Kitap okuma 📚etkinlikler

İnşallah canım tez vakitte

Bu arada teşekkür ederim :heart:

1 Like

Biri uyuyor diğeri de duruyorken :face_with_peeking_eye:

3 Likes

Ben de hala bu kitabı okuyorum ama bitiremiyorum tabi çok okuyamadığım için :face_with_hand_over_mouth:

Çocuk, ev derken anca o kadar ilerliyr. Bende biraz okuyabildim zaten biri uyandı biri ağladı :neutral_face: ama begendim güzel kitapmış.

2 Likes

1 Like

Stefan Zweig ın kitapları çok güzeldir az kelimeyle çok şey anlatır. Kitaplarının çoğunu severek okudum. Keyifli okumalar dilerim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Karma karsık gibi İlk baş sonra guzel devam ediyor. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Bazen bu adam kitaplarını anlayana kadar bitiyor​:joy::joy:

Senin yorumlarını özlemisim esoş , teşekkürler :beating_heart:

1 Like

Söylemen iyi oldu yoksa birakabilirdim:) teşekkürler habisim:)

1 Like

Oku oku senin için 1 saat bile sürmez

1 Like

Evet sayfa sayısı az , ama bebem kucagimdan indiği vakit okuyabiliyorum bizimki hic beni boş bırakmıyor :slight_smile:

1 Like

Al benden de o kadar. Buyudukce daha çok ilgi istiyorlar .

1 Like

Rica ederim ne demek :smiling_face: Umarım sende seversin. Bazen ayık kafayla okumayınca anlamak zor oluyor. Benim yorgun uykusuz olduğum dönemlerde okuduğum zaman aynı paragrafı tekrar tekrar okuduğum oluyordu. Bir zamanlar çok okurdum ama 2 yaş bebesiyle uyumak yemek yemek dinlenmek çok büyük lüks oldu. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama iyi yanından bakim 2 yaşa kadar sorunsuz getirdiğime şükürler olsun :smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:t2:

1 Like

Sağlıkla Güzel gunleriniz olsun hep canım, bence artık her ayın her yaşın ayrı ayrı sendroumu var , evlenselerde stres biriken iki olacak sanırım , gözümüzde hep bebek kalacaklar :beating_heart::face_holding_back_tears:

Aynen öyle ailem hala bana bebekmişim gibi davranıyor. Bizde öyle olacağız :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:

1 Like