Kızlar yakın bi arkadaşım herbalife kilo verme danışmanlığı yapıyor da ekibinde emziren kullanan kilo veren arkadaşlar var. Bende kilo vermek istiyorum da size de sormak istedim. Aranızda bu ürünleri kullanan varmı emzirirken. Kullanmalı mıyım?
Kullandım ben çocuğun 6 aylık olmadan kullanamazsın. Birde çok pahalanmış şuan ben ilk çocuğum 6 aylıkken kullanmıştım. Kilo verdim evet . Geride almadım. Ama sabah akşam shake içiyosun bitek öğlende yemek var. Mantıken sabah akşam çorba içsem kilo verirdim die düşünüyorum.
Birde onun çayı kafeinli içmeuince baş ağrısı yapıyor.
Evet en ucuz paket 2500 tl falan. Bana 6 sylık olmadan kullanamazsın demediler de. Sormak istedim. Çünkü sütüm etkilensin istemiyorum emziriyorum sık sık. Ama kilo vermek istiyorum ya. Sezeryan da olduktan sonra kilo öylece kaldı
Ben zamanında herbalıfele çok güzel kılo verdim gerıde almadım tek öğün olarak beslenıyorduk diğer öğünler normal harıka kılo verdim emzırme donemınde shake ıcebılırsın ama çay ıcemezsın ben şuan kullanıyorum shake ıcıyorum tek öğünümde ve vitaminlerını kullanıyorum. Normal şekilde diyete gırdım veremedım meğerse vıtamın depolarım boşalmış shake ıle dıyetıme devam ettim ve vıtamınlerını uçtum 5 günde 1500 kılo verdim ama çok fazla kalori açığı yapmıyorum bılgın olsun duzenlı ve porsıyonları küçültülerek ogunlerımı yiyorum
Yani kullanabilirim sorun olmaz emzirme döneminde. Çok sağolun:) zaten 10 kilo versem yeter. Verenlere bakıyorumda ayda 10 kilo verenler var. Buda çok hızlı değilmi
Onlar sabah akşam shake içenler ben şimdi de önceki kilo verdigin dönemde de sadece sabahları shake ıctım Öğünler ara öğünlerimde sağlıklı beslendim
Benim zanımda bi abi vardı baya geliştirmiş bu işleri ürünleri gelişinden veriyodu. Ama onun numarasını kaybettim. Dolap yada gardrops uygulamasından bak bağzı kişiler alıp ürünü açmayıp ucuza satıolar. İyice incele tarihini falan ama