Kasim anneleri burda mi?

Salatalığı sebze niyetiyle mi verecez meyve niyetiyle mi

2 Beğeni

Çok zorlama bı kaç saat sonra bı daha dene zaten amac tatmak

1 Beğeni

Aynen o çıkarıyor ben geri tepiyorm ağzına öyle öyle iki çay kaşığı yedi elma eksiydi bizim yüzünü buristurarak yedi bizimkide​:sweat_smile:

1 Beğeni

Hahahahaj​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Bilmiyom bn karsik veriyom meyve sebze far etmiyor .

Doktorlar çorba hali için 7. Ayda başlayın diyolar benim doktor da öyle dedi bir de meyve sebze suyunu vermeyin şeker oranı o şekilde daha yüksekmiş. Bizim doktor 5 tadım ayı 6. Ayda 1. Öğün püre halinde 7. -8 ayda 2 öğün pütürlü şekilde ve çorbada 7 den sonra verebilirsin dedi 8 den sonra çok yumuşak olacak şekilde parçalı yedirebilirsin dedi

Bı saat önce kabakla havucu buharda pişirip bilandirda geçirip verdim öyle.daha rahat yuttu püre gibi

1 Beğeni

Tm cnm arada deniyorum

1 Beğeni

Blender mama gibi yapmiyor mu ben hic oyle vermedim

1 Beğeni

Evet cnm yumuşak oluyor daha rahat yutuyor

1 Beğeni

Merhaba elifcim Dicle ben nasılsın hatırlar mısın bilmiyorum beni bilmiyorum neler geldi basimiza benim durumunda olan bir anne vardı ona ulaşmak istedim kızım ameliyat oldu sonra ben oldum çok zor zamanlar geçirdik umarım siz iyisjnizdir minnosla

2 Beğeni

Doktorlar blenderla vermeyin diyor ama ben önce süzgeçten geçirip verdim baktım rahat yiyor, çatalla ezip veriyorum şimdi nasıl alışırsa öyle gider

2 Beğeni

Ben patates havuç elma denemiştim bugünde kabak verdim elma hariç hepsini haşlayıp çatalla ezip verdim yutmaya alışsın diye elmayı da cam rende de yapıp verdim.sebzeleri vs haşladıktan sonra cam rendede ezerseniz daha yutulabilir oluyo bence

1 Beğeni

Bizde bugun 5 aylik oldu. 2 hafta sonra tadimlara baslayacagiz doktorumuz oyle soyledi. Bu aralar cok kusuyor ama cogu sulu şekilde sanki sütü icip suyunu geri cikarir gibi. Normal mi sizde de olyor mu ?

Bnede kucuk sarimsak rendesi var ya onla rende yapip yogurtla karsitiriyom rahat yedi ama poposu kizarik belki yiyceklzrden olabilir diye her zaman vermiyom 1 gun verip birgun vermiyom .

Cnm ilk kızın miydi sanki bende seni hatırlıyorum gibi aramızda çok az var doğum ben önce yapmıştım kızının ismini demiştin ordan hatırladım seni mucize anneden konuşuyorduk

Evet Ankara’dan değil mi bende hatırladım kuzum

1 Beğeni

Merhaba bende hatırladım seni Dicle miydi adın? Çok geçmiş olsun ikinizede iyisiniz inşallah :palms_up_together:

Evet cnm bebeğini neyi var ameliyat olmuş seni merak ediyordum bende hep nasıl oldu digum sonra mucize anneyi sildim bunu yükledim ama seni göremedim hic

Evet cnm Dicle bn ,çok teşekkürler hamdolsun iyiyiz ben psikolojik olarak çok yıprandım rabbim kimselere yaşatmasın :palms_up_together:

1 Beğeni