Kitap okuma 📚etkinlikler

İnşallah canım tez vakitte

Bu arada teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Biri uyuyor diğeri de duruyorken :face_with_peeking_eye:

3 Beğeni

Ben de hala bu kitabı okuyorum ama bitiremiyorum tabi çok okuyamadığım için :face_with_hand_over_mouth:

Çocuk, ev derken anca o kadar ilerliyr. Bende biraz okuyabildim zaten biri uyandı biri ağladı :neutral_face: ama begendim güzel kitapmış.

2 Beğeni

1 Beğeni

Stefan Zweig ın kitapları çok güzeldir az kelimeyle çok şey anlatır. Kitaplarının çoğunu severek okudum. Keyifli okumalar dilerim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Karma karsık gibi İlk baş sonra guzel devam ediyor. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bazen bu adam kitaplarını anlayana kadar bitiyor​:joy::joy:

Senin yorumlarını özlemisim esoş , teşekkürler :beating_heart:

1 Beğeni

Söylemen iyi oldu yoksa birakabilirdim:) teşekkürler habisim:)

1 Beğeni

Oku oku senin için 1 saat bile sürmez

1 Beğeni

Evet sayfa sayısı az , ama bebem kucagimdan indiği vakit okuyabiliyorum bizimki hic beni boş bırakmıyor :slight_smile:

1 Beğeni

Al benden de o kadar. Buyudukce daha çok ilgi istiyorlar .

1 Beğeni

Rica ederim ne demek :smiling_face: Umarım sende seversin. Bazen ayık kafayla okumayınca anlamak zor oluyor. Benim yorgun uykusuz olduğum dönemlerde okuduğum zaman aynı paragrafı tekrar tekrar okuduğum oluyordu. Bir zamanlar çok okurdum ama 2 yaş bebesiyle uyumak yemek yemek dinlenmek çok büyük lüks oldu. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ama iyi yanından bakim 2 yaşa kadar sorunsuz getirdiğime şükürler olsun :smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:t2:

1 Beğeni

Sağlıkla Güzel gunleriniz olsun hep canım, bence artık her ayın her yaşın ayrı ayrı sendroumu var , evlenselerde stres biriken iki olacak sanırım , gözümüzde hep bebek kalacaklar :beating_heart::face_holding_back_tears:

Aynen öyle ailem hala bana bebekmişim gibi davranıyor. Bizde öyle olacağız :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Asil bugün gündüz uykusu yapmadı daha fazla dayanamadı 18.30 da uyudu. Gece 02.30 gibi uyanır. İki gündür eşim de evde yok baba gelecek diye diye bekledi uykuya direndi. Gece uyutmaz bari günlük keyif dozunu alim bende deşarj olayım. Çocuğum babasını özlüyor onun için üzülüyorum. Yakında bir sevk daha varmış yine eşimi yazabilirler çünkü hem yedek soför hemde aşayiş çıkışlı. Hemde 5 günlük. Bir aklım diyor ki al biletini Asili de al git İstanbula. En azından ordu evinde kalırız eşimin serbest zamanlarında yanına gideriz. Bir aklım da diyor bir şekilde idare edersin yorulduğuna masraf yaptığına değmez. Şimdi bu parlak zihinle (!) kitap okuyacağım. Acaba verimli olacak mı

1 Beğeni

Kaç gün daha yok eşin. İlk aklını dinle bin ve git valla​:heart_eyes:

1 Beğeni

Yarın akşam gelecek inşallah. Ama istanbul sevki plablanan 5 gün ama konaklama yapılan yerlerde duruma göre değişiyor. Mesela adana da konaklama yapılacaksa adanadaki cezaevi bizim mahkumu da ankaraya bırakın derse veya adliyede işleri uzun sürerse daha fazla kalabiliyorlar. Bazende adli tıp raporu almaya gidiyorlar o da belli günler oluyor onu bekliyorlar o da kalma süresini uzatıyor. Olağanüstü bir durum olmazsa 5 gün kalacaklar istanbulda da.

1 Beğeni

Yani eşinle beraber gidebiliyosan o giderken sizde gidin bebişinle