Banyodan sonra temiz bez takıyoruz sonra akşam uykusuna geçiyor. Gece de değiştiriyorum bezini. Sabaha kadar bırakamam taşar çünkü. Değiştirdiğim halde sabah yine dolmuş oluyor bezi. Farklı farklı bez kullanmaya cesaret edemedim hiç. Sleppyle başladık halen daha onu kullanıyorum ama kendi içinde çeşidini değiştirdiğim oldu benimde
Ben 3 numara kullanırken burda canbebenin bez fabrikası var çok uygundu ordan 3-4 numara stok yaptım denemeden cahillik umayın belinde yaralar yaptı poposunda pişik derken bıraktım. O sıra bi uygulamada sleppy bez satılıyordu 2 paket 3, 2 paket 4 numara bez. Aşırı ucuza aldım 1 tane bez 99 kuruşa geliyodu
neyse slepy iyi geldi 4 ün bitanesi külotmuş açınca farkettim. Tabi gün içinde 1 yada iki kez uzun kalmayacaksa canbebe kullandım bitsin diye. Baktım olacak gibi değil baby turcoya döndük o da indirimdeyken onu da stok yaptım ondan karışık bizim
Aferin sana havuz problemi gibi ama içinden çıkmayı becermişsin
Biz 9 gün sonra 7 aylık olacağız inşallah.
Kendi ölçüsü 4 ama ben 5 kullanıyorum. İçinde rahat etsin bebiş
Kız senle aramızda 1 hafta var bizim ömer bu ayın 9 unda 4 aylık olcak daha biz sizden 1 hafta öndeydik
6.300 kg sleepy 3 numara kullanıyoz ama sanki 1 tık büyük grliyo 2 numarada 1 tık sıkıyo
Ben ne zamandjr sleepy kullanmıyorum pro baby kullanıyorum ,bitsin sleepy alacağım yine.4 numarasından. Bu bez hoşuma gitmedi nedense
Girdiğin değil bitirdiğin ayı söylersin kuşum. İlk doğduğunda 1 aylık demiyoruz çünkü
Ebe öyle söyleyince bende şaşırdım sağlıkla büyüsünlerde inşallah boyu kilosu önemli değil bizde 7 kiloyuz 3 numara goon kullanıyoruz goon un kalıpları biraz büyük hemde çok kaliteli biz gerçekten sıfır kuruluk test edildi onaylandı
Bu arada E Bebek de goon da 2. Ürüne %50 sleepy de %15 Molfix de 2.ürüne %35 Prima da da %20 indirim var bilginiz olsun @all
Yedi buçuk aylık 5 numara
7 aylık, 4 numara bez kullanıyoruz şu an biz
Nasıl geçtiniz 4 numara beze hangi markanın veya bebiş kaç kilo
3 numara baya sıkıyordu bacakları kırmızı falan oluyordu o yüzden sleepy marka 4 numaraya geçtik biz şu an 5 aylık hala 4 numara kullanıyoruz muhtemelen paket bitince 5e geçeriz
Biz 3 numara kullanıyoruz bazı markaların bezlerinin boyutları numarasına göre çok küçük olan var büyük olan var ben Molfix kullanmaya başladım şimdi onunla devam
Evet abla aynen öyle numarası büyük kendisi kücük olanlara çok rastladım ,boyle olduğunu bilmiyordum diye mecbur kullandım zorluk çekerek.
Bız 6 ayşık olduk sofıanın 3 numarasını kullanıyoruz hala iyi şimdilik biraz daha geçsin sofıanun 4 numarasına geverız onun bezlero buyuk oluyor
Suan 4 aylık bebeyim 4 numara kulaniyorum
Biz de 1 ay 20 günlüğüz Huggies little snuggles 1 numara kullanıyoruz. Daha iki numaraya var
2buçuk aylık 3 numara kullanıyoruz