Zorlar cok zor hatta gorumcem demiski bu gitsin eskisi hazır o gelsin ayni esimin boşandığı kadin o kadar hadsizler
Görümcem yok kaynanam var birlikte yaşıyoruz çok iyi birisi 5 oğlu var beni onlardan daha çok seviyorlar kayınpederim de aynı şekilde
Aynı benim kaynanam. Bütün hareketleri aynı. Yoksa eltimiyiz kız haberimiz yok. Benimki de benden başka herkese benzetiyordu kızdım dedim ben doğurdum ama benden başka herkese benzetiyorsunuz aman bana benzemesin de. Diğer bakma huyları da aynı enziriyorum başımda dikiliyor eğilip bakıyor nasıl emdigine sinir oluyorum
Görümcem yok da kaynanam. Bendeki de ayni. Benimki de aynı şekilde yapmaya başlayınca gittim yatak odamda hallettim bebeğimin her şeyini. E sonra uykusu geldi salla beşiğine yatır uyuyunca ben de uyuyorum haliyle. Bebeği göremeyince deliye döndü odama da gelemiyor tabi sinirden. E sen de benim bebeğimmm, benim oğlummm, anneciiim diye diye sevmeyecektin saçma saçma şeyler yapmayacaktın. Bebeğim kucağımdaydı bir gün saçım eline takılmış ben ay noluyo ay deyince " oooo oğlum şimdiden saçlarını yoluyor yol oğlum yol " diye gülmeyecektin yaa manyak ederim öyle tek başına odalarda hangi oğlunu akrabasını arayıp kendini meşgul etmeyi bilemedi oturdugu yerde. Sürekli eşime de beni sikayetleniyordu. Biraz had bilse her şeye karışmasa ben belki daha yakın olacağım danisacagim bir şeyler ama yok cahilsiniz aşağı cahilsiniz yukari. Eşim de tepki gösterdikce çocuk gibi küstü ben ana değilim zaten diye. Oofff ne yapacağız bunları hiç bilmiyorum ya ben de kaynana olacagim nasipse ama Allah korusun şöyle düşüncesiz, samimiyetsiz olmaktan.
Ay o kadar cok var ki. Ben ilk başlarda sessiz kalıyordum sırf kirmamak için. Sonrq baktim bunlar yavas yavas tepeme çıkmaya başlıyorlar frlan. Evime geliyorlar 1+1 evim yatak odasinda cocuklarina yemek yediriyorlar, koltuk tepelerine cikiyorlar her yer oluyor yiyecek. Dayisinin evi diye yaptiriyorlardi. Baktim olmucak esimle konuştum oda hak verdi daha izin vermedi o yusden bizim eve gelmeyi sevmiyorlar neyse doguma geciyim dkdkfkj ani bir şekilde doguma alındım. Birbtanr görümcem vwr onu hic sevmiyorim hastanede ben istemedigim halde kalmak istedi. Sonra gitti eşimi doldurdu bu yılan. Esimi hem kendi ailesine hem de henim ailemin ustune cullandirdi. Ben ameliyatli halimle nasil o yataktan kalktigimi bilmiyorum. Sonrq evime geldi esimle tartıştı geldi benim soframi dqgitti iyice kıl kaptım. Zaten rvlenmeden once kıl kapmıştım ısınamadım. Kaynanam konusuna gelince illa bir yere giderken ona haber vermek zorundasin ekmek almaya giderken bile. Ben bunq sinir oluyorum. Ben aileme hesap vermiyordum ki beni dogru duzgun arayop da sormazlardi mesela. Ama burdq oyle değil. Attigin adimdan herkesin haberi olacak. Bunun cok kavgasını ettim ben. Bir yere gidelim meselq haberisi yoksa hemen ariyor ediyor yani ben sevmiyorum boyle seyleri ve boyle seylere gelemiyorum açıkçası. Bide araba kavgasi var. Bizim arabada motor oldugu icin e 5 de yasak bizde onlarin arabasini istiyoruz. Eger kaynanami da goturmezsek vermiyor arabayi ya da zirt birt bizi ariyor n3 zaman geliceksiniz frlan diye. Kocqmlq doğru düzgün bas basa bir yere gidemiyotuz açıkçası
Bacım her kaynana mi öyle olur ya Allah’ım sabırlar ver bize tabi eşler baskıcı olsa bak bakalım gık cikiyor mu
Görümceye bak lohusa kadının yanına gelmiş saçma sapan hareketler hem siz kime hesap verceniz Allah için kaçıncı yüzyıldayiz ya asla gelemem öyle şeylere biz onlara soruyor muyuz sende o zaman git her dk kayanana soru Sor napion nerdesin nereye gidiyon diye o zaman anlar belki
Oha o kadını gider onun kocasına yamardim be bu lafı duyduktan sonra nasıl sessiz kalabildiniz ya da eşiniz
Maşallah ne güzel
Ay aynen aynı valla. Şimdilik susuyorum bakalım nekadar sürecek
Benim kaynanam da 50 yaşından sonra kapanıp Müslüman olduğunu düşünenlerden. Ben açık olduğum için laf sokar.
Bide sezaryen oldum.
Arayan Herkese normal doğum yaptı demiş.
Ona göre sezaryen doğum yapan yarım avrat oluyor
(Not: Kendi 2 çocuğu da sezaryen olmuş)
Ahahahaha kendi cocuklarin da sezeryan a bacım bende tek sezaryanm valla banane bebeğim sağlıklı olsunda
Görümcem yok çok şükür benim kayınvalidem iyi kadın ama sürekli bekar oğlunu övüp övüp kocamnın şımarık oluşundan bahsediyor büyüğüne söz geçmiyor maaşlarını o alıyor. Sonra o aldı o yaptı diyor iki kuruşluk şeye dünya para verdiğinin farkında değil. Birde kocam gezdırsin evde olan işleri kocam yapsın . Doğumdan izninde o ara çocuk gibi izinde annesini gezdirdi o zamalar o kadar ağladım ki kimseye helal etmiyorum. Ha geçen ev bakmaya gittik neymiş evde sıkılmış bizle geldi burayı çok sevdim diyip duruyor sevdinse sen al demek için çok tuttum kendimi
Eşim de dayanamıyorum bu kadar lafa soze ama ne yapılabilir im ki hem inkar ediyor lar hemde baskinlar huzursuzluk oluyor yani onlar la ne iyi ne kotu olabilir sin
Ay Allah’ım gezilecekse sen iyileştikten snra gezilir düşünceli biri olsaydı maalesef
Öyle canm valla nötr olcaksin en güzeli
Iy bebimkşde öyle bekar oglu el bebek gül bebek . Eşya beğenşyor bebekli halde eşime al der
Geliyorlar mı hala . Bir de müsait misinşz demek asla yok
Ahhhh . Neyi yanlış yapıyoruz anlamıyorum. Ama bu lohusa kafasıda ben mi abartıyorum diye tartıyorum. Kafamda aklayamazsam alcam kızımı gitcem ömür bu bir kere geliyorum bunların saçmalıklarını çekemem
Bence biz değil onlar iyi niyetimizi sömürüyorlar . Bunu fark ettiğimden beri suratıma vurdu onlara karşı tavrım