Kesinlikle öyle bizim okuduğumuzu görmeleri çok güzel bir şey çünkü en yakın örnek biziz onlar için
Aynı benim eski kitaplığım gibi bayıldımmmm![]()
Benim kızma yaptıgım en buyuk ıyılık galoba ona kıtap almaktı oyuncakdan daha cok kitaplarla oynuyor kendı getiriyor ben bakmayınca kitabı kafama vuruyor![]()
![]()
Keyifli okumalar canım bende artık başlamak istiyorum yaaa
ama bu ara filme sarmış durumdayım çocuk uyuyunca direk netflix açılıyor ![]()
![]()
Okumayı bekleyen o kadar kitabım varki hem heyecanlanıyorum okuyayım diye ama sadece heycanlanmakla kalıyor ![]()
![]()
![]()
Ben 2025 te ızlıycegım fılımlerı not aldım. Bende ızliycemde kızdan fırsat bulamıyorum.
Ben de bı tane kitabımı oyle yarıda bıraktım.
Baktım bıtmiyor bıraktım okumayı.
Bu sene onu da okurum ama coook gızeldı
Kitap okumay seven biriyim okumasam bile bi köşede bisuru kitabım olsun isterim.
Ama hiç kitabım yok desem
kitap sevdigimi bilenler hic hediye etmedi mesela,etseler mutlu olurdum.ehh neyse ,ben bilsem ama alirdim mutlaka birine![]()
Bana da hediye eden olmadı o yuzden içimdeki çocuğa ben hediye edıyorum![]()
![]()
Keyifli okumalar hepsi çok iyi
“Koku” kitabının filmini izlemiştim. Kitabını okuduktan sonra mutlaka filmini de izleyin etkileyiciydi baya ![]()
Onun filmi olduğunu bilmiyordum yazdim bir kenara @Saye teşekkürler. Doğu expresinde cinayetin filmi var ama onu biliyorum izlemedim yalnız ![]()
Savaş ve sevdiği kadın arasında seçim yapmak zorunda kalan bir adamın hikayesi. Keyifli okumalar dilerim ![]()
Agatha Christie çok severim bu kitabı da çok güzeldir. Ana ve iki şehrin hikayesini de sevdim fakat koku pek hoşuma gitmedi (filmi de var kitaptan sonra izleyebilirsiniz.) Çavdar tarlasında çocuklar benimde okunmayı bekleyenler arasında
Çavdar tarlasında çocuklar bana çok hitap etmedi. Yani o kadar çok konuşulan övülen bir kitaptı ki beklentimi baya yukarda tutmuştum
beklediğim hazzı alamadım pek. Sol ayağım diye bir kitap var. Bende onu öneririm.
Agatha ilk defa okuyacağım kalemini bilmiyorum genelde polisiye romanlar sanırım
Evet oyle ya. Delirmiş bu adam zihnine hakim olamıyor. İllede gideceğim diyor. Bakalım sonu nsıl bitecek
Sol ayağım okuma listemde ![]()