Kitap okuma 📚etkinlikler

Kesinlikle öyle bizim okuduğumuzu görmeleri çok güzel bir şey çünkü en yakın örnek biziz onlar için

1 Beğeni

Aynı benim eski kitaplığım gibi bayıldımmmm​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim kızma yaptıgım en buyuk ıyılık galoba ona kıtap almaktı oyuncakdan daha cok kitaplarla oynuyor kendı getiriyor ben bakmayınca kitabı kafama vuruyor​:joy::joy:

1 Beğeni

Sırf kıtap okuyabilmek ıcın kızımı zorla uyutum​:joy::joy:sıradaki kitabım :books:

2 Beğeni

Keyifli okumalar canım bende artık başlamak istiyorum yaaa :heart: ama bu ara filme sarmış durumdayım çocuk uyuyunca direk netflix açılıyor :rofl::rofl:

1 Beğeni

Okumayı bekleyen o kadar kitabım varki hem heyecanlanıyorum okuyayım diye ama sadece heycanlanmakla kalıyor :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

okunmayi bekleyenlerim :relieved_face: iki sehrin hikeyesine 1 ay once giris yapildi ama devami gelemedi​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Ben 2025 te ızlıycegım fılımlerı not aldım. Bende ızliycemde kızdan fırsat bulamıyorum.

1 Beğeni

Ben de bı tane kitabımı oyle yarıda bıraktım.
Baktım bıtmiyor bıraktım okumayı. :joy:Bu sene onu da okurum ama coook gızeldı

1 Beğeni

Kitap okumay seven biriyim okumasam bile bi köşede bisuru kitabım olsun isterim.

Ama hiç kitabım yok desem :face_with_diagonal_mouth:kitap sevdigimi bilenler hic hediye etmedi mesela,etseler mutlu olurdum.ehh neyse ,ben bilsem ama alirdim mutlaka birine​:neutral_face:

3 Beğeni

Bana da hediye eden olmadı o yuzden içimdeki çocuğa ben hediye edıyorum​:innocent::heart:

2 Beğeni

Keyifli okumalar hepsi çok iyi :revolving_hearts: “Koku” kitabının filmini izlemiştim. Kitabını okuduktan sonra mutlaka filmini de izleyin etkileyiciydi baya :blush:

1 Beğeni

Onun filmi olduğunu bilmiyordum yazdim bir kenara @Saye teşekkürler. Doğu expresinde cinayetin filmi var ama onu biliyorum izlemedim yalnız :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Savaş ve sevdiği kadın arasında seçim yapmak zorunda kalan bir adamın hikayesi. Keyifli okumalar dilerim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Agatha Christie çok severim bu kitabı da çok güzeldir. Ana ve iki şehrin hikayesini de sevdim fakat koku pek hoşuma gitmedi (filmi de var kitaptan sonra izleyebilirsiniz.) Çavdar tarlasında çocuklar benimde okunmayı bekleyenler arasında

1 Beğeni

Çavdar tarlasında çocuklar bana çok hitap etmedi. Yani o kadar çok konuşulan övülen bir kitaptı ki beklentimi baya yukarda tutmuştum :grinning_face_with_smiling_eyes: beklediğim hazzı alamadım pek. Sol ayağım diye bir kitap var. Bende onu öneririm.

1 Beğeni

Agatha ilk defa okuyacağım kalemini bilmiyorum genelde polisiye romanlar sanırım

Evet oyle ya. Delirmiş bu adam zihnine hakim olamıyor. İllede gideceğim diyor. Bakalım sonu nsıl bitecek

1 Beğeni

Sol ayağım okuma listemde :joy:

2 Beğeni

2026 yılında okuyacağım kıtaplar bunlar. Daha almadım onları.

Kırmızı pazartesi

Ikı sehırn hık.

Kurk mantolu modanya bunu dogru yazdım mı:joy:

Yaşamak

İçimizdeki seytan

Beyhan budak

Bu kıtaplar da var meraktan catlıyan ben zamanı olmayan yıne ben :joy::woman_facepalming:

1 Beğeni