Kasim anneleri bebekleriniz ne durumda .
Benimki gelgitli
Artik insanlari taniyor yabanciya gidince hemen agliyor . Ilgi manyagi bir bebek hep ilgilenin diyor .
Tadimlara baslandi .
Uykusu gelince kimseyi gozu görmüyor
Iste anlayacağınız aksama kadar 65cm ile uğraşıyorum
12 Kasım doğum lu oğlum tadimlara arada başladım iste ufak tefek veriyorum haftaya alışverişe çıkıp tam anlamıyla başlamayı düşünüyorum ama ne yedirecem bilmiyorum alerjimiz var çünkü süt urunlerini yasak bebeisimde uyku düzeni çok karışık bu ara geç uyuyor yabancılardan korkuyor ağlıyor banyoyu çok severdi iki önce yaptırdım çok ağladı ilk defa eskiye bakarak biraz daha akillandi gibi 4 ay beni mahvetmisti çünkü ağlamalar uykusuzluk
22 Kasım doğumlu kızım 4 ay ataklari bitsin diye gün sayıyorum hep kucakta durmak istiyor sebepli sebepsiz herşeye ağlıyor bugün doktor kontrolünde doktoru görünce ağladı.gunduz uykusu yok denecek kadar az hiç bı düzenimiz kalmadı.sadece anne sütüyle beslendiği için tadimlara başlamadık doktor önümüzdeki ay konuscaz dedi.65 cm evin hükümdarı oldu uyuyunca nefes almaya korkar haldeyiz
Kiz sen yasiyon mu
Bu bücürler bize daha çok kök söktürür
Galiba öyle olcak önümüzde ek gıda macerası var en basitinden
Aman aman hatirlatma boz şimdiden başladık ufaktan yogurt manyagi oldukvermeyince ağlıyor
4 ay 27 günlük 4 5 gündür gece 3.5 ta bide 5.5 ta iki uyanması çıktı normlde tüm gece uyurdu nerden çıktı anlamadım bizde bu ara degisigiz..bizde dün basladik yoğurtla bugünde verdim yarın patates verecem öyle öyle gidecez bakalım..cumaya 5 aylık kontrolü var bakalım doktor ne diyecek
Not benimki yabancılara bayiliyo bı gülüşü var millete bana öyle gulmuyo resmen
Benim nette izlediğim cogu doktor 5. Ay bitip 6 aya başlayanlar ek gıdaya yavaştan başlayabilir diyordu bende o yüzden şimdiden tattirma aşamasına başladım 6. Ayı bittiğinde çoğu şeyi tatmış ve mama muhallebi kahvaltı tarzına geçerim diye umuyorum..benimkide 3 ay kontrolünde gayet sakinken doktor kafasını tutuyormu diye kendine cevirdiginde yüzüne bakıp ağlamıştı susturmam yarım saat sürmüştü
Evettneolduki
28 kasım doğumlu benim bebişim 4 ay 17 günlük 4 ay 10 günlükken bir atak başladı ve bizi mahvetti babasına bakıp bir anda ağlamaya başlıyor gülerken bir anda ağlıyor hece 2 saate bir uyanmalar en kötüsü de meme reddi
4 ay 20 günlük bebeğim söylediklerinizin çoğunu yaşıyoruz iki gündür ekstra bağırma gibi bir huy edindi özellikle uyuyacağı zaman birde kucağımda uyuyor bıraktığımda uyanıyor geceleri zorluyor bu durum
ben henüz tadımlara başlamadım erken diye düşünüyordum ama herkes başlamış neredeyse
Bu sıra gece 4 de ağlayarak uyanma geri yatmama bi huzursuzluk huysuzluk durumları var. Ek gıdada tadım yaptırdık 3 gün kakasını yapamadı o yüzden ara verdik 6.ayı doktor kontrolünü bekleyeceğiz. (5.5 aylık)
Seviyorsa yiyorsa ne güzel inşallah herşeyi öyle iştahla ister yer
2 gün varmış aramızda bende başlamayı düşündüm ama korkuyorum ya erken diye henüz
31 ekimmiz kasim sayiliriz bizde tam 5.5 aylik olduk 1 haftadir cok huysuz benim bebem degil sanki gece uyuyan cocuk surekli uyanir oldu cani yaniyo gibi agliyo bide. Ek gida tadimlara basladik iyi gidiyo simdilik. Kalca gelisim geriligimiz oldugu icin aparat kullaniyoruz aksama kadar ana kucaginda yavrum cok skliyo ondanda huysuz biraz. Acikinca ve uykusu gelince asla durmaz . Yabancilara bile gulucuk atar
adam secmiyo. Ablasini cok seviyo o gelince degisik hareketler sesler gulucukler yapiyo.
Bizimki yogurdu yemiyom zannediyo agliyo kasikla veriyom yiyo yememis gibi agliyo aciyo agzini veriyom yine ayni sinirleniyo bunseferde bende purelere karistirip veriyom
Patatesi haslayip yogurtla karistirip vermeyi dusunuyom.ama bogazinda kalir diye de korkuyom acikcasi
Ben 4 aylikken götürdüm dok. O zaman 2 hafta sonra basla tadimlara demisti ..