4 numara kullaniyorum
2 ay 10 günlük olduk 3 numara kullanıyoruz
Pampres premium 5 numara
4 numara pampers pants
1 aylık 2 numara Molfix
10 günlük bir numara bez kullanıyorum
Ay maşallah
16 günlük 1 numara kullaniyorum
1ay 16günlüğüz 2numara kullanıyoruz
8 aylık 5 numara
2 ay 19 günlük olduk. 19 gün önce 4 numaraya geçtik normalmi bu çokmu küçüldü bu bezlerin kalıpları ?
@ElvinFeyza Kalıp meselesi evet.Biz pampers premium care kullanıyoruz ve kalıbı küçük değil,tam uyğun.Başka markalardan kullanan arkadaşlarım var karşılaştırma yapmıştım en uyğunu ve cildinede en uyğunu olduğuna göre bunda kararlaştım.
Ben iki çesit kullanıyorum Molfix ve sleepy. Kızımada kullanmıştm Molfix kalıbı onda daha büyüktü sanki. Bizede sleepy iyi geldi önceden aldığım için molfixde kullanıyoru
4.5 aylik 3 numara Molfix midi kullanıyorum o bile büyük geliyo ama 2 numarada küçük oluyo 8 haziranda 5.500 kiloydu
Havalar sıcak ya büyük olması daha iyi bence en azından tam yapışmaz derisineKeşke şimdiden tuvalet eğitimine başlayabilsem diyorum hep,çünkü bu sıcakta çocuklar pişiyor resmen bezin içinde
evet aslinda havaların sıcak olmasi nedeniyle 3 numarayı kullanmaya devam ediyorum diğeride çok yapisiyordu bu zamana kadar pişik olmadık Allah’a şükür
bu tuvalet eğitimini bugün söyledim bende kızım sana tuvalete gitmeyi öğreteyim mi diye
3 ay 20 günlük 4 numara Molfix bez kullanıyoruz ayrıca atını değiştireceğim zaman alt açma bezinin üstünde açık bırakıyorum bı yarım saat bazende külot giydirip evde gezdiriyorum rahat ediyor totişi
Pampers 5 numara