Kitap okuma 📚etkinlikler

Bende okumuyorum ya .kendımı suclu hissediyorum .:hear_no_evil_monkey:2 gun sonra başlarım ben. .

Okuycam kitabı da sectim insallah güzeldir :zany_face:

Franz kafkanın kitapları güzeldir. Az sözle çok şey anlatır. Keyifli okumalar diliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bunu okumuştum cezaevinde geçiyordu konusu sanırım uzun zaman oldu hatırladığım sadece idam edilecek olan birinin mektubuydu romanları karistirmiyorsam tabi :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Tsk ederim canım :blossom:

Daha baslamdım bitirince yazarım.

1 Beğeni

Hepsi bir arada . Taşacak bu denizi yeni kesfetmiş biri olarak ekran başındayım​:sweat_smile:

Hobilere devam .

Sadece kıtap okumak değıldı etkinlik .

Sızleri de beklıyorum. :heart::blossom:

2 Beğeni

Bir idam mahkumunun son günüydü sanırım o kitabın adı :smiling_face:

Ay evet yaa dedim ben karıştırıyorum diye şimdi hatırladım @Esoş teşekkürler :joy::joy::blossom::blossom:

1 Beğeni

Karşıma çıkan bir öneri sayesinde gördüm sağdaki kitabı, çok beğenilmiş o yüzden çok merak ettim. Eminim hepimiz kendimizden bir şey buluruz bu kitaplarda. Yazarını zaten öğrencilik yıllarımdan beri takip ederim çok çok faydalı şeyler paylaşıyor. Okuyup beğenen var mı acaba burda da?

2 Beğeni

Saniye Bencik Kangalı ben beğeniyorum ama Evlat isimli kitabı hakkında fikrim yok. Korkma iyi bir annesin güzel :smiling_face_with_three_hearts: Hatta akademisyen anneyi instagramda da takip ediyorum.

1 Beğeni

2 Beğeni

Bugün de buna başlıyorum , dün ki bitti

2 Beğeni

Oy oy hızlısın :sweat_smile: keyıflı okumalar canım​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Saol habisimmm

1 Beğeni

Çok güzel bir kitap ben çok sevdim iki defa okudum. Vermek istediği mesaja odaklanırsan benim gibi sende seversin diye düşünüyorum :smiling_face:

1 Beğeni

Umarım canım , daha ilk sayfalardayim ‘:slight_smile:

Canım çok güzeldi kitapp, ne kadar bizimkilere benziyor yaa, neyseeee​:head_shaking_vertically:

1 Beğeni

Sanırım sayfada motive olan sonnzamanlarda sadece benim ,:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Okuyan herkes birilerini kitaptaki karakterlere benzetiyor :grinning_face_with_smiling_eyes: Yazarın 1984 diye bir kitabı var o da çok güzel onu da tavsiye ederim :smiling_face:

1 Beğeni