Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen sağlığınıza kavuşursunuz ![]()
Evet o ağladı ben ağladım canı yanınca. Hala başım ağrıyor. Allah korusun çocuklarımızı
Geçmiş olsun
kıyamam nasıl canı acıdı da ağladı
çocuklar hasta olmasın ya
Teşekkür ederim . Evet normalde kolay kolay ağlamaz öyle muayenelerde, aşıda bilr. Tutup çekti o pipi altındaki torbayı. Döndürdü sıktı çok kötü.eşim diyo biz bile dayanamazdık o harekete çocuğunki nasıl acımasın
Ay eşin öyle dediyse çocuğu hiç düşünemedim ![]()
Evet çok kötüydü . O acısını unuttu ben onun acısını unutamcam![]()
Annelik işte
Hem güzel hem zor…
Çoooooooooook merhamet duyuyoruz ondan hep tedirginiz . İçli içli ağlasa oturup bizde ağlıyoruz. Hayvanlar bile öyle güzel annelik yapıyor ki. Annelik başka birşey ya üst seviye insanlıkta![]()
![]()
Evet ya gerçekten öyle ![]()
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Allah ım minik yavrularımızın bedenleri resmen savaşıyor. Allah ım tez vakitte hepsine şifa versin. Size de üzüldüm. Zor bir durum. Annelik ağır değil ama merhamet duygusu üst seviyede olduğu için dayanamıyoruz. İstemsizce Sanki gözyaşları hazır bizi bekliyor gibi pit pit iniyor. Rabbim beterlerinden korusun cemi cümlemizi ![]()
Arkadaşlar hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim ![]()
Evet çok büyğk bir merhamet var kalbimizde asla dayanamıyorum tırnağı kırılsa bile içim sızlıyor. Allah korusun yavrularımızı. Başıma bi ağrı girdi o andan beri çıkmıyor . Acı hissettirmeden olsun kurtulsun gastalıktan inşallah
RABBIM şifa versın İNŞALLAH korkutma krndını bazen kendılerıde ınıyormuş eltımın ogludaboyle ıdı kendısı ınmişti İNŞALLAH ameliyatsız hallolur ameliyat olacaklara bol bol dua et ALLAH ın dedıgı olur ALLAH butun hastalara derman arayan her kuluna ya şafi ismi hurmetıne şifa versın ![]()
Evet normalde kendiliğinden inermiş 6 aya kadar. Bizimki 7 aylık oldu ve ultrosonda bakıp daha inmez dedi. Cerrahta dokular ölmeden hemen dikelim dedi. 26 ocakta ameliyatımız var. Allah tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah. Teşekkür ederiz teyzesi ![]()
Herşeyın hayırlısı İNŞALLAH ıyı olacak RABBIM ın ıznıyle
![]()
İnşallah amiiin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cnm nasıl oldu bebiş