Kızlar marifetlerimizi paylaşalim

Örgü olur tasarım olur resim olur tabiki tatlı pasta değişik şeyler yapmayı çok severim belki fikir edinip birbirimizden yaparız paylaşalimmo kızlar ben geçen sene binbir emekle ördügüm ceketimi paylaşayim​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

7 Beğeni

Maşallah sana :nazar_amulet:

Çoook tatlis olmuş kendimi içinde hayal ediyorum offf cok yakıştı bana :joy:sıcacık oldum

1 Beğeni

Teşekkür ederim cnm​:tulip: yaaa çok yakıştı maşallah :joy::heart_exclamation:gerçekten sıcak tutar tığ ile ördüm modeli yüzünden baya ağır oldu

1 Beğeni

İyi ogrmusun tığ ile. Bu arada benim öyle yeteneklerim yok​:joy:kendime bir lif ördüm int bakarak usandim. Bana para harca de sadece :joy::joy::joy:çok güzel harcarim

1 Beğeni

Yaaa seninde başka marifetlerin vardır mutlaka evet örgüyü her insan sevemiyor bazen bende bikiyorum ama her heceslenip.basliyorum :tulip:Para harcamakta en güzel şey :joy:

1 Beğeni

Dimi ama çok guzel sarıyor harcaması :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ben örgü konusunda heveslenip sadece bir kere yaparım gerisi gelmez​:joy:

Dekor olaylarini severim .

Yemek yapmayı hiç sevmem​:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Habiss​:face_with_hand_over_mouth:maşallah bacima :heart_exclamation: yanlış anlamazsan ismini soracaktım habis mi adın :blush:çok değişik geldi hiç duymadim

1 Beğeni

Hahahhah kiz ne yanlış anlayim.sor sor birsey olmaz .. Habiş benim adımın kisaltmasi. Normalde adım Habibe ama herkes habiş der asıl adımı unutum ..:joy::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Okul müdürüm bile Habiş derdi​:joy::joy:

Annem babam dayılarim herkes ya bende sosyal medyada Habiş olarak kisaltirim.:joy:

1 Beğeni

Yaa habibe de değişik kimsede duymadım adın güzelmiş gerçekten habiş de güzel tabiki :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Maşallah elinize sağlık çok hoş olmuş :heart_eyes: böyle hırkalar ben de örmek istiyorum ama giysi örmeye hiç sabredemiyorum ben ya çok uzun sürüyor. Yoksa çok seviyorum ben de :cherry_blossom:

Örgülerim de var aslında ama ben bir de çooook önceden karakalem yapardım sipariş alırdım. Senelerdir çizmiyorum tabi, ama günlerdir aklıma gelip duruyor. Kızımın resmini de çizerim inşallah bir gün

7 Beğeni

Maslalha harik bir yetenek

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face: :two_hearts:

1 Beğeni

Anlamı cok guzel. Bak atayim yapay zekoma soruyum da :joy:

1 Beğeni

Ay ne kadar güzeller. Bende istiyorum böyle yeteneklerrrrrr :see_no_evil_monkey:kıskançlık seviyem ust düzeyde suan :joy::joy::joy::joy:

Ses desen karga ,el sanatlar sıfır :joy::joy::joy::joy:ah ben kendi kabuğuma cekileyim hemen.

Sana da nazar degmesin​:nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet:

3 Beğeni

Yaaa sakın kendi kabuğuna çekilme, sende en güzel yetenek var o güzel enerjin :cherry_blossom: bende de o yok işte, sessiz sakin biriyim. Bazen bulunduğum ortamda yokmuşum gibi hissederim.çok yakınlarım arasında eğlenceliyimdir ama dışarda suskun. Sen tam tersi bulunduğun ortama enerji veriyorsun bence :smiling_face_with_three_hearts: bu uygulamayı canlı tutan kişilerden birisin benim için :cherry_blossom:

3 Beğeni

Ayy çok güzel o sırada sökügü güç bela diken ben :grin:

1 Beğeni

Yarabiim ne güzel yetenek vermiş yaa çok güzeller senin cizimlerinde ben de yok hiçbiri böyle yetenekleri görünce kıskanıyorum kinayimda başıma gelsin bende yetenekli oluyum :grin:

1 Beğeni

Benim marifetim fırsat buldukça yatmak :rofl:

6 Beğeni

Aman Ezgi sakın bu marifetini her yerde paylaşma, bir gören taklit eden falan olur :smiley::smiley::smiley:

2 Beğeni