Gecmis olsun iki bebisine de canim InsaAllah carcabuk iyilesirler ikiside.
Bu arada kandiliniz mubarek icinde butun sevdiklerimizde…
Peygamberimizin mujdelendigi bu mubarek gecede rabbim sizlere de nasip etsin.
Gecmis olsun iki bebisine de canim InsaAllah carcabuk iyilesirler ikiside.
Bu arada kandiliniz mubarek icinde butun sevdiklerimizde…
Peygamberimizin mujdelendigi bu mubarek gecede rabbim sizlere de nasip etsin.
ALLAH şifa versın tez zamanda ALLAH ın ıznıyle gecwcek İNŞALLAH hastalığı veren Rabbım şifa verende o dua edelim vardır onun bır bildiği gececek İNŞALLAH
üzme kendını bu kadar ALLAH ım beterinden korusun ![]()
Allah içine ferahlık versin kanda enfeksiyon çıkmasındansa idrar yolunda çıkması yeğdir. daha çabuk iyileşir . Kuzuların hemen bugin şimdi şuan iyi olup enerji versin Allah ![]()
![]()
Amin inşaAllah ![]()
Amin çok teşekkür ederim ![]()
Geçmiş olsun Halime Rabbim şifa versin canım hemen iyileşsin kuzum inşallah ![]()
Amin çok teşekkür ederim
inşaAllah inşaAllah düzelecek. Düne göre daha iyiz çok şükür ![]()
@Rabia2 çok teşekkür ederim ![]()
Allah razı olsun inşaAllah inşaAllah düzelsin de. ![]()
Çok sevindim . Teyzeleri dua etti ona hep iyi olacak tabi Allahın izniyle ![]()
Bende Hem yavruma hem sizlere dua ettim
Allah razı olsun hepinizden.
Senden de Allah razı olsun ![]()
![]()
Lütfen miniklerinize dikkat edin. En basit grip olanla bile görüşmeyin. Domuz gribi olmuşuz ve bizde baba hasta idi uzakta aramadık grip olanı
Öpmedi çocukları sevmedi bulaştırmayım diye ama aynı odada bulunmak bile yetiyormuş.
Ayy geçmiş olsun, nasıl şimdi miniklerin durumu
Bebeğim hastanede yatıyor. Abimizde ayaktan tedavi alıyor.
Geçmiş olsun tez vakitte iyileşsin inşallah minkler![]()
![]()
bende üzgünüm şimdi doktordan çıktık testisleri yerine inmemiş ameliyat olscak dedi. Bide elle muayene de yaparkenn çocuğumun canı çok yandı çok ağladı ![]()
1 yaşını beklemçyo ameliyat için ama bende 1 uaşından çnce narkoz ve ağrı kesiciler alsın istemiyorum
Sanada çok geçmiş olsun cnm bnim büyük oglumda olmuştu ama fazla bekleme derim korkma sünnet gibi düşün küçük oldukları için çabuk toparlaniyorlar
İnşallah çabucak iyileşirsiniz
Sizin için de çok üzüldüm. Çocuklarımız evdeyken birkaç dakika aglamalarina bile kıyamazken saglik sorunları olunca insan daha bir perişan oluyor. Allah size de tez vakitte en kolayından şifa versin inşallah ![]()
![]()
ALLAH acil şifalar versin İNŞALLAH ![]()
Sağ ol canım .1 yaşını beklemem için başka doktorla daha görüşcem . Çünkü başka doktor 1 yaşından sonra olur demişti