Kizimin kulaklari kepce oldu

Aman aman bnm kiz gibi olmasin ötürüyor beni :joy:

1 Beğeni

Sizinki yakinmis valla cok.iyi oluyo.insana.degisiklik oluyo

1 Beğeni

Ayn öyle

1 Beğeni

Guncelleme ..

Benim.kizimin kulaklari kepce olmaya basladi ..bi tane kukagi cok fazla belli oluyor . Bebeklere ozel kepce kulak bandi bulmak cok zor oldu burda hicbir eczanede yoktu ankarda birkac yere sorduk yine yoktu son care trendyoldan aldim ..bugun denedim. Yapisakligi gercekten cok iyi ben bebegim uyumayinca o yapisagi alamdim ..bol krem hata suyla yikadim yine cikmadi .o derce simdilik 2 saatlik taktim.alerji olmazsa 1 yasina kadar kulanacagim en azindan daha fazla kepce olmaz . Bu urunun yorumlari cok iç acici degildi yapismiyor diye bence cok iyi tutuyor ben yarim saat ugrastim çıkaracağım diye .
Almak isteyip de cesaret edemiyenlere güncelledim. Kizimin gelecgi icin deger insAllah işe yarar da akran zorbalığina ugramaz . Anne neden benim kulaklarım boyle diye aglamasini istemiyorum.

Merhaba hanımlar bebeğim 17 günlük sanki üstten hafif kepçe olacak gibi :frowning: trendyolsa bu ürünü kulNnN oldumu ? Almaya değer mi ? Ya da farklı öneriniz var mıdır ?

1 Beğeni

Ben usteki bantan aldim siz bebeginize 3 aylikken kullanabilirsiniz. Erken baslanirsa daha fayda saglayacaktir. Bu bandana da olabilir ama hava sicak oldugu icin bebeginiz daralabilir .