Kitap okuma 📚etkinlikler

En son okduğum kitap. :books:

3 Beğeni

Ben de az zaman sonra atacağım yeni kitabı :slight_smile:

1 Beğeni

At at motive olmaya ihtiyacımız varr. :rainbow::books: Ben gördükçe kitapları okuyasım geliyor .

3.kitaba başlayacağım insallah

4 Beğeni

Bende paslıyacm cok az kaldı.

Bugun kardeşimle böyle bir etkinlik bulduk. İçinde jelibon var . Kim kitabını bitirirse o alacak jelibonu.

Amaç kardeşimi okumaya teşvik etmek :blush::books:

3 Beğeni

Güzel bir etkinlik olmuş hem kitap keyfi hemde ödül alma mutluluğu bir arada :heart_eyes: Keyifli ve verimli okumalarınız olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok güzel fikir. Okumalarıniz bol olsun keyifle :slight_smile:

1 Beğeni

bende bu yazarın 1 rüya için ağıt kitabının 1 ve 2 .serisini okudum acayip güzeldi şimdide kefene geçtim daha başlamadım bebeğim den sonra beyin fonksiyonlarm iyi çalışmıyor :joy:ama listemde kuma, beyaz leke, siyam, ötanazi var

2 Beğeni

Foto çok güzel duruyor

Yazarı kim ?

Bebekten sonra kim eskisi gibi ki çok merak ediyorum, ben 33 yaşım , vücudum 63 de :smiley:

Yazar şehnaz&gülşene ait tüm kitapları bırlıkte yazıyolar evet bu kitap çok güzel daha başlamadım merakta eidyorm vala

Ay bende 24 ruhum uzun hava dengbej dinliyo öyle diyim :joy:

Tsk ederım canım :heart:

1 Beğeni

Tsk ederım canım. :smiling_face_with_three_hearts:

Hevesle bitirdi kitabını. :sweat_smile:

Merak uyandırıyor .şimdiden keyifli okumalar. :slightly_smiling_face::books:

Tşkr ederim​:blush:

1 Beğeni

Kitap seçemedim demiştim klasik kitaplardan birini seçecektim ama gözüm de hep arkadya yayınlarının kitaplarındaydı. Kitaplığımda okunmaya bekleyen kitaplardan biri de buydu beni en çok çeken kitap da buydu. Başlıyorum bakalım nasıl bir kitap :smiling_face:

1 Beğeni

Pijamayla uyum sağlamış:sweat_smile:

1 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile: Ev hali. Pembeli pembeli oldu

1 Beğeni

Ne güzel işte . En rahat olduğun an . :smiling_face_with_three_hearts:bende pijamayla gezmeyi severim.

1 Beğeni

Of yaa gelsin artık banada şu kitap okuma perileri :expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face: bir çok bekleyen kitaplarım var ama okuyasım yok :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni