İsilik mi alerji mi?

merhaba kizlar
kizimin vücudunda bu sekilde kizarikliklar var emin olamadım ( kollari ve bacaklari hariç) yedirmedigim bişey yemedi bu hafta operasyonu var engel olmasından korkuyorum

her ikiside olabilir, eğer havalandırdığında geçmeye başlıyorsa isiliktir, yoksa alerjidir diyebiliriz kabaca.

inşallah operasyonuna engel olacak bişey çıkmaz yarın anestezi kontrolü olacaktı. eğer isilik ise olumsuz dönüş olur mu? Birde diş çıkarma döneminde herşey üst üste gelince telaşlandim

İnşallah önemli bir şey değildir. Zaten yarın kontrolde bunu söyler doktorlar canım.

1 Beğeni

teşekkür ederim :pray:

Yüzündede varmı bunlardan geçen sene benim kızlar önce yanakları böyle kabardı sonra vücuda indi tokat hastalığı dediler ilk defa duymuştum bende hiç bi semptom göstermedi kendi kendine geçti.

evet yüzünde de var anlayamadığım şey farklı bir yiyecekte yemedi desem ki o alerji yaptı :thinking:

1 Beğeni

Havalarda serinledi isilik değildir bence benim dediğimden olduysada korkulacak bişey yok ilaç bile vermiyorlar 5-6 günde kendi kendine geçiyor. Farklı bi huzursuzluğu olursa doktora götür yine alerji testi falan yaparlar

teşekkür ederim ama sanırım biraz kalın giydirdigim gün çoğalmaya başladı bu zamana kadar kat kat giymediği için alışık değil isiliktir diye düşündüm, dis çıkarma döneminde etki eder mi bilmiyorum :frowning: yarın operasyonu var bugün kan değerleri normaldi inşallah sorunsuz atlatacağız geçmezse çıkış yapmadan göstereceğim :pray: