Kasim anneleri burda mi?

Sagolasi kuzum biz şimdi iyiyiz çok şükür ,kızım bir ay gezdik teşhis konulamadi en son 46 günlükken duedonal web teşhisi konuldu on bin bebekde bir gorulen bir rahatsizlik mis mide ve bağırsakları arasinda cep gibi bir doku fazlalgi varmış bütün gün içtiği süt orda birikiyro ve gece özellikle fışkırtarak kusuyordu hiç kilo alimida olmamisti çok zor zamanlar geciridm

1 Beğeni

aaa ilk defa duydum cnm şimdi nasıl iyidir inşallah bizimkide kusuyor ama bişey demediler refludur felan diyip gecistiriyorlar

Evet kuzum bizde ilk defa duyduk inşallah kimse bilmesin duymasıj böyle seyleri ,evet kuzum refluduru fazla yiyordur

1 Beğeni

Çok çok geçmiş olsun Allah’ım beterinden korusun, şimdi nasıl gidiyor alıştı ız mı

A dicle ismi guzelmis kizim olursa kocami ayartiyim ya gokce yada dicle koyum Birce nazla uyumlu olur

Amin inşallah cümlemizin rabbim esirgesin ;kızımla hersey çok güzel gidiyor şimdi düzeldi kilosunuda aldı alıştık hamdolsun ins bundna sonrada hep iyi olur

1 Beğeni

Dicle çok çok güzel bence ,Dicle zerya çok uyumlu zerya altın demek Dicle zaten nehir adı sağlıklı olsjnlar inşallah :palms_up_together::pink_heart:

1 Beğeni

Amin amin canim :folded_hands::blush:

1 Beğeni

Aaa çok sevindim beni bulmana Dicle diğer uygulamada aradım seni ama bulamadım.kalbinde sorun var diyordun ondan mı ameliyat oldu?gelmiş geçmiş olsun Allah’ım tez vakitte kendi sifasindan versin inşallah :palms_up_together: biz iyiyiz şükür büyüme atakları dışında yolunda herşey

Yok kuzum kalbi değil mide ve bağırsak arasinda tıkanıklık varmis ondan oldu kilo da almıyordu sürekli kusuyordu çok sevindim kuzum iyi olmanıza rabbim her daim iyilik versin cümlemize inslalah :palms_up_together:

1 Beğeni