Onu nasıl yapıyorsunuz
İlk 10da yiyorum sonra normalde 6ya kadar zamanım var ama ben 5te yeme işini bitiriyorum. İlk hafta 2.350 verdim. bi dilim buğday ekmeği yiyordum şimdi onu da bıraktım 5 gün oldu 3 kilo daha gitti kesinlikle tavsiye ederim.
Ekmeği(her türlüsü)
Makarna pilav vs karbonhidratı kestim
Tatlı şeker herşeyi kestim arada chialı puding yapıyorum balla
İnanılmaz su içiyorum sütüm de olsun diye
Zaten emzirmek başlı başına minumum 400 kalori yaktırıyor
vücuda izin vermek lazım sindirimini yapması için sürekli yemek çok etkiliyor.
Midem artık o kadar küçüldüki hemen doyuyorum
77.5 başladım 12 günümdeyim 72.5 oldum ilk hedefim 64tü Temmuz 1e kadar bu gidişle daha erken olucak
Ay onu yiyebilenlere helal olsun yemin ederim bide suda yoğurtta vs bekletince ay bı tuhaf oluyor yumusuyor falan ben elendim valla kesin çözüme doğru koşuyorum biyerde takılıp düşmezsem iyi . Buralara girebilirsem an an paylaşmak istiyorum tüm süreci, o kadar çok kişiyiz ki kilodan muzdarip olan
O saat aralıklarında birşeyler tüketiyor musunuz
Arada ceviz, yoğurt, meyveyi ölçülü bi şekilde, domates salatalık ya da peynir yiyorum öyle çok da kısmıyorum yeterki kalorisi yüksek olmasın doymazsam da yumurta haşlıyorum ama çoğunu ilk hafta yaptım ikinci hafta midem küçülmeye başladı
68-70 kilo arası gidip geliyorken bi baktım 72 olmuşum Ufaktan bi diyete başladım bugün porsiyon küçülttüm ekmeği kestim. Arkadaşlar ben bişeyler içmeyi çok seviyorum kahve çay çok tüketirim. Çaya şeker atmayınca 1 bardak içebiliyorum kahveyi şekersiz hiç içemiyorum. Kalorisiz veya az kalorili ne içebiliriz?
Steviayı araştırın biz de onu aldık artık şekerle çok aram yok ama bazen latte yaparken kullanıyorum 0 kalori ve aşırı tatlı azıcık katın
Bende kiperin kolajen aldım bende fakat ağır bir tadı var. Sevemedim o yüzden içmedim. İçinden sadece 3 kaşık aldım. İsterseniz size kargolayabilirim. Onu da kilo vermek için kullanabilirsiniz dilerseniz araştırabilirsiniz doktorunuza danışabilirsiniz
Tatlandırıcı zararlı diye biliyorum bu dahamı doğal emzirme döneminde kullanılabilirmi?
Kolejen kilo vermededemi kullanıyormuş ilk kez duydum
Yapay tatlandırıcı olmadığı için zararlı değil hatta birçok avrupa ülkesi ürünlerinde bunu kullanmaya başladı emzirmeye de zararı yok ama çok çok dikkatli almak lazım içine yapay tadlandırıcı koyan illa olur.
Ekşi sözlükte başlığı bar bi bakın isterseniz
Baktım şimdi güvenli duruyor bi kaç farklı marka var sen hangisini almıştın?
Ben kanadadan aldım toz olanı aldım. Ama sordum chatgptye türkiyede satılan organik ve katkısız olanları şunlar çıktı. İlk dört tanesine bakılabilir
Çay kahve yazmışlar ama dün pankek yapıp içine koyduk gayet güzel oldu
İncelemeleri:
-
Wholesome Sweeteners Organik Stevia Toz Tatlandırıcı
Organik sertifikalı bu ürün, yapay dolgu maddesi içermez ve düşük glisemik indekse sahiptir. Sıcak ve soğuk içeceklerde, tahıl gevreklerinde ve tatlı yapımlarında kullanılabilir. Ayrıca, prebiyotik etkisi olan agave inülini içerir. -
Rasayana Organik Stevia (Stevya, Şeker Bitkisi)]
%100 doğal ve katkısız olan bu ürün, stevia rebaudiana bitkisinin kurutulmuş yapraklarından elde edilir. Çay ve tatlılarda doğal tatlandırıcı olarak kullanılabilir. -
OrdoVeni %100 Doğal Stevia Bitkisi]
Tamamen doğal ve katkı maddesi içermeyen bu ürün, şeker ihtiyacını doğal şekilde karşılar ve kan şekerini dengelemeye yardımcı olur. -
Ege Pazarından Stevia Tozu Şeker Otu Toz Öğütülmüş
Katkısız ve saf şeker otu bitkisinden elde edilen bu ürün, kimyasal içermez ve doğal bir tatlandırıcıdır. -
Sofer Foods Stevia Organik Doğal Tatlandırıcı (20 ml)
Sıvı formda olan bu ürün, %99 saf Rebaudiosit A içerir ve GDO’suzdur. Çay ve kahvede kullanıma uygundur. -
Naturpy Sıvı Stevia Tatlandırıcı (200 ml)
Glutensiz ve vegan olan bu sıvı tatlandırıcı, steviol glikozitler içerir ve şeker intoleransı olanlar için uygundur.
Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum bu markalara tatlı içinde çok iyi olur az kalorili basit tatlılar yaparım artık tatlıda benim için büyük problemdi dün muzun üzerine tarçın döküp yedim hatta daha masum bişey bulamadım yaptığın az kalorili tatlılar olursa onlarıda paylaş lütfen
Ben şu fit brownileri denicem bu steviayla çünkü çikolata aşığıyım
Baktım tariflere ama bu tariflerde çok kalorili değilmi şeker yok sadece un var hurma var bir porsiyon yemek yemiş gibi kalori almayalım bunlarla
Ben o yüzden hep chatgptye soruyorum bana tiramisu tadında tatlı tairifi ver ama fit olsun un yulaf olmasın felan diyorum
Aylık 650 TL chatgpt Türkiye için çok yüksek fiyat o yüzden abone olamıyorum 2-3 soru cevaplıyor abone olmadan Neyse 3 günde 72 den 69.600 e düştüm. İnşallah 2 hafta dayanabilirimde 65 görürüm
Aa sınırsız değil mi soru tüh kötü olmuş. Bence görürsün ya devam et insan gaza geliyo hep
Japon diyeti diye bişey gördüm 5 günde 5 kilo veriyormussun ama bilmiyorum sağlıklı mı.
Sabah
Bir adet salatalık ya da havuc
Ve ya bir bardak granül kahve
Öğlen
150 Gr balık veya tavuk
Salata
Akşam
2 porsiyon meyve
Sadece bu kadar. Bunlar benim normalde ayakta atistirdiklarim. O yüzden cesaret edemedim yapmaya bayılırım falan diye