Kurk mantolu Madonna efsanelerim arasında idi , bayılmıştım. Kuyucakli Yusuf’u okudum ama hatırlamıyorum nedense ![]()
Bende atınca kendimi sanki zorunlu iniş gibi hissediyorum, bana da hayatın telaşında çok iyi geliyor okumak .teşekkürler habis ![]()
![]()
![]()
Ay komiğime gitti![]()
![]()
![]()
Takdir ettim sizi ve imrendim açıkçası
öyle bir grup olsa su an katılırım desem yalan olur malum bebelerle birgün birgunumuzu tutmuyor,fakat elimden geldiğinde okumak istiyorum
Teşekkür ederim
Sizde 100 sayfa okumak yerine 10 sayfa okursunuz en azından boş geçmemiş olur okuduğunuz kitaplarda size bir şeyler katar
Kısa kısa kıtaplardan basladım. 45 sayfalık özet gibi diğer kitaplar gelene kadar bunlar çerez ve okuma alışkanlığı olacak.
Kısa da olsa sürüklüyor .
Bazı kitaplardan iki tane var. Bende varken hediye olarak gelen de oluyor. Bende bir başka arkadaşıma hediye ederim diye bekliyorum bakalım talihlileri kimler olacak ![]()
Cok guzeller. Bayılıyorum boyle manzaraya .içimi ısıtıyor. Sefilleri oneririm sende uzun serisi var ben 450 sayfalık seklinde okumustum ama yeniden okuyacağım.
Ikı sehrın hık. Guzel diyolar .
Germinali okudun mu ya . Ben her defasında başlayıp sıkılıp bırakıyorum . Başları sıkıcı ama ilerisi nasıl bilmiyorum okunmaya değer mi?
Evet bende severek okumuştum ikisini de ![]()
Onu henüz okumadım
Eşimin doğum günümde aldığı kitaplardan biriydi. Merak da ediyorum açıkçası. Bir de arkadyalar var onlar da dikkatimi çekiyor.
Onu duymadım sanırım . Ben de birde Gülün Adı kitabı var Umberto Eco’nun kitabı. Onu da merak ediyorum alıp okuyamadıklarım arasında. Onu da üniversitede hocam önermişti ama hala okuayacağım
Yazmadan edemedim.
Yeni bitirdim kitabı . Sonu tüylerimi diken diken etti![]()
O zaman alınacaklar listesine eklendi
Al hatta bunun bıraz daha detaylı yazımı varsa onu oneririm. Bendeki 45 sayfalık ozetin özeti.
Bakarım bi tık uzununu alırım varsa
Oyy bu başlığı görünce şöyle güzel bir kurgu roman okumayı ne kadar özlediğimi hissettim. Doğurduğumdan beri okuduğum kitaplar bebeğimin kitapları ![]()
Ben de tam tersi kızıma normal roman okuyorum o cok dinlemiyor ama olsun ![]()
Ne güzel ya, bizim elimizde kitap görmeleri de çok önemli ben de başlayacağım yeniden inşallah ![]()