Yorumlara bekliyorum kızlar stres atma vaktii
Kaynanamin bir acilip bir kapanması bir bakıyordurm sarı saçları rüzgarda dalgalaniyor bir bakiyorsun eşarbi Görümcem iyidir aslında biraz içine kapanık bir tip yüze karşı birsey konuşamaz pek annesi çok eziyordu bize onu şikayet edip duruyordu yok çok pis yok ev kadınlığını beceremiyor yok bütün sıkıntılarını bana anlatıyor bıktım vs. benim de kayınvalidemi boğazlayasım geliyordu insan evladını başkalarına şikayet edip dedikodusunu yapar mı falan diye. Bir kıyafetim vardı nisanimizda giymeye kıyafet almamislardi daha bende var görümcem giyerse boşuna para vermesin demiştim. Elbiseyi kızında görünce bir kıskandı ille de ben giyecem deyip durdu. Kızı da sesini çıkarmadı. Bende onu görümcem için ayırdım veremem dedim. Hem o genç işi size gitmez o falan dedim. Görümcem giydi haliyle. O da gönül koymasın diye ona da kıyafet aldım. Şimdi yaşanan ailevi sorunlar nedeniyle eşim mesafe koydu görüşmüyoruz.
Gorumcem bal gıbı ayda yılda bır gorerım ama ıyıdır . Kaynanam bı oyle bı boyle . En sınır oldugum huyu herseyı kendı bılıyormus gıbı konusup benle ınatlasması . Hrp altan aldım en sonunda patlıycaktım kı ben patlamadan gıttı Ne ben kaynanmla aynı evde yasarım ne de o benle 4 gunkaldı da felegım sastı . Uzun sure kalırsa benım puskılojı bozulur esımle hep kavga ederım sonuc boşanma ya kadar gıder yok kardes yerı gelıyor ben kendı annemın emırkerıne katlanamıyom baskasının emırlerıne nasıl katlanayım. En cok pıskolojımı bozan benım bebegımı emzırmek ıstemesı emzırdı mı bılmıyorum ama bu bnm pıskolojımı alt ust etmıstı .ben 3 aylık hamıle ıken eltımın kızı da 3 aylıkdı bayramdı galıba dıger eltılerımın yanında aldı brbegı emzırmeye kalktı o gun kendı bebegım olmadıgı halde cok kızmıstım. Hatta doguma son aylar kala hep ruyalarjmda bunu goruyordum ya bnm bebegıme de yaparsa dıye sınırlenıp durdum .Ama bır oyle hata yaptogını gorsem ona gosterırım o sesız gelının altında nasıl bı canvar cıkıyor herseye susarım ama bebeme dokunmasınlar
En güzeli bacım eşin en azından anlıyor ne olduklarını baksana gorumcene de acıdım ama boşver yakın olmasınlar da en güzeli uzak olmak
Ay ne kadar saçma ne alaka emzirmek istiyorsunda a akıllı karı çocukların yokmuydu emzirdin işte torun ne alaka olabiliyormuymus öyle birşey o zaman süt anne olmuyor mu
En başından beri anlıyordu evet zaten bizde ipler baştan koptu. Ne yapalım hayırlısı böylemiş. Evet görümcem adına bende üzülüyorum ama ona da kızgınız neyse
Olur öyle şeyler ben eşimle şu an konuşmuyorum bile ailesinin yanında kabadayı yalnızken melek gibi davranıyor bana özür dilecegine benimle konuşmuyor ona iki yüzlü dediğim icin
Bebi var diye sofradan bi tabak kaldırmaz kaynanam nefret ediyorum
Eşin nediyor bu duruma
Umarım hatasını fark eder sizin fikrinizin de önemli olduğunu kabul etmeli.
İnşallah o kadar doluyum ki benm için herşeyi yapar ama ailesi olduğu zaman gözü kör oluyor sanki bizim ailemiz yok benden habersiz gorumcemle anlasiyorlar seneye bizim eve gelcekmis ders çalışmaya ben kimim dedim burda esekbasi mi benm fikrimi soran mi var
Bakıyor um asagi yukari herkes ayni benimkiler de cok tuhaf yuze melek arkadan oooo demedikleri kalmiyor laf taşıyor gorumcem herseyi minnet ediyorlar ben cozemedim kalpleri bu kadar haset kotu yse nasil yuze iyi olabiliyorlar
Ben doğum yaptığım zamanlarda kaynanam gelirdi hergun herşeye konuşurdu sanki ben çocuk bakmasını bilmiyorum enson sinirlendim dedim nebu herşeye konuşuyorsun iki tane daha büyüttüm ben ozamanda kimse yoktu tek başıma ben hiç bişey bilmiyorum uyum herşeye konuşuyorsun dedim sesini kesti yarım saat sonra yine aynı enson eşim kızdı sustu şükür görümcem yanımda deilyil
Bende birde elti terörü var rabbim düşmanına vermesin
Görümcelerimden yana sıkıntım yokta kaynanam da sürekli kızımın altını değişirken yanıma geliyor. Emzirirken yanımda durup bakıyor aşırı sinirleniyorum ama kalbini.kırmamak için bişey demiyorumm. Birde sürekli kızımı benim dışımda herkese benzetiyor. Kendi çocuklarınım bebeklikleriyle kıyaslıyor. Bunu da ona benzetip duuryor. En basiti geçenlerde dışarıya çıkcaz kaynanam yanımda , kızımı giydirdim kızım bakıp gülüyor yüzüme bende dedim anasının kızı gezme olunca seviniyo falan, kaynanam ordan başladı ( saçmalığa bakar mısın) diyorki ne anasının kızı, halasının yeğeni eda(en küçük görümcem 17 yaşında) diyoki aynı eda. Eda çok severdi gezmeyi.ya böyle varya deliriyorum yanii benim dışımda herkese benzetiyo. Acayip sinirime dokunuyor bişey diyemiyorum
Bebemi uyutup geliyorum
Benmkilerde oyle eşime söylüyorum olsun nolcak diyor demek ki eşim de öyle
Ay Yarabbi onlar bakmış büyütmüş ya fikir ver yardımcı ol ama biseyi inatlaşarak söyletme ama dimi
Cnm valla benm bebek de ikizim gibi niye eşime çekmemiş görümcem off ya nie abime benzemiyor ya da of şurası aynı abim diyor halkbi alakası yoktu başta yüzüme yüzüme sanki onlar karnında taşıyor kafaya bak kaynanam da aynı benim oğlum benm oglumn hareketleri ama annem de der kızın hep sen ohh desin inadına bana benziyor die bebeği aileden reddetcekler ağzının payını Bikere versen susarlar aslında ama
Gell bacım gel