Kızlar ya bebekleriniz nerde vakit geçiriyor genelde gün içinde

Benim bebeğim hep yerde süngerin üstünde sağa sola dönme yok ama bugün halıya koydum yan dönmüş sünger yumuşak diye mi acaba çeviremedi kendini

Benimki hep kucakta sağ olsun sırtında diken var gibi yere koydurmuyor :grinning:

9 Beğeni

Piyanolu oyun halısı var onda vakit geçirmeyi seviyor. Bi kaç oyuncağı var birlikte onlarla oynuyoruz. Pencereden dışarıya bakmayı seviyor o yüzden her gün baktırıyorum. Biraz yürüteç de vakit geçiriyor. Önüne sevdiği oyuncağı koyup emekletiyorum. Biraz kitap okuyorum ama savaşarak çünkü kitabı yemeye çalışıyor :grinning: Canı sıkılınca da kucak istiyor. Az ondan az ondan derken bu şekilde vakit geçiriyoruz. Emeklediği için yerinde durmuyor o yüzden işim olduğu zaman dursun diye mecbur çizgi film açıyorum :grimacing: Süngerin üzerinde bi kaç gün sen döndürme hareketleri yaptır baktın dönmüyor sünger yumuşak olduğu için olabilir.

2 Beğeni

Benimki hep kucakta Allah razi olsun ki ne sırtı yere gelicek ne de poposu yere değecek :rofl:

4 Beğeni

Yıldız Tilbe’nin şarkısı gibiyiz “Bu evde senle her köşesinde ne yerdeyiz ne gökte” :joy::joy::joy::joy:

8 Beğeni

Gündüz genelde hep ana kucağında uyuyunca besige yatırıyorum halıda çok nadir bırakıyorum

Aynen isim varken bizimde öyle.mutfakta salonda oturma odası falan her yerde geziyoruz

1 Beğeni

Herşeyden hemen sıkılıyor çok hareketli bir yerde duramiyor bir gökyüzüne çıkmadık o kaldı yakinda amuda kalkcaz :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun bizim şuan küçük erkek bebek nasıl olir bilemiyorum evin tek erkek bebisi :grinning:iki kızımda haretliudi ama bu nasıl gorecez

Benim ki erkek derler ki erkekler yavaş olur kızlar daha aktif olur derler normalde ama bizim ki sığmıyor bir yere :joy:

1 Beğeni

Bizimki ana kucaginda cogunlukla duruyo yatirinca agliyo haaa altini acip yatirirsam saatlerce durur oyle altini acar acmaz hareketleniyo kendi kendine sesler cikariyo. Kucakda durmayida cok sevmiyo cabuk skliyo kucakda gezdirirsek hosuna gidiyo

1 Beğeni

Maşallah :grinning:

Sen buyuyunce gör o erkek bebişi​:joy::joy: bende 3 tane anlatılmaz yaşanır der susarım​:zipper_mouth_face::crazy_face::crazy_face:

1 Beğeni

Evet erkekler haretli oluyormu bakalım gorecez bizimde bı tane :grinning:

1 Beğeni

Duvara tirmaniyorlar canim asla yürümüyorlar koşuyorlar :joy: 2 büyük 1 6 aylık erkek çocuğum varda

2 Beğeni

Benim kızın en sevdiği yer kitaplık beşikte uyandığı gibi kitaplığı gösteriyor güne kitap karıştırırak başlıyoruz. Bereket ikeadan camlı kapaklı kitaplık almıştım kitaplarım için yoksa benim kızın gazabına ugrayacaklarmis. Karıştırmayı sayfalarını çevirmeyi kapakların resimlerini incelemeye bayılıyor. Sanırım büyüyünce iki deli kitapcilardan cikamayacagiz :rofl: Onun harici emekliyor ve sıralıyor kızım henüz yürümedi. Yerde oyuncakları ile oynar ben ve babası yanında olduğumuzda eşlik ederiz ama oyun arkadaşı dedesidir dede saatinde en aktif oyunları oynarlar. Babam güzel oyun kurabilen biri. İsim varken yurutece koyuyorum tehlikeli seylere uzanmasin diye. Onun harici koymuyorum mutfak dolaplarının çekmecelerini açıp içinde ne varsa dökmek de en çok sevdiğimiz şey. Ha bir de müzik açtırıp dans etmek onda da dayısına çekmiş :rofl: Işıkları açıp kapama kapıları açıp kapama dolap kapaklarını açma ve içindekileri dökme çamaşır sepetini dağıtma gibi faaliyetlerimiz de mevcut. Akşam 7-8 e kadar bunlarla mesgulüz sonrası zaten kepenk kapatıp uyuyoruz :sweat_smile:

5 Beğeni

Doğrudur :grinning:Allah yardımcın olsun bizimde ikisi kız ama kızlarda hareketli benim

Ayni aynı:joy::joy:

Hareket farklı bişey erkek çocuk bambaşka bişey​:joy::joy:

2 Beğeni

Kımse bebesının ayını yazmamıs . Bır kacını okudum ve merak erıgım tek sey kac aylıkken bunları sevmeye başladılar. Durun bakem ben yazayım :rofl:kızım 3 ay 10 gunluk en cok vakıt gecırdıgımız yerler park besıgı ,ana kucagı ,oyun halısı bu 3 u vazgecılmezımız. Ara da kıtap okuyorum ona guluyor ama cok cabuk sıkılıyor . En sevdogı sey adından da analsıldıgı gıbı ılgı cekmek ha bu arada kızım ın adı Birce Naz anası olacak kızının adını bir roman kıtabından esınlenerek koydu ve kızı buyunce o kıtabı ona hedıye olarak alacak. :smiling_face_with_three_hearts:neyse nerde kalmıstım . He ılgı cekmek demsıtık demı babasıyla bnımle konusmayı cok sevıyor . Boz konusyok o agu diy​:joy:bız ymk yerken aglamaya bayılıyor :joy::joy::joy:hiç şaşmaz hep ymk vaktını bulur .banyo yapmak da hosuna gıdıyor bıraz korksada hosuna gıdjyor. Cunku babası yıkıyor :joy::joy:anası bebek tutar babası kese atar :joy:altının acık olmasın ı cok sevıyor altını acınca daha da haraketli oluyor . Donmeye baslıyor hemen oyun halsındakı oyuncaklara ayagını degdırıyor sımdılık 3 ay da bu kadar guncellendık​:joy:

3 Beğeni