Kızlar çok canım sıkkın acil bana yardımcı olun ne yapmam lazım
Bir asker eğlencesine gittik kocam haddinden fazla içmiş eve geldik ve birlikte olmak istediğini söyledi birlikte olduk tabi biraz ilerleyince bana dedi ki 3. Biri olsa çok güzel olurdu !!! Neye uğradığımı şaşırdım bende ben sana yetmiyor muyum dedim yetiyorsun ama daha güzel olurdu dedi bende kız mı istiyorsun dedim yoksa erkek mi dedim dedi ki kız bende bile bile erkek olsun dedim ben seni paylaşamam dedi bende seni paylaşmam dedim kafası biraz ayıldıktan sonra beni öldür ben bunları demiş olamam yaptığım büyük şerefeizlik dedi ne yapmam lazım çok şaşkın ve üzgünüm benlik bi durum mu var dedim hani beğenmiyormuşum falan dedi senden güzeli yok herşeyini çok beğeniyorum ama 1i daha olsa çok güzel olur o anlık mı söyledi yoksa aklında hep böyle bişe var mıydı içim içimi kemiriyor şimdi uyuyor ama ben stresten yatamadım sabah konuşuruz dedim sinirli bir şekilde nasıl tepki vermeşiyim
Lütfen yargılamayın bunu kimseye anlatamayacağım için sizlere sormak istedim bana kızmayın
Kafası ayıldığında beni öldür ben bunu demiş olamam deyip yine biri daha olsa iyi olurdu mu dedi ben mi yanlış anlıyorum??
Aynı soruyu bnde sormak istıyorum ayıldıktan sonradamı soyledı kı eger dedıyse … ama sarhoşken dogru deyul dedıgı içinden gecen deyıl doye duşunuyorum
Hayır olayı karıştırıp anlattım ben kafası ayıldığında beni öldür ben bunu demiş olamam dedi kalktı sigara içti sonra bende net ve sinirli bir şekilde sabah konuşuruz yat dedim
Hayır ayıldıktan sonra tekrar öyle birşey söylemedi beni öldür ben kahpelik yapmışım dedi kalktı sigara içti bende yat sabah konuşuruz dedim sinirli bir şekilde
Ya şimdi şöyle derler ne kadar doğru bilemem içkiliyken söylenen şeyler genelde içinde olan şeylerdir ağzından kaçar yani gibi .. eşinle normalde nasılsın bilemem o yüzdende ne denir bilemedim. Sabah açık açık sorman iyi olur. Ben olsaydım sanki bende heveslenmişim gibi davranıp doğruyu söylemesini sağlardım
Öyle yaptım aklında biri var mı çağıralım falan dedim yok aklımda biri sen bul dedi bana bilmiyorum normalde gözü benden başkasını görmez birbirimizi çok severiz ilk defa böyle dedi çok şaşkınım
Hatta bir ara lavaboya kalktı ben hemen ses kaydı açtım ağzından laf almak için tekrar tekrar sordum sabah hatırlamazsa dinleticem
Eşin cok film izlemis heralde bilicaltına islemis olabilir yada reelde bekarken boyle bir deneyimi mi oldu acaba.. Zor bir durum sakince konusun ve esiniz içkiliyken ne dediğini bilmiyor o yuzden hic icmesin daha iyi bundan sonra cezalandırmak istiyorsanız içkiyi bırakmasını söyleyebilirsiniz
Eşimin hiç film izleme gibi huyu yoktur yani bilmiyorum hiç denk gelmedim reelde de ilk sevgilisi benim öyle söyliyeyim çok içe kapanık biriydi
Bekarken izlemis olabilir merak ettiği icinde bilincaltında kalmıs olabilir gibi geldi bana
Ama aklıma şey geldi geçtiğimiz haftalarda bir netflix dizisinde çok eşli birliktelik yaşıyor ve çok hoşlarına gidiyordu ordan mı aklına geldi acaba bilmiyorum ama o bölümü izlerken de iğrendiğini söylemişti
Arkadaşın dediği mantıklı,sabah konuşurken bunu da söyleyebilirsin izlemiştik ordan mı aklında kaldı vs diyerek
Mutlaka sorucam peki siz olsanız napardınız sakin mi kalırdınız rest mi çekerdiniz
Olabildiğince açık konuşarak aklımdaki soruları ortadan kaldırmak isterim hee tabi açık konuşmaya müsait biri mi oda önemli
Genelde tartışma çıktığında geçiştiri ama bilmiyorum bu aklımı çok kurcalıyor acaba ben böyle birşeyi kabul etmediğim için başkalarına teklif eder mi diye
Imm böyle yapabilecek bir hissiyat verdiyse bilemem onu sen bileceksin arkadaşım
Sakin konusmanızda fayda var ne hissettiğinizi acıkca dile getirin, evet o diziden dolayı olmus olabilir buyuk ihtimalle oyle..
Cinselliğe çok düşkün biri mi yani 3.kişi dışında, cinsellik konusunda farklı bir arayışı, isteği olmuş muydu senden