Kızlaar kandiliniz mübarek olsun
. Rabbim rahmetinden ve bereketinden faydalanmayı hepimize nasip etsin ![]()
Kandilin aydınlığıyla gönğl köşenizde rengarenk umut çiçekleri açsın. Dualarınız Rabb’imiz tarafından kabul olduğu müjdesini getirsin. Edilen dualarınız kabul olsun.
Hayırlı kandiller ![]()
Teşekkür ederiz
senin de kandilin mübarek olsun kalbindekini hayırlısı ile ömrüne versin Allah
ALLAH razı olsun seninde kandılın mubarek olsun dualarda olmak dileğiyle İNŞALLAH
![]()
Hayırlı kandiller ![]()
Kızlar hepimizin kandili mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gün hürmetine ne arsunuz ne dileğiniz varsa kolaylıkla hayırlı yollardan nasip etsin
Kalbinizde olan,dile getiremediğinix güzellikler sizi bulsun.
Sizlerden bir ricam olacak. Hasta olan tüm yavrularımıza Rabbim şifa versin elbette şuan yüksek ateşten hastanede yatıyoruz. Dualarınızda bizede yer verir misiniz? Ben Allah tan istiyorum ama sizlerden de rica ediyorum ![]()
Çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda Şafi ismi ile şifa versin bu mübarek gecede ![]()
Hayırlı kandiller herkese
@Halimee Allah acil şifalar versin bebisinize. Bizimde iki aylıkken bir hastane surecimiz olmustu on bes gun serviste yatmıstık. Delik değik yapmıstılar yavrumu uzuntuden hastanede bayılmıstım.. Nasıl zor oldugunu cok iyi biliyorum ama gecti atlattık cok sukur. Rabbim tum hasta bebeklere cocuklara şifalar versin. Tez zamanda saglıkla ailelerine kavustursun.
Rabbım şifa versin İNŞALLAH
![]()
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah ![]()
![]()
Geçmiş olsun enfeksiyon mu var ateş sebebi nedir? Tabiki de ederiz dua. Rabbim tez vakitte ateşini dindirsinn acil şifalar versin ![]()
![]()
Cümleten hayırlı kandiller
![]()
Rabbim şafi ismiyle sifalandirsın inşallah Allah yardımcınız olsun kısa zamanda düzelsin yavrucak
Ellerinize sağlık ![]()
Maşallah ya, Allah hep namaz kılanlardan eylesin yavruyu![]()
Hepinize teşekkür ediyorum ![]()
İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Sanırım ona bağlı ama dışardan bakıldığı gibi olmuyor gerçekten. Hani sağlıkçı iken evet hastalanacaklar geçecek annesi diye moral veriyordum hastalara aynısını bugün bana söylediler. Biliyorum Allah in izni ile geçecek ama orda ağlarken görmek ve elinden o an birşey gelmemesi o kadar kötü ki . Kendimi tutamadım artık ağlıyorum. Elbette Rabbim beterinden korusun. Hastalığın her türlüsü kötü bu der bunu bilirim. Daha abimizde hasta o da babaannede. İkisi aynı gece ve bir anda nasıl ateşlendi anlamıyorum. Birazcık anlattım ama bugün benim için fazlaca bir stresli gündü içimi dökmek istedim![]()
Rabbim içinize ferahlık versin, gece yarısı geçti bile insallah ciddi bir şey de yokmuş. Hızlıca sağlıklı bir şekilde evinizde hep beraber huzurlu olmayı nasip etsin Allah. Dualarım sizinle![]()