Ben hamileyim diye hamile kalması (kaynanamın)
Nee anaaaa şok oldum iyi seninle uğraşacak vakti kalmaz ne güzel Benim de kayınbabam yok kaynanam hamileliğimden beri kocam olsa ben de yapardım şimdi deyip durdu valla yaş 65 yuh artık cidden çok güldüm kıskançlık zirve
yarabbi
Kız napcan bizde bebek akşam uyuyor diyoruz ee kucağına mi alıyon sanki yerlerde hep yoruluyor uyuyor diyor yani mantık aramicqn
Ama elden ne gelir
54 yaşında bende yapcam dedi al hazır çocuk bak dedim emzirmek için sana vermek zorunda kalıyorum dedi dedim yap o zaman kızıma arkadaş olsun . Bunlar kafayı yemişler
Her şeyi kiyasliyorlar valla düşman olarak görüyorlar
Benimkşde bi yemek yapıyor sofrayınkaldırdım yıkadım çaylarını dağıttım bebek kocamda işler bitti bebek huzursuz bi kere de kızım yoruldun ben bakayım demek yok
Düşük yaptı maalesef ama yaptığı gibi tutturdu yine yapıcam demeye görüşmüyoruz zatenn suan bebek görmeye bile gelmediler
Görümcem yuzunden ne hastanede eşim yuzunden yuzum guldu dogum heyecanini bile yaşayamadım. Lohusaljgimi bile yasatmadı eşim bana. Cok kötü gunler gecirdim. Kimseye de hakkımı helal etmiyorum.
Etme canm hadi eşinle aynı evi paylaşırsın öyle böyle düzelir ama görümce niye karışır ki gerçi kocalar izin verdikten sonra herşey yaparlar
Ben onun kalmasini istemedim surat astı. Sonra kocamı kışkırttı üstümüze saldı
Ay kocan da kör oldugu için aileciler ya Allah affetmez bacım bu nedir ya çok ayıp zaten kavganın çoğu onlar yüzünden
Ben de beğendiğim ya da almak istediğim herhangi bir şeyi sırf durumlari benden daha iyi diye gidip benden önce almalarına sinir oluyorum. Desem ki şunu çok beğendim alacam ya da almak istiyorum benden önce hemen gidip alıyorlar benim de hevesim kaçıyor almıyorum artik