Kitap okuma 📚etkinlikler

Keyifli okumalar canım. :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sıradaki​:books:

4 Beğeni

Böyle kitap kapaklarını yüzlerine tutup yüzün yarısı kitaptaki kadın yarısını da kendini yapanlar oluyor. Bende o fotoğraf çekimini mücevher gözlü anka kitabinda yapmıştım. Ama kitaptaki göz yeşil benimki ela. Van kedisi gibi iki renkli olmuştu :grinning_face_with_smiling_eyes: Bir zamanlar bookstagram hesabım vardı bebiş dünyaya gelince ara vereyim dedim iki senedir ara veriyorum :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Bu arada stefan Zweig kitapları çok guzeldir az kelimeyle çok şey anlatır :smiling_face: Keyifli ve verimli okumaların olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Haha benim yuzume hiç uymaz. :joy:Benim de var. Ben yeni başladım .Ama kendimi motive etmek ,hatıra kalsın baktıkça kitap okuma hevesim artsın diye açtım.

Kitapları güzel ama bazıları ağır kitaplar.

Hesabının adı ne yorumlarını okumak isterim herkese açıksa tabi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

başlayalım bakalım ne zaman bitircez

2 Beğeni

Ama aklımı bu da çelmiyor değil :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Aşk nedir? Aşk insana neler yaptırabilir? Para neleri gölgeleyebilir? Amacımıza ulaşmak mutluluk sebebi olabilir mi? Bu soruların cevabı bu kitapta :wink:

Fakir bir genç ve burjuvazi bir kız :smiling_face:

Bitirince yorumunu merak ediyorum :smiling_face:

2 Beğeni

Okudun demeeeek :grinning_face_with_smiling_eyes: sürükleyici mi . Alalı 2 yıl oldu anca açıyotum kitabı:woman_facepalming:t2:

Çengel bulmaca ve sudokuya bayılırım eskiden gazete alırdım bulmaca için ama artık bulmacalar kitabevlerinde satılıyor son 5-6 yıldır alırım düzenli olarak çözerim. Aylık planlarım arasındadır bulmaca zihni çalıştıran eğlence :heart_eyes:

1 Beğeni

Ben hala gazete alıyorum ordaki bulmacalar daha zevk veriyor :grinning_face_with_smiling_eyes: böyle 3 tane bitirdim ama gazetedeki bulmacanın tadını hiç biri vermedi :grinning_face_with_smiling_eyes: sudoku telefonumun başucu bulmacasıdır :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Güzel bir kitap bende biraz beklettim ama sonra severek okudum :smiling_face: Her kitap fotoğrafı geldiğinde spoiler vermeden yorum yapasım geliyor istem dışı :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Sonunu söyleme de gerisi mühim değil​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Yok yok söylemem :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Yorum yazmıyorum ki bn :joy:

1 Beğeni

Kitabın altına bilgilendirme yapanların yorumunu çok fazla okumam. Filim fragmanı gibi çoğu şeyi yazıyorlar okuyacağım zaman merakım gidiyor​:joy:

Filim secerken bile çok fazla fragman izlemem .

1 Beğeni

@Esoş senin hesabın hala açık mı ?

Dondurdum maalesef ama açtığım zaman muhakkak haber veririm :smiling_face: Yakında geri dönmeyi düşünüyorum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni