Kitap okuma 📚etkinlikler

Beraber gidemiyoruz onlar zırhlı araçla gidiyor araçta uzman çavuşlar astsubaylar infaz memurları ve mahkumlar var. Sivil binemez yasak. Bende uçakla gidim diye düşünüyorum.

1 Beğeni

@514habis_r nerelerde hic görünmüyor

1 Beğeni

Bir gelii bir gidii :grinning_face_with_smiling_eyes: Belki yoğun geçiyor olabilir günleri. İnşallah iyidir birce nazın ateşi yükseliyordu sanki en son

1 Beğeni

Git valla değişiklik olur ortalık karışık hangisi iyi olur bilmşyorum ama . İstanbulu da hedef gösteriyolar . Aslında en iyisii evde kalmak

1 Beğeni

Bende etiket aradım bulamadım başı rakamlı ya çıkmıyo direk habis yazınca​:grinning_face::grinning_face::smiley::smiley:

1 Beğeni

Bir düşüneyim bakalım :smiling_face:

1 Beğeni

Esosss ruh adamı bitirdin miiii:)??? Bence gitme evde kalın , zaman çok kötü . Esininde emaneti Allah a

Spoiler içeriyor kitabı okumayanlar bu yazımı es geçsinler lütfen :wink:

Evet bitirdim çok güzeldi çok beğendim. Başta anlattığı efsaneyi okurken kitap hep öyle devam edecek sandım :grinning_face_with_smiling_eyes:
çok dolu bir kitaptı. Dolu dolu. Tarih, edebiyat, psikoloji, felsefe, mitolojik öğeler…
Sembollerle doluydu kitap her şeyi geçsem. İnsanın içinde kendine bile sormaya, söylemeye cesaret edemediği çok şeyi dökmüş ortaya.
Selim Pusat ı anlatirken kendini resmediyor resmen. Şeref de Selimin şerefi. Önce şerefini gömmeli ki o erdemsiz davranışları sergileyebilsin değil mi ? Yek de selimin nefsi ya da içindeki kötülük… gibi gibi aslında kitaptaki karakterlerin çoğu gerçek ve kendi hayatından birileriymiş.
Ama övüldüğü kadar var çok başarılı gerçekten.
Bu kitap Tutunamayanlara zemin hazırlamış o yüzden Tutunamayanları okumak istedim

Bilmediğim bir şey daha öğrendim Atsızı araştırdım hakkında bazı yazılar okudum. Atilla İlhan ın da edebiyat hocasıymış.

Aynı anda iki kitap okur musunuz :thinking: Ben farklı tarzda iki kitabı birlikte ilerletmeyi çok severim. Eskiden iki kitap bir de dergi okurdum. Şimdi çok nadir yapıyorum iki kitap okumayı. Bazen tek kitap okumaya bile vakit bulamıyorum vakit bulsam da zihnim yorgun oluyor keyif almıyorum. Düzelecez be :grinning_face_with_smiling_eyes:
Bir de ülkemizde yaşanan olaylar durulsa​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Gözlerim @514habis_r i arıyor nerelerdesin iyi misin

2 Beğeni

Ben yazacaktım tam, dün akşamdan beri aklımda umarım iyidir. @514habis_r ve @Hüveydaa nerelerdesiniz kızlar umarım iyisinizdir

3 Beğeni

Ya maşallah size bende okumak istiyorum ama bebeğim bu aralar çok mız mız canım istemiyor. İki kitabı aynı anda okumayı sevmiyorum tek bir kitabı okuyup bitirmek daha iyi benim içinn​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Evet bebekle hayatımız tümüyle yavaşlıyor ama geçici durumlar bunlar. Yorgun olduğumuz için çoğu zaman bir şey yapmak istemiyoruz maalesef.

1 Beğeni

Ölüm adası bitti Tutunamayanlara yeni arkadaş lazım bende bu sefer bir şiir kitabı seçtim. Hemde imzalı olan kitabım uzun zamandır kitaplıkta bekliyor. Asil uyudu, misafir için hazırlıklar tamamlandı şimdi biraz anne saati yapayım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Telefonum kırıldı ,1 haftadır telefonun gelmesini bekliyordum. Bugun geldı. Allah ‘a şükür iyim hanımlar .

Çok tsk ederim. Dusundugunuz için​:heart:

@Esoş , @Kuti , @Serap1987 , @Şeyma.A :cherry_blossom:

4 Beğeni

Hosgeldin canım sevindim iyi olmana :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok şükür iyisin canım hoşgeldin, Birce nasıl :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni

Sizler iyi olun da telefon önemli değil. Hoşgeldin tekrardan :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İyi bari kırılan telefon olsun canım benim :purple_heart:

1 Beğeni

Tsk ederim hepinize tek tek cevap veremiyorum. Dün gece kız kardesim apandisit ameliyatı oldu. Kızım da 5 ten sonra uyumadı. Yeni onu uyutum eşimi işe yolladım. Kızım uyanana kadar ortalığı tıpluycam. Sonra kaynanamı arayıp pazara gıdecem. Aliş veristen sonra kızımı ogle uykusuna yatırıp kayananma bırakıp annemgilin evlerini düzeltmeye gıdecem, yemk fln yaparım. Bu gece hastanede kalırlar buyuk ıhtımal. Babamla ahıra gidebilirim.

1 Beğeni