Bebişleriniz kaç aylık ve kaç numara bez kullanıyorsunuz hanımlar ?
3 aylık bugün 4 numaraya geçtik
9 ay 18 günlük 4 numara kullanıyoruz. Minyon benimm oğlum biraz. Elimdeki paket bittiğinde 5 numaraya geçeceğim ama
5 buçuk aylık, 6.5 kilo 3 numara kullanıyoruz. Bir minyon da bende var @Esma
5 aylık olcaz 10 gün sonra 4. Ay kontrolünde 6 buçuk kiloydu 3 numra bez kullanıyoruz
Çok şaşırdım bebiş kaç kilo esma ve hangi bezi kullanıyorsuz acaba bezin kalıbı büyük olduğu içinmi 4 numaradasınız.
Çünki bazı bezlerin numarask kücük olsa bile kalıbı büyük oluyor ya
@EZGIXY Cihangir ne zaman doğmuştu Attila dan önce değil miydi?
17Ekim dogumlu kuzum @zsnblk
Tam bir ay var aralarında Attila da 17 Kasım Cihangir 6 ya girmicek mi ben mi yanlış hesaplıyorum
En son 8 aylık kontrole gittik 8035 çıkmıştı kilosu. 10. Ay kontrole gitcez ayın 19 unda bakalım kaç kilo çıkacağız. Sleppy bionatural kullanıyorum şuan şaşırabilirsin, olabilir öyle şeyler şekerim
Siz kaç aylık oldunuz kaç numara kullanıyorsunuz canım benim @Cesurummm
Yok kuzu 5 ay olacak senin hesapta var bi yanlış
Olabilir
Ekimde dogdu
Kasımda 1aylık
Aralık 2
Ocak 3
Şubat 4
Mart 5
Atilla da 4 aylik olacak
Keşke senin hesap doğry olsa ben ek gıda için sabırsızlanıyorum bi an önce 6 olsun istiyorum @zsnblk
Ama şimdi sağlık ocağından geldim 3 ay 19 günlük dedi yani bu ayın 17 sinde 4 ayı doldurup 5.aya giricek dedi ebe öyle olmuyor mu yani Cihangir de 5 i bitirip 6.aya girmiyor mu
Daha 3. Ayının icinde sonra 4. Ayına girecek 3 ay 19 günlük demis 4 ayı bitirmeden nasil 5. Ayına girecekmis onun hesabı yanlış
Anladım canım
- Aydan gün alıyor doğru ama soranlara ben yada doktor 6. Ayına girecek demiyor 5 aylık diyor günüyle beraber söylüyor mesela 5 ay 21 günlük gibi
Sağol canım teşekkür ederim
Umaya 4 numara kullanıyorum. Geceleri uzun süre değişemiyceğim içim baby turco gündüz büyük tuvaletini yapmadıysa canbebe var pişik yapıyor elimdeki bitsin diye onu kullanıyorum, büyük tuveletini yaptıysa da slepy külot bez olanı kullanıyorum hepsi 4 numara ama gerçekten ebat olarak farklılık var.