Kaç numara bez kullanıyorsunuz👶🏻

4 numara kullaniyorum

1 Beğeni

2 ay 10 günlük olduk 3 numara kullanıyoruz :baby_symbol:

1 Beğeni

Pampres premium 5 numara

4 numara pampers pants

1 aylık 2 numara Molfix

10 günlük bir numara bez kullanıyorum :blush:

1 Beğeni

Ay maşallah :upside_down_face::upside_down_face:

1 Beğeni

16 günlük 1 numara kullaniyorum

1 Beğeni

1ay 16günlüğüz 2numara kullanıyoruz

1 Beğeni

8 aylık 5 numara

2 ay 19 günlük olduk. 19 gün önce 4 numaraya geçtik normalmi bu çokmu küçüldü bu bezlerin kalıpları ?

1 Beğeni

@ElvinFeyza Kalıp meselesi evet.Biz pampers premium care kullanıyoruz ve kalıbı küçük değil,tam uyğun.Başka markalardan kullanan arkadaşlarım var karşılaştırma yapmıştım en uyğunu ve cildinede en uyğunu olduğuna göre bunda kararlaştım.

1 Beğeni

Ben iki çesit kullanıyorum Molfix ve sleepy. Kızımada kullanmıştm Molfix kalıbı onda daha büyüktü sanki. Bizede sleepy iyi geldi önceden aldığım için molfixde kullanıyoru

4.5 aylik 3 numara Molfix midi kullanıyorum o bile büyük geliyo ama 2 numarada küçük oluyo :frowning: 8 haziranda 5.500 kiloydu

2 Beğeni

Havalar sıcak ya büyük olması daha iyi bence en azından tam yapışmaz derisine​:face_holding_back_tears:Keşke şimdiden tuvalet eğitimine başlayabilsem diyorum hep,çünkü bu sıcakta çocuklar pişiyor resmen bezin içinde​:smiling_face_with_tear:

evet aslinda havaların sıcak olmasi nedeniyle 3 numarayı kullanmaya devam ediyorum diğeride çok yapisiyordu bu zamana kadar pişik olmadık Allah’a şükür :innocent:
bu tuvalet eğitimini bugün söyledim bende kızım sana tuvalete gitmeyi öğreteyim mi diye :sweat_smile:

1 Beğeni

3 ay 20 günlük 4 numara Molfix bez kullanıyoruz ayrıca atını değiştireceğim zaman alt açma bezinin üstünde açık bırakıyorum bı yarım saat bazende külot giydirip evde gezdiriyorum rahat ediyor totişi​:joy::smiling_face_with_three_hearts:

Pampers 5 numara

1 Beğeni