Kitap okuma 📚etkinlikler

Kurk mantolu Madonna efsanelerim arasında idi , bayılmıştım. Kuyucakli Yusuf’u okudum ama hatırlamıyorum nedense :confused:

1 Beğeni

Bende atınca kendimi sanki zorunlu iniş gibi hissediyorum, bana da hayatın telaşında çok iyi geliyor okumak .teşekkürler habis :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Ay komiğime gitti​:rofl::rofl::rofl:

Takdir ettim sizi ve imrendim açıkçası :slight_smile: öyle bir grup olsa su an katılırım desem yalan olur malum bebelerle birgün birgunumuzu tutmuyor,fakat elimden geldiğinde okumak istiyorum

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: Sizde 100 sayfa okumak yerine 10 sayfa okursunuz en azından boş geçmemiş olur okuduğunuz kitaplarda size bir şeyler katar

2 Beğeni

Kısa kısa kıtaplardan basladım. 45 sayfalık özet gibi diğer kitaplar gelene kadar bunlar çerez ve okuma alışkanlığı olacak.
Kısa da olsa sürüklüyor .:rainbow:

1 Beğeni

Kitap seç(em)iyorum :smiling_face_with_three_hearts::books:
Okumadığım kitaplar var okuyup unuttuğum kitaplar var :smiling_face:

6 Beğeni

Bazı kitaplardan iki tane var. Bende varken hediye olarak gelen de oluyor. Bende bir başka arkadaşıma hediye ederim diye bekliyorum bakalım talihlileri kimler olacak :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cok guzeller. Bayılıyorum boyle manzaraya .içimi ısıtıyor. Sefilleri oneririm sende uzun serisi var ben 450 sayfalık seklinde okumustum ama yeniden okuyacağım.

Ikı sehrın hık. Guzel diyolar .

Germinali okudun mu ya . Ben her defasında başlayıp sıkılıp bırakıyorum . Başları sıkıcı ama ilerisi nasıl bilmiyorum okunmaya değer mi?

Evet bende severek okumuştum ikisini de :heart_eyes:

1 Beğeni

Onu henüz okumadım :pensive_face: Eşimin doğum günümde aldığı kitaplardan biriydi. Merak da ediyorum açıkçası. Bir de arkadyalar var onlar da dikkatimi çekiyor.

1 Beğeni

Onu duymadım sanırım . Ben de birde Gülün Adı kitabı var Umberto Eco’nun kitabı. Onu da merak ediyorum alıp okuyamadıklarım arasında. Onu da üniversitede hocam önermişti ama hala okuayacağım

Yazmadan edemedim.

Yeni bitirdim kitabı . Sonu tüylerimi diken diken etti​:scream:

1 Beğeni

O zaman alınacaklar listesine eklendi

1 Beğeni

Al hatta bunun bıraz daha detaylı yazımı varsa onu oneririm. Bendeki 45 sayfalık ozetin özeti.

1 Beğeni

Bakarım bi tık uzununu alırım varsa

1 Beğeni

Oyy bu başlığı görünce şöyle güzel bir kurgu roman okumayı ne kadar özlediğimi hissettim. Doğurduğumdan beri okuduğum kitaplar bebeğimin kitapları :joy:

1 Beğeni

Ben de tam tersi kızıma normal roman okuyorum o cok dinlemiyor ama olsun :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ne güzel ya, bizim elimizde kitap görmeleri de çok önemli ben de başlayacağım yeniden inşallah :face_holding_back_tears:

2 Beğeni