Örgü olur tasarım olur resim olur tabiki tatlı pasta değişik şeyler yapmayı çok severim belki fikir edinip birbirimizden yaparız paylaşalimmo kızlar ben geçen sene binbir emekle ördügüm ceketimi paylaşayim![]()
Maşallah sana ![]()
Çoook tatlis olmuş kendimi içinde hayal ediyorum offf cok yakıştı bana
sıcacık oldum
Teşekkür ederim cnm
yaaa çok yakıştı maşallah ![]()
gerçekten sıcak tutar tığ ile ördüm modeli yüzünden baya ağır oldu
İyi ogrmusun tığ ile. Bu arada benim öyle yeteneklerim yok
kendime bir lif ördüm int bakarak usandim. Bana para harca de sadece ![]()
![]()
çok güzel harcarim
Yaaa seninde başka marifetlerin vardır mutlaka evet örgüyü her insan sevemiyor bazen bende bikiyorum ama her heceslenip.basliyorum
Para harcamakta en güzel şey ![]()
Dimi ama çok guzel sarıyor harcaması ![]()
Ben örgü konusunda heveslenip sadece bir kere yaparım gerisi gelmez![]()
Dekor olaylarini severim .
Yemek yapmayı hiç sevmem![]()
Habiss
maşallah bacima
yanlış anlamazsan ismini soracaktım habis mi adın
çok değişik geldi hiç duymadim
Hahahhah kiz ne yanlış anlayim.sor sor birsey olmaz .. Habiş benim adımın kisaltmasi. Normalde adım Habibe ama herkes habiş der asıl adımı unutum ..![]()
![]()
Okul müdürüm bile Habiş derdi![]()
![]()
Annem babam dayılarim herkes ya bende sosyal medyada Habiş olarak kisaltirim.![]()
Yaa habibe de değişik kimsede duymadım adın güzelmiş gerçekten habiş de güzel tabiki ![]()
Maşallah elinize sağlık çok hoş olmuş
böyle hırkalar ben de örmek istiyorum ama giysi örmeye hiç sabredemiyorum ben ya çok uzun sürüyor. Yoksa çok seviyorum ben de ![]()
Örgülerim de var aslında ama ben bir de çooook önceden karakalem yapardım sipariş alırdım. Senelerdir çizmiyorum tabi, ama günlerdir aklıma gelip duruyor. Kızımın resmini de çizerim inşallah bir gün
Maslalha harik bir yetenek
Çok teşekkür ederim
![]()
Ay ne kadar güzeller. Bende istiyorum böyle yeteneklerrrrrr
kıskançlık seviyem ust düzeyde suan ![]()
![]()
![]()
![]()
Ses desen karga ,el sanatlar sıfır ![]()
![]()
![]()
ah ben kendi kabuğuma cekileyim hemen.
Sana da nazar degmesin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yaaa sakın kendi kabuğuna çekilme, sende en güzel yetenek var o güzel enerjin
bende de o yok işte, sessiz sakin biriyim. Bazen bulunduğum ortamda yokmuşum gibi hissederim.çok yakınlarım arasında eğlenceliyimdir ama dışarda suskun. Sen tam tersi bulunduğun ortama enerji veriyorsun bence
bu uygulamayı canlı tutan kişilerden birisin benim için ![]()
Ayy çok güzel o sırada sökügü güç bela diken ben ![]()
Yarabiim ne güzel yetenek vermiş yaa çok güzeller senin cizimlerinde ben de yok hiçbiri böyle yetenekleri görünce kıskanıyorum kinayimda başıma gelsin bende yetenekli oluyum ![]()
Benim marifetim fırsat buldukça yatmak ![]()
Aman Ezgi sakın bu marifetini her yerde paylaşma, bir gören taklit eden falan olur ![]()
![]()
![]()