Kiz ben sordum bizim burda yok valla . Simdi int tereddüt etim . Dedigin gibi yorumlar olumsuemz ondan degil de kimininkide kulagi tahris olmus aklima sey de geliyor sivi gecirmez hastanede kulanilan bantlar var ya ondan kulansam ne olur . Gonuller diy ondan al kulaginin uclarindan yapistir .
Maşallah bebüşüme
Kiz getir sunu ya ben ankraya gelcem giderken goturuyum bunu da
Huvayda ölmeden doğayı kucagima alcam ben kafaya koydum ama nerde denk gelir bilmiyom
Bacim surekli degistirmn lazim o bantlar hava almazsa yara ney yapar bide allah korusun gerci gogus ucu belli olmasin diye kullanan var o bantlari kiz
Kiz bacim ankaranin neresine geliyon sen valla bende senle gorusmeyi okadar cok istiyomki sen bana geldim diye msj attigin gece vallahi seni ruyamda gordum bize gelmissin birceyle
Ben esim askerdeyken asker sayfasinda bi kizla tanisdim o daha sevgiliydi esiyle sonra evlendi kizlarimiz 9 gun arayla dogdu 13 yil oldu hala gorusuruz o manisadaydi ben ankara memleketi bartindi tatile bartina gittik biz oda annesine geldi gun ayarladik orda bulusduk kizlarimiz kucukdu daha yeterki iste vallahi oluyo
Hahahahhahaha cok guldum ya kb. Ruyana mi girdim ah ah sen neresinde oturuyon . Nisan sincan yeni kent olacak da baklm esim izin alacak mi cumartesi gününe.
Deniycem bklm
Kiz valla oyle benimde evlenmeden once sehit sayfam vardi 5 bin takipci fln vardi bundan 8yil once galiba ordan bir kac tane arkadasim oldu. Sözlenince boyle seyler esime ters geldigi icin sildim . Bi tane arkadasim diyordu digunune gelirim ben diye dugun gunu beni aradi ben corumdayim nasil gelcem diy . Kiz dugunume geldi çok şaşırdım bi o kadar da mutlu olmustum. Hala ara ara konusuruz . Ha cok cok da samimi degildik gurup vardi ordan konusurduk. Ama onu dugunumde gorunce dunyalar benim oldu sanki olunca olur hersey . Mesla esim ilk evlenince beni arkadasinin evine goturmustu ..orda arkadasinin esiyle tanistik 1,5 yil cok sammimi. Degildik bu sene samimi olduk oda ankaraya tasindi gecen ankardan geldi bir tane pastanede kiz koza bulustuk bir kac arkadas fln … kiz bana bakti dedi ki sana birsey doycem ama yanlis anlama dedi bende ne oldu siyle bakalm dedim . Oda seni opebilirmiyim diyir
beni optu yanaklarimdan sonra durmus kafamdan opyuor seni cok ozledim diyor
bende manyah git basimdan dedim
Ben etlikdeyim bacim sincan biraz uzak kaliyo yakin mesafe olsaydi iyi olurdu valla ama olsun illa denk duseriz kizz
Ya nekadar guzel insan mutlu oluyo sevilmek sayilmak cok guzel Allah hep iyilerle karsilastirsin bacim hepimzii
Etlik pursaklara yakin mi ?
Amin canim amin
Evet o sincandan yakin canim
Gelirsem fln mesaj atarim 1 gun oncesinden . Sende gelirsen msj at musait oldugum surece kapim her zaman acik
Tamam bacim muhakkak at msj nezaman gelecen bellimi hafta sonlari ankarada olmuyom ama ben cankiriya gidiyoz annemin arsasi vardi bize verdi hobi bahcesi yaptik konteynir falan koydum ekdik bicdik oraya gidiyoz
Ay ne kadar guzel bor degisklik olur bende cok istiyom hobi bahcesi.
Valla belli degil .
Haberlesiriz canim insallah. Rabbim gonlune gore versin canim bize oakdar iyi geldiki her hafta gideriz 1 saat suruyo yol zaten ekiyoz biciyoz cocuklarasa iyi geliyo
İnşallah benim kız da öyle olur bakalım sosyal bayağı da bilemiyorum
Bizde kaynatamgilin kiralik bahçesi var oraya gidiyok .araba ile 5 dk mesfa et yapacagimiz zaman orda toplaniyok.