Kasim anneleri burda mi?

Kiz arada yokla buralara ozleniyorsun yoklugun belli oluyor :blush:

1 Beğeni

Evet boz atak haftasindan ciktik mi bilmiyom ama bizimki hem meme hem biberon reddi yapti cok zordu

1 Beğeni

Ben 3 aylikken basladim​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Amin amin insAllh suanlik sadece suyu sevmiyor​:woman_facepalming:anasina ceklis bende suyu sevmiyom​:joy::joy::joy:gunde 1 lt icecegim diye akla karayi seciyom

1 Beğeni

Bizimki suanlik yabanciliyor . Evde gülücükler sacan bebek disarda oluyor bir heykel :joy:

Ne puresi yapiyon ben daha hic vermedim . Benmki de 5 ay 7 gunluk

Aynen bende cesaret edemiyorum annen bile biz birşeyler yerken sürekli azcık tattırayım diyor ama istemedim :joy: mama yiyor mu bebeğiniz

Ooo baya cesaretlisiniz ben aslında en güzeli biz hata yapıyoruz belki de :sweat_smile:

1 Beğeni

Kiz tadim oldugu icin sorun etmedim . Olsaydi birsey eskilerin bebelerine olurdu . 6 ay cok gec geliyor bana. Benim bebek cogu seyi tadi sayilir . Cikilta bile tatdirmisimdir. Mesala ben Cikolatali gofret yerken yavrum ağzı acik bakiyor bana bende onun diline degdiriyom oyle yiyom​:joy::joy::joy::joy:

Benim buyuk kiz oyleydi yabanci gorunce cildirir aglardi biyere gidemezdik bu oyle degil dogdugundan beri gelen giden cok oldu komsum annemler hergun goruyo alisdi kalabaliga

1 Beğeni

Benim bebek aglasada ben ses etmiyom alisin diye hic almiyom kucaklarindan oda alisoyor bir zaman sonra . Hep anaci babaci olmasin acil birsey olur bebegi hemen birakip gidebilmeliyim

1 Beğeni

Havuc elma armut bunlari buharda yapiyom karisik veriyom icine bazen bi kuru kayisi bi hurma koyuyom. Dun bal kabagi yaptim . Bal kabagini bide corba yapip verecem gunde bikere pure veriyom bakalim. Bide avakado alacam bugun pazardan muzea bikere verdim kabizlik var zaten iyce kotu yapmasin diye

1 Beğeni

Aynen oyle iyi yapuyon bacim alissin tabi

1 Beğeni

He ben onkadar yapmadim da bende 1 hafta sonra pirinç
corbasi yapcam baklim severse .

Evet ya ben bir şey yerken hep bakıyor üzülüyorum da bir yandan :woman_facepalming:t2::sweat_smile:

1 Beğeni

Emzik kulaniyorsa yavastan basla hem alerjisi varsa ogrenmis olursun . Emziginin ucuna az az batir recelerden . . Ben 4 aylikken bayram misafirlige gidince salatalik veriyordum eline icini emiyordu.

Evet emzik kullanıyor zaten süt alerjisi vardı ben diyet yapıyordum yeni yeni bir şeyler yiyip denemeye başladım aslında o yüzdende biraz kendimi geri çektim. Çok alerjik hemen kabarıyor kaka rengi değişiyor :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Çok zor gerçekten anne sütü alıyor bide sadece bebeğim mama vereyim emmiyorsa diyorum ama mamayıda kabul etmedi

1 Beğeni

Yok sadece anne sütü salata yaparken falan havuç suyundan veriyorum 1 çay kaşığı :grinning_face_with_smiling_eyes:

Benim hala devam ediyor. Bir saat ugrasiyom emmesi ocin ama onceden daha da zordu 12 saat ac kaldigi oldu