Kitap okuma 📚etkinlikler

Ohh gözün aydın canım keyifli okumalar :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tsk ederım canım​:books::cherry_blossom:

1 Beğeni

2026 yılın ilk kitabı :books::hot_beverage:

2 Beğeni

Geçen yıl okuduğum kitaplardan biraz öneriyle giriş yapayım konuya :smiling_face_with_three_hearts: Herkese keyifli okumalar :revolving_hearts:

4 Beğeni

Sarıkamış ı görünce ilkokulda Çanakkale zaferi ile ilgili resim yarışması vardı. Orada 3. Olmuştum ve kar kelebekleri diye kitap vermişlerdi. Sarıkamış ı anlatıyordu. Duygulandım biraz. @514habis_r kitap okuma aşkın hiç bitmesin. Azmine hayranım. MaşaAllah maşaAllah.

3 Beğeni

Maşallah .:nazar_amulet:

Bebekten vakıt bulup okumusunuz​:blossom:

Bu sene daha cok okursunuz ınşAllah. :rainbow:

1 Beğeni

Darısı senın başına sende oku kucuk not ekleyim çok kitap okuyan bırı degılım. :joy:

Gecen sene 5 kıtap anca okudum. Bu sene kitaplara bakış açım değişti . Kendı kütüphanemi kurmaya calışıyorum.

Eylem olması içiın ortamı dizayn ediyorum.:joy:

Bır hevesle basladım bebegıme de aşılarım ınsallah . Ona kıtap okumasam da kitapları cok sevıyor.

3 Beğeni

2.kitaba başlıyorum:)

4 Beğeni

Oooh mis içimi açtın​:smiling_face_with_three_hearts:

Çok ama çok motıve ve mutlu olduğum bir konu :hot_beverage::books:

Sankı karşılıklı okuyor gıbı ,ah ne guzel. Hep hayalini kurduğum ortam. :smiling_face_with_three_hearts:

KEYİFLİ OKUMALAR :heart:

1 Beğeni

Sabahattin Alinin kalemini çok severim. Kürk mantolu madonna ve kuyucaklı yusufu okumadıysanız tavsiye ederim çok güzeldir ikisi de :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim eskiden kişisel bloğum vardı okuduğum kitapları yorumlardım. Gruplarımız olurdu grupta ortak bir kitap belirlerdik(aylık olarak) her akşam okuma saagi yapardık. Mesela şu bölüme kadar okuyalım diye. Sonra kitap hakkında konuşurduk kitap sohbetleri çok keyifli olurdu. Büyük sayfalar olunca bazı yayınevleri yazarlar falan imzalı kitap gönderirdi. Sonra hamileliğimin son ayınca hesabımı dondurdum o zamandan bu zamana kadar hiç girip bakmadım. 18.000 civarı da takipçim vardı. Bazen özlüyorum oraları ama vakit bulup fotoğraf çekemem yorum hazırlayamam eskisi gibi. Grup yöneticiliği de çok zaman alıyordu başka arkadaşlarıma devrettim. Ama hala orda tanıştığım arkadaşlarımla görüşürüz

2 Beğeni

Eğer ilgisi olan arkadaşlar varsa grup oluşturup yine benzeri yapılabilir vakit buldukça okur ay sonunda kitap üzerine sohbet edilebilir

2 Beğeni

Madem motive oluyoruz bu da benden gelsin :heart_eyes:

3 Beğeni

Bu ara kıtap bağımlılığı oldu bende arkadaki kitapları gorunce bendeki huzur​:smiling_face_with_three_hearts:

Instagrama girip kitap videoları.dinliyorum.

Bende de oldu nedense okuyacagım çok kitap var ama gene kitap aldım bu bir bağımlılık​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Hahahah al al ılerde okursun. Malum herseyin fiyatı iki katı.

1 Beğeni

Evet çok pahalı ya :smiling_face_with_tear:

Okuduktan sonra kitabın aslını anlatır mısınız? Gerçekten rüyalar anlatılır mı yoksa anlatılmaz mı? Mantığı nedir?

Süpermiş valla :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Peki az evvel rüyamı kocama anlatmam :smiley: