Yaaa bizde 4te yattık inşallah uyku düzenleri düzelir biran önce ![]()
Bende sadece youtubeden izleyerek yapabiliyorum. Bitirirsem paylaşırım tabikide ![]()
Amın canım amın
Olsun emek veriyon sonucta . Sımdıden kolay gelsin
Resim boyamayı görünce size boyamayla ilgili anımı paylaşmak istedim. Ve tekrar aklıma düştü yine boyama yapacağım ![]()
Biz 1 yıl çocuk için uğraşmıştık. Bende hiç unutmuyorum 2 eylülde bu tabloyu boyamak için aldığımda totem gibi birşey yapmak istedim. Bu boyamam bittiğinde hamile kalacağım inanıyorum demiştim. Ve bu tabloyu boyamayı bitirdikten 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Sonra da bu tabloyu oğlumun odası için boyadım ![]()
Bu da başlayacağım kitap
Teşekkür ederim![]()
![]()
Cok güzel olmuş yetenek muazzam![]()
![]()
Yani çok yetenek denemez resim numaralandırılmış. Ben numaraları boyuyorum ![]()
ama olsun taşırmadan boyadım ![]()
Boyamakta bı yetenek![]()
Ve aşırı zevkli , çokta kafa dağıtan birşey tavsiye ederim ![]()
Bende çok severim genelde karakalem çizerim ama çocukların boyaması olunca çekilin bakiyim.ben boyarim derim ![]()
![]()
![]()
Var mı hiç karakalem çizdiklerinden
Cok eskıden okumustum . Bu kitabı ama hıc hatırlamıyorum ıcerıgını ![]()
Yanlız içine mi dogmuş ne. Tablo cok gızel anlamlı baktıkça hatırlayacagın bır parca olmus .![]()
Hahaha oda bir yetenek bu sene bende alacağım ondan. Bakalım ben sevıyor muyum boyamayı.
Evet bende okumuştum bıraktığı his çok güzeldi içeriğini unuttum. Tekrar okuyacağım o yüzden .
Evet o benim için çok güzel bir anı oldu ![]()
Çok seversin aşırı zevkli gerçekten
Bakalım bır kac tane beğendim de biraz pahalı diye en son alacak listesine ekledım ![]()
![]()
Ben alırken 300 lira falandı boyasıyla beraber
Benım baktıklarım 450 /500 civarı
martta anca alırım hedefim kitaplikalmak
Ben bi bakayım ne kadsr olmuşlar. Kitaplarda çok uçtu ya. Çok üzülüyorum Türkiye’de kitapların bu kadar ticarete dökülmüş olmasına. Bu kadar pahalı olmasa kitaplar belki bu kadar suçlar, ahlaksızlıklar artmayacaktı. Okumak insanının ilmini artırıyor. Ama pahalı olunca amaan buna para vereceğime 3 paket sigaramı alırım diyen gençlik çoğalıyor.