiyorum rabbim çocuğuma sağlık versin inşallah. İkinci üçüncü dorduncu belki hayırlı evlat olmayacak belki o hiç bakmayacak umursamaz olacak onu bilemeyiz gerçekten eğer gerçekten çocuğuna bakabilecek sen ve gerçekten onu her konuda besleyip büyütürüm ben çocukları seviyorum diyorsan öyle çocuk yapmak gerek diye düşünüyorum. Benim eşim 10 kardeşler anne babası şuan hasta hiçbiri de yanına alıp bakmıyor. Bakıcı tuttular. Böyle düşünün derim
Benim esim de 7 kardeş. Simdi babaları kanser . En cok esim bakıyor ama digerlerin yardımı illaki oluyor. Dedigin gibi bakmayan bakmaya bilir o onun vicdanına kalmış. Tek çocuk büyüyüp yetiskin olan kişilerden duyduğum ilk cümle“keşke bir kardeşim olsaydı. “Herseyin fazlası da azı da zararlıdır. .2 idealdir diye düşünüyorum. Tabi senin düşüncene de saygı duyuyorum canim![]()
Benim kızım ilk başta zamanla kardeşininkisininde bizimkisi gibi olacağını düşünmüş bu hala aynı değişmedi demişti geçenlerde anlayacağı şekilde anlattık en azından şimdi hiç gelmiyor alt değişiminde
Ne guzel anlamış ![]()
. Ay bu çocuklar bir alem ![]()
bizim ev full erkek olduğu için öyle dertlerim olmadı![]()
ben çocuk çok severim maddi imkanım olsa onlara yetebilcek durumda olsam 8 10 tane yapardım bakıp bakmamalari yada birbirlerine sahip çıkıp cikmamalarini bilemem ilerde ne olur hiç bilmem ama ben onlari elimden geldiignce güzel yetiştirmeye çalışıyorum 3 erkek çocuk hepsi illaki mayalari bozuk ne kadar düzgün olsalarda kötü kelimeler öğrenip marifet gibi söylüyorlar büyük olan ağzından kötü kelime duymadım ortanca ana dili gibi sover küçük hala konusmayo bilmiyor kız çocuğum olmadı olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama isterdim 2 tanede kızım olsun ![]()
![]()
Maşallah oğlanlardan sonra hala çocuk istemene şaşkınlıkla tebrik ediyom.![]()
![]()
![]()
Ben hic dayanamam ![]()
İnşallah gönlünce olur hersey![]()
istesemde yapamam maalesef
4. de erkek olursa dayanamam kesin bakirkoye giderim o yüzden 3 yeter bana ![]()
![]()