Kitap okuma 📚etkinlikler

Ayy teşekkür ederim canım seninde başka cevherlerin var tabiki​:heart_eyes::kiss_mark:16yasimda cizdigim baya bir dosya resminler var saklıyorum sanki çeyiz​:joy:zamanında resim ögretmenim çok çabalamişti sınavına gir kesin kazanırsın okulunu biraz eğitimle güzel bir yere gelirsin demişti çok pişmanim degerlendirmedigim için neden anneme ısrar etmemişim diye(( geriii ne diyoruz kismette yokmuş deyip teselli ediyoruz))

1 Beğeni

Keske yapsaydın belkı daha ıyı yerlerde olurdun .

Ölmüş ıle olmuşa care yok o yuzden devam kaldıgın yerden :hear_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Çok tatlı çizimler :grinning_face_with_smiling_eyes: ben cin ali çizebiliyorum sadece güzel çizmişsin

2 Beğeni

Evet cnm keşke :face_holding_back_tears: ama olan oldu işte eşim bu konular da anlayişli olsaydı 2oglumdan sonra baya heves etmiştim dışardan okuyun felan diye ama yok kaldığımız yerden devam​:saluting_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım… ahaha olsun ya​:joy:

1 Beğeni

Esim eşim dedı de bn okumadım .Hevesim kaçtı. Cok uzun gelıyor hersey. Sımdıkı okuyanlar da atanmakta gucluk cekiyor. Arkadslarımdan bılıyorum.

1 Beğeni

Ya evet orasida çok doğru atanmak çok büyük mesele şöyle öğretmen yada baska bir meslek grubunda emekli olanlar devam etmese okuyan gençler atanacak bence … biz en iyisi çocuklarımızı okutalim bizden geçti gariii​:joy:

2 Beğeni

Ayn oyle canım . Ama kendını her daim geliştirmek lazım . Yoksa kör cahil kalırız :hear_no_evil_monkey::woman_facepalming:

1 Beğeni

Ben bu herif ve kaynanayla zor bacım​:rofl:

1 Beğeni

Hajahajajajjak umutluyuz ama :joy:sen onları es geç

1 Beğeni

Trendyol pahalıı bkm den bakmanı tavsiye ederim. 2. El almak istersen dolap ve gardrops uygulamalarına bakabilirsin

1 Beğeni

Daha once kullanmadım nasıl ..dolabı yenı sildim hiç bna gore degil ya. Pahalı

Gardrops daha cazip ama toplu almak istersen zor olur ayru ayrı satıcılarla konuşmak gerek. Bir iki kitap alacagım zaman grdopsa bakıyorum 2. El. Sıfır kitaplarımı hep bkm sitesinden alıyorum. En uygunu orası bazen geç geliyor kitaplar ama olsun benim için sorun olmuyor :smiling_face:

1 Beğeni

Bkm güvenilir mı ya ben trenyoldan baska bir yerden alısverıs yapmadım.
O yuzden varım yoğum trendyol .

Evet güvenebilirsin ne aldıysam geldi. Ama sen bilirsin gene de insan alıştığı yerden alışveriş yapmak istiyor sürekli

1 Beğeni

Burası DEMI nasıl oluyor sımdı. Trenyol gibı kayıt mı oluyoruz bunun uygulaması var mı.?

Bu sene hedeflerımın arasında farklı sitelerden de alısverıs yapmak vardı. Şuan baktım baya uygun fiyatı ..Senın sayende yenı bır yer keşfetmiş olacagım bırazcık ozet gecsen nasıl olur. :blush:

Güvenilir canım bende alıyorum ordan hem daha uygun ama geç kargolaniyor sadece. Uygulaması var indir

1 Beğeni

İndirdim bile hatta kıyaslama yapıyordum . Sadece cok fazla yorum yok .o kotu olmus.
Ama guzel .

Kac gunde gelıyor mesla.

10 gün bazen 15

1 Beğeni

Tm olsun ben ılk bı tane kıtap vereyim nasıl oluyor bı bakem ..sonra toplu verırım onlar bana 2 yıl yeter :joy:

1 Beğeni