Kitap okuma 📚etkinlikler

Ahahahaaa​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:TV izlemiyorum sadece boş zamanda kitap okuyorum canım, kitap sürükleyici olunca hiç birakamiyorum

1 Beğeni

Gece 2 de bende bir kitap okuyordum. Güzel akıcı . Bir sayfa sonra uyuycam diyorum merak edip diğer sayfayı da okuyorum :joy: kesin sende öyle yapıyorsun.

Öyle diye diye 50 sayfa okudum dün :smiley:

1 Beğeni

Bebekli kitap okuyana gıpta ediyorum Türkçe Öğretmeniyim bebekten önce kitaba gomulmustum şu an malesef sıfır :smiling_face:

2 Beğeni

Keyifli okumalar dilerim eğer okumadıysan körlük ve filin yolculuğu da güzel. Noktadan başka da noktalama işareti kullanmıyor yazar

2 Beğeni

Ooo maşallah sana. Seni çok içten tebrik ediyorum. .Ben 30 sayfa anca okuyorum. Fazla okuyunca gözlerim acıyor.
Sen harikasin ama :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Bebeğin uyuyunca 15 sayfa bile okusan kârdır.

Aslında sen daha iyi bilirsin bu konuları.:blush:

Teşekkür ederim, bebeğimi uyuttuktan sonra ya da kendi kendine oyun minderi ne koydugumda okuyorum. Benimde şarj olmam gerek malesef dışarı çıkamıyorum tek başıma , eşim olmadan ya da annem. Kitap okumaya veriyorum kendimi , kafamı çok güzel toparlıyor :slight_smile:

Körlük u okudum, çok beğenmiştim . Sürükleyici kitap olunca hemen bitiveriyor. Kendimi romanin içinde karakterlere yakın hissediyorum:)

1 Beğeni

Teşekkürler habisim, asıl ben seni taktir ediyorum her anlamda ,:rose::face_blowing_a_kiss::flexed_biceps::flexed_biceps:

1 Beğeni

Ah işlerim bitse çok iyi olur bebiş azıcık uyuşma bu defa da ise konuluyorum baslayacagim ama :smiling_face:

1 Beğeni

Kaç aylık bebisiniz

8 ay 23 günlüğüz :slight_smile:

Başladığın zaman ilk kitabını buraya atmanı çok isterim ..:heart:

Ajandamda senin de yerin var artık .

Bu defter uzun bir sure benle olacak. .Her açtığımda seni hatırlayacağım.

@Kuti :heart:

3 Beğeni

Bugün başlayacağım inşallah :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yaa çok tatlısın Habişim :heart_eyes: sende iyi ki varsın , ne mutlu bana​:purple_heart::purple_heart:

1 Beğeni

Çicek kadın​:blossom:

1 Beğeni

Yemeğimi yaptım oğlum da uyuyorken birkaç sayfa kitap okuyacağım :smiling_face:
Perdeleri peteğin üzerine atarsa ev daha güzel ısınıyormuş eşimin fikrince :grinning_face_with_smiling_eyes: Ama önündeki koca köşe takımına çözümü yok çünkü başka türlü odaya sığmıyor :woman_shrugging:t2:

3 Beğeni

Mutfağımı topladım, salonun dağınıklığını görmezden geldim. Banyo temizliğini teğet geçtim, işte şimdi kitabımı okuyabilirim hihi :face_with_hand_over_mouth::pink_heart:

3 Beğeni