Kitap okuma 📚etkinlikler

Bende eski aliskanliklar ve yeni aliskanliklar yine

1.kelime tercumeli kuran aldim.

2.isleme kasnak yastik.

3.puzzel

4.salon duzenleme dolap monte

5.duvar kagitlama

6.tabi birikime devam koltuk icin.

4 Beğeni

Ya sorma ben 1300 aldım . Ne zaman gelcek bılmıyorum. . Ama parca parca alacagım 10 kıtap var onlar daha pahalı 250 ,300 ,400 . Ikıncı el alayım dedım onlar da pahalı satıyor .sıfır almak daha mantıklı geldı toplu alıp bir daha almam ben. Alacjım kitapları bu yıla sevdım sıze de atayım bır kadını olıdum ama hafızam zayıfladığı ıcın tekrardan okuyacm.

1 Beğeni

Bu sene alacgım kitaplar bunlar olmalı.

Hanım hanım sende baya yeteneklisin :smiling_face_with_three_hearts:

ice age sid the sloth GIF

1 Beğeni

Kürk mantolu madonna harika, sonra içimizdeki şeytan kitabını da okumalisın , harika. Kalemine hayranım onun

1 Beğeni

Aklımda bulunsun bugun duydum bı tane kadın onerıyırdu. İçimizdeki şeytanı. Uyguna glorse alırım onu da :blush:

1 Beğeni

1 günde bitirdim o kitabı. Çok sürükleyiciydi

1 Beğeni

Ben 1 hafta da anca bıtırırm kızım canavar gıbı :joy:

1 Beğeni

O zaman evli bile değildim tabi :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: şimdi 1 ay sürer

1 Beğeni

Ahhahahah benım en son okdugum kitaba benzer . Cok guzeldı ama 2 aydır bitiremedim. Baska kitaba gecıp daha sonra okuycam.

1 Beğeni

Bir idam mahkumunun son günü kitabını okumuştum güzeldi. Aylardan kasım günlerden perşembe kitabını da geçen gün otobüste bi kızda görmüştüm :smiley:

1 Beğeni

@514habis_r habis ,dolap uygulamasına kitap ismi yazarak baksana ikinci el , daha uyguna gelir

1 Beğeni

Ya oyle parca parca gelıyor ya ben ıstemıyorum onu. Bır tane kıtap sordum 250 dedı ne gerek var 150 /250 ona verecegıme sofor alırım daha ıyı.
40 tane kıtap 6 bin istediler.

Sectıgım kitaplar hep onerı kitabı zaten :joy:

Bol bol fırsat bulup okumalar :smiley::cherry_blossom: Bazen kupon falan tanımlanıyor ya oyle denk gelir alırsın

1 Beğeni

Kutuphane iyi oluyo bu yonden cok gidiyoruz oglanlarla.

devlet kart veriyo 10 kitap secmek variz kisi basi

3 hafta sonra uzatabiliriz.

1 Beğeni

Biraz amatörce​:face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Oyle yapcam yada trenyol pass alacagım

1 Beğeni

Guzel çizmişsin yine. :blossom:

Ben onu bıle yapamam :joy:

1 Beğeni

Evet bızım burda da var ben bır kitabı 4 ay vermemıstım​:joy::joy::joy:.

Ama bnm olsun ıstoyom kıatblar ıcını cızmek ıstıyom

2 Beğeni