Ahahahaaa![]()
![]()
TV izlemiyorum sadece boş zamanda kitap okuyorum canım, kitap sürükleyici olunca hiç birakamiyorum
Gece 2 de bende bir kitap okuyordum. Güzel akıcı . Bir sayfa sonra uyuycam diyorum merak edip diğer sayfayı da okuyorum
kesin sende öyle yapıyorsun.
Öyle diye diye 50 sayfa okudum dün ![]()
Bebekli kitap okuyana gıpta ediyorum Türkçe Öğretmeniyim bebekten önce kitaba gomulmustum şu an malesef sıfır ![]()
Keyifli okumalar dilerim eğer okumadıysan körlük ve filin yolculuğu da güzel. Noktadan başka da noktalama işareti kullanmıyor yazar
Ooo maşallah sana. Seni çok içten tebrik ediyorum. .Ben 30 sayfa anca okuyorum. Fazla okuyunca gözlerim acıyor.
Sen harikasin ama ![]()
![]()
![]()
Bebeğin uyuyunca 15 sayfa bile okusan kârdır.
Aslında sen daha iyi bilirsin bu konuları.![]()
Teşekkür ederim, bebeğimi uyuttuktan sonra ya da kendi kendine oyun minderi ne koydugumda okuyorum. Benimde şarj olmam gerek malesef dışarı çıkamıyorum tek başıma , eşim olmadan ya da annem. Kitap okumaya veriyorum kendimi , kafamı çok güzel toparlıyor ![]()
Körlük u okudum, çok beğenmiştim . Sürükleyici kitap olunca hemen bitiveriyor. Kendimi romanin içinde karakterlere yakın hissediyorum:)
Teşekkürler habisim, asıl ben seni taktir ediyorum her anlamda ,![]()
![]()
![]()
![]()
Ah işlerim bitse çok iyi olur bebiş azıcık uyuşma bu defa da ise konuluyorum baslayacagim ama ![]()
Kaç aylık bebisiniz
8 ay 23 günlüğüz ![]()
Başladığın zaman ilk kitabını buraya atmanı çok isterim ..![]()
Ajandamda senin de yerin var artık .
Bu defter uzun bir sure benle olacak. .Her açtığımda seni hatırlayacağım.
Bugün başlayacağım inşallah ![]()
![]()
Yaa çok tatlısın Habişim
sende iyi ki varsın , ne mutlu bana![]()
![]()
Çicek kadın![]()
Yemeğimi yaptım oğlum da uyuyorken birkaç sayfa kitap okuyacağım ![]()
Perdeleri peteğin üzerine atarsa ev daha güzel ısınıyormuş eşimin fikrince
Ama önündeki koca köşe takımına çözümü yok çünkü başka türlü odaya sığmıyor ![]()